AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Talmud hepsini kapsar. Midraş kibala zohar bunları ilk defa duyuyorum.
Yahudilik gerçek din olamaz. Nitekim Tevrat unutulmuş ve kaybolmuştur. Ezra adındaki kişinin Tevratı yeniden aynı şekilde yazdığı söylenir Tanrıyla konuşarak ama ben buna inanmıyorum.
Hem de ırkçı bir din zaten.
incili de ekle onu yazanlar da yahudiler değil mi ilk havariler de yahudiydi
O zaman Hristiyanlık başı çekerdi.
20 tane bilinen İncilleri var.
Onların birçoğu büyü kitabı. Şeytana hizmet eden kitap kutsal mıdır yoksa lanetli mi?
lafta bir insanı öldüren bütün insanlığı gibi öldürmek dersin ama hz. muhammedin öldürdüğü binlerce insanı hiç anlatmazsınız
hepsini okuyup inceledin mi?
Tevrat ve Zebur farklı peygamberlere gelen farklı kitaplar
Gerçek din yahudilik ise s*ctın yahudi olunmuyor doğuluyor.
Hahahaha aslinda o kitaplari Allah sonunda muslumanliga yöneltmek ve doğru kitabın aslinda Kuran-ı Kerimin olduğunu söylüyor
öyle bişey yazmıyor sallama
Yazmiyor derken neden indi o zaman peygamberler trafondan? Eskiden cok farki dinler inançlar varmış
sağdan soldan her duyduğuna inanma rezil olursun bir gün dolandırıcılar kandırır neyin var neyin yok alırlar elinden
o zaman yahudi ve hıristiyan rahipler papazların hepsi müslüman olması lazım niye müslüman olmuyolar gerçeği biliyolar cehenneme gideceklerini biliyolar desen niye kendi dinlerine bağlı kalsınlar istedikleri gibi günah işlerler ömür boyu evlenmiyolar cinsel ilişkiye girmiyolar yazmıyor işte uzatma yazıyorsa göster görelim
İncili kafalarina gore degistirdiler
Evlenmek Allahim emridir..
bilgin olsun incil allah sözü değildir havarilerin rivayetleridir kendi anlattıklarıdır ama kuranda incili biz indirdik diyor kuran cehalete bak allah daha incili kendisinin indirmediğinden havarilerin kafasına göre yazıp çizdiğini bile bilmiyor ilk incilden bahsediyorum bu arada
Din kitaplarin hepsi Allah tarafından yeryüzüne peygamberler tarafindan yollanmıştır..
isa hiçbir zaman incilin bir kelimesini bile okumadı incil isa öldükten sonra ortaya çıkan bir kitap
Hz. İsa ölmedi ve hiç bir zaman çarmağa gerilmedi Allah onu yer yüzünden aldı ve şu an da yaşıyor. Kiyamet yaklaştığında yeryüzüne inecek. Ve hz. İsa müslümandır.
bu dediklerinin hiçbirisini ispatlayamazsın hepsi boş uyduruk iddialar
isa müslümanmış yalana bak yalana o yüzden tanrı annemle ilişkiye girdi diyodu millete dimi
Müslüman degilsin o zaman Şu an Allaha şirk koşuyorsun en büyük günahlardan biri Allahin dediklerine inkâr ediyorsun. Müslüman bile degilsen saygı. Unutma hristiyanlar bile tek bir Tanrinin olduğunu bilip inanırlar. İyi akşamlar kardeşim
neyse ki sağdan soldan duyduğum herşeye inanacak kadar aptal değilim
dikkat et seni allah dostuyum diye kandırıp köleleştirmesinler
Allah tan başka kimseye biat etmem sen kafanı yorma kardeşim benim ;)
allahtan başkasına biat etmem diyip hz. muhammede biat etmişsin onun peygamber olduğu ne malum ya allahın adını kullanarak sahtekarlık yaptıysa kuranı uydurduysa
Bi arastir muslumanligi birader sacma sapan konusuyorsun herseyi kaniti delili var. Boyle sacma sapan düşüncelere kapılma sakın çok günah hz. Muhammed Allahın kulu ve elçisidir. Bizim gibi bir insandır.
kanıtı olsaydı sen şuraya kanıtı yazabilirdin sallamazdın kanıtı var diye nerde kanıt var muhammed 613 yılında peygamberliğini ilan etti bana iman edin dedi hiçbir kanıtta göstermedi niye inanasın ki ona kaldı ki kanıt olmadığını söyleyen ayetler var isra/59 enam/35 sen bu 2 ayete inat yapıp hayır ben allahtan iyi biliyorum kanıt var mı diyosun?
Bana inanin demiyor Allaha iman edin inanin diyor 2 ayet mi hahahaha kurani kerim ayetler üzerine yazılmıştır. Şu an sacma sapan düşüncesiz kelimeler yazıp. Bos konusma kardesim Hangi dine inaniyorsan inan. Bizim dinimiz de kimseye zorlamak yoktur. Umarim hakikatı toprağa girmeden önce öğrenirsin. Allah ıslah etsin daha fazla sacma sapan düşüncelerini kendine sakla iyi aksamlar..
zorlama yokmuş yalana bak 13 yıl tebliğ ederek müslüman olmayan mekke nasıl müslüman oldu bal gibi de dinde zorlama vardır
Çok olması doğru olduğu manasına mı geliyor?
Vayyy olayi cozmussun kardesim mantiga bak😂
Sen hangisine inanıyorsan odur gerçek din.
Sesli güldüm soruna
Kuranda Allah katında din İslamdır diyor Rabbimiz
kuran allah sözü değil ki muhammedin uydurmaları kuranda allah onları kahretsin diye allah dua ediyor allah hiç kendi kendine dua eder mi?