Kültür & Sanat Tevrat, Zebur, İncil ve Kuran'ı okudum. Bahailiğin kutsal kitabı Kitab-ı Akdes'i okumaya başladım. Gerçek din olma ihtimali ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu kitabı okudum ve içeriğinden etkilenmeye başladım. Başka okuyan var mı? Tevrat, Zebur, İncil ve Kuran'ı okudum. Bahailiğin kutsal kitabı Kitab-ı Akdes'i okumaya başladım. Gerçek din olma ihtimali ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Çüşherisimkullanımda Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kuran hariç hepsi değiştirilmiş diye duydum onlar temsil ettikleri dini yansıtmıyor kafanı karıştırma 2 0 Yorumla
Onssra Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Allah katında hak din islamdır. Fakat diğer kitapları da bilgilenmek amaçla okumakta fayda vardır ☺️ 0 0 Yorumla
zxcvbnmöçi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 78% +1 yıl Abicim YouTubeda KIRMIZI ASA serisini izle 8 vide toplam 1 buruk saat falan 1 video ortalama 12 dk falan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hola💙🎈İlk defa duydum kendiniz okuyup doğru yolu bulursunuz umarım. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ve unutmamak gerekir her şey enerjidir Birinin Tanrı dediğine diğeri fizik prensibi der. ~Tesla Yorumla
periisu Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl bence gerçek din olma ihtimali yok hiçbirinin. ama bende merak edip okumak istiyorum bunları nereden alıyorsun? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tevrat incil ve zeburu okudugunuzda ne hissettiniz dini gorusunuz degistimi kitaplardan ne gibi çıkarımlar yaptiniz merak ettim 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. Bende okuyayım bak, ilgimi çekti. Sipariş vereyim. 0 4 Yorumla BloodyGamer +1 yıl Nerden alacaz? Yayınevi kim? Bulamadım da. Yorumla Soran +1 yıl 2 xper olduğum için link paylaşamıyorum. Boşlukları doldur. Bu adrese yaz. Ücretsiz veriyorlar.https: // bahaitr. org/iletisim/ Yorumla BloodyGamer +1 yıl Böyle ciltli kitabı bedava mı veriyor? İlginç. Yorumla Dalinlivotka +1 yıl incili vs. ücretsiz veriyorlar ve dinleri hakkında sorularına da cevap veriyorlar Yorumla
alfa_centauri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl En kutsal mı bundan daha kutsalı yok mu 0 2 Yorumla Hardtoface +1 yıl . d. d. d Vardır tibete gitmek lazım Yorumla alfa_centauri +1 yıl Geçelim bakalım tibete. d Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kuran hariç hepsi değiştirilmiş diye duydum onlar temsil ettikleri dini yansıtmıyor kafanı karıştırma
Allah katında hak din islamdır.
Fakat diğer kitapları da bilgilenmek amaçla okumakta fayda vardır ☺️
Abicim YouTubeda KIRMIZI ASA serisini izle 8 vide toplam 1 buruk saat falan 1 video ortalama 12 dk falan
Hola💙🎈
İlk defa duydum kendiniz okuyup doğru yolu bulursunuz umarım.
ve unutmamak gerekir her şey enerjidir
Birinin Tanrı dediğine diğeri fizik prensibi der. ~Tesla
bence gerçek din olma ihtimali yok hiçbirinin. ama bende merak edip okumak istiyorum bunları nereden alıyorsun?
Tevrat incil ve zeburu okudugunuzda ne hissettiniz dini gorusunuz degistimi kitaplardan ne gibi çıkarımlar yaptiniz merak ettim
Bende okuyayım bak, ilgimi çekti. Sipariş vereyim.
Nerden alacaz? Yayınevi kim? Bulamadım da.
2 xper olduğum için link paylaşamıyorum. Boşlukları doldur. Bu adrese yaz. Ücretsiz veriyorlar.
https: // bahaitr. org/iletisim/
Böyle ciltli kitabı bedava mı veriyor? İlginç.
incili vs. ücretsiz veriyorlar ve dinleri hakkında sorularına da cevap veriyorlar
En kutsal mı bundan daha kutsalı yok mu
. d. d. d Vardır tibete gitmek lazım
Geçelim bakalım tibete. d