AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Hafif kitaplar
Çizgi roman
Ömer Seyfettin/ Kaşağı
Okumadığım için bişey öneremiyoeum
İlkokul kitabı okuyabilir.
Pinokyo 😂kısa hem çabucak bitirir
Benim ilk kitabım ilmihali di
"Kitap nasıl okunur"onu okusun😝
Ben elif safak ask kitabiyla baslamistim
İlk deneyiminizde Konya’nın o esrarengiz sokakları ve kokuşmuşluğu ile tanışmanız güzel olmuş
@teachaa aslinda bilirsiniz o kitap bolum bolum yani hikaye hikaye ilerliyor bende orta okuldaydım o zamanlar ve sadece bir hikayaesini okudum oyle devam ettim. Yani halla bilmem diger bolumlerde ne bahsettigini. Bi bakmistim ve ilgimi cekmedigi icin okumadim oraları. Ondan sonra savas ve barısi okudum ve oylece klasiklerle devam ettim Şu an Oslo Sırlar Kitabını okuyorum ama ortalarda birakmak uzereyim. Sizce guzel bir kitap mı
Bence Aşk adlı eseri yarıda bırakmanız talihsiz olmuş. İlk fırsatta bu yarım kalmışlığı tamamlamanızı öneririm. Kitaplar da insanlar gibidir yarım bırakılmalılar naçizane fikrim. Oslo’yu okumadım ama her nolursa olsun bence yarıda bırakma
@teachaa kitap okumayi aşiri seven biriyim oyleki paragraf sorularini sorunsuz yapabilmemi buna bağlarım ama bi kitap akmiyorsa yani bir sonraki sayfayi cevirme istegi uyandirmiyorsa bende okuyamiyorum. Yarim biraktigim kitaplar hep herkesin ovdugu cok begendigi kitaplar olmustur. Belki ben ana temayı bulamiyorumdur. Kavgam, sefiller gibi kitaplar hep yarim bende.
Bir kitap benim yaşamima birsey katmiyorsa ya da ufkumu genisletmiyorsa okumam gereksizdir. Kürk mantolu madona kitabina sirf her yerde kesin okuyun denildigi icin basladim sıkıla sıkıla bitirdim. Acayip tek duzeydi.
Hmm anlaşılan mevcut düzenin beğendiği popüler kültür diye adlandırdığımız kitaplar sizi açmıyor ve bunca bahsedilen kitaplara büyük bir şevkle başlayıp sonrasında hayal kırıklığına uğruyorsunuz bu da soğutuyor sizi. Kitap okumak sınav başarılarına elbette katkısı yüksektir bence hayata da hazırlıyor insanı. Hayatıma bir şey katma fikri biraz pragmatizm esintisidir mesela bende de aynı şekilde olmuştur kitap açmamıştır beni ama öyle bir anda bir sahnesi canlanmıştır ki tebessüm etmiş ve iyi ki demişimdir. Katkı olayını biraz daha geniş ve uzun vadede düşünebilmeliyiz bence.
@teachaa haklısinız şimdiye kadarki en beyendiğim kitap hayvan çiftliğidir mesela ustaca kaleme alinmis gunumuzde dahi guncelliğini koruyan bir kitap okurken evet dedim işte kitap budur cok yonlüydü.
Hayvan çiftliğini 1984 ile taçlandırmışsınızdır umarım. Günümüzden enstantaneler görerek daha anlamlı hale geliyor bu iki eser ve işte eser budur diyor insan.
@teachaa 1984 e de başladım ama onu daha ilerki bir yaşima erteledim. Guzeldi hazineyi hemen harcamak istemedim.
Bilinmeyen bir kadınin mektubunu yazmissiniz asagiya onuda okudum dili samimiydi ve o da su gibi aktı okuyunca.
Bence malum sistemin ve işleyişin içerisindeyken 1984 çok anlamlı gelir. Zweig hayran bırakıyor bu kadar sayfada nasıl böyle etkiler yaratıyor gerçekten efsane.
@teachaa santraçta oyleydi. Diğer sayfayi merak edip cevirdim her defasinda
Ben o seriyi bitirdim herhalde hepsi özgün ve güzel tat bırakıyor insanda. Duygusal yükü de cabası ama ben mesela birkaç kitabı bir arada okumayı sevmeye başladım pandemi sürecinde ayrı dünyaları bir arada yaşamak gibi ve aşırı haz veriyor.
@teachaa bende kitaplari o sekilde okuyorum ama sadece devam edebilenleri.
Bazen şoyle düsunuyorum bilindik kitapları okuyamadigimdan kitap zevkim yokmus gibi geliyor.
Serisi olan filimlerin kitapları mesela cok hosuma gidiyor labirent aclik oyunlari gibi filmi izlemekten daha zevkli ve yaratıci.
Hobit yuzuklerin efendisinede yakin zamanda basliyicam onlarida merak ediyorum.
Lisedeyken sherlock holmes serisini bittirdim.
Simdi kitap arayısındayim. Ne okusam bilemiyorum.
Hayır zevkiniz yokmuş gibi gelmesin asla. Kitabı var ise filmini hiç izlemem mesela çünkü tam o duygu verilmiyor. Harry potter serisiyle kitap okumayı seven çok olmuştur. Hasan sabbah okudun mu bilmem ama önerebilirim.
@teachaa alamuttu okudum kitabin gercekciliğinin olması etkileyiciydi. Herry potter da okuyacaklar listemde. Taht oyunları kitabinida dizisinden once keşvettim ama dizinin laçkalıgindan kitaptan da soğudum. Zweig kitaplarından devam edicem galiba.
Sabrıniz ve sohbetiniz için teşekkür ederim.
Zweig- Amok koşucusunu da deneyin derim..
Alamut bende muazzam etki bırakmıştı ve ben gün içerisinde bitirmiştim.
Dizi setlerine giren kitaplar ne yazık ki okuyucuyu perişan ediyor. Asıl ben teşekkür ederim iyi günler dilerim
@teachaa amok kosucu'sunun pdfini buldum hemen okuyucam. Sizede iyi gunler dilerim 😊
E pub halini bulursanız daha mutlu edecektir sizi 🖐
@teachaa uygulamadan buldum kaldıgın yerden devam etme gibi ozellikleri var. Kullanışlı.
Evet reader uygulamaları güzel oluyor hatta ben notlar filan tutarım okuduğum bölümlere gayet iyi
@teachaa kültürunuze hayran kaldim bu sitede sizin gibileri çok az. Afedersiniz ama burada hanzo usluplu o kadar cok insan gordum ki. şu an cok şaskinim
Mutluluk duydum sözlerinizle.. ne yazık ki evet bir erkek olarak beni de rahatsız ediyor hanzo üsluplu kişiler. Üç günlük dünya iyi şeyler biriktirebilmek gerek. Yorumunuz için bahtiyarım..
@teachaa edebiyat ögretmenliği mi acaba? Haddimi aşmak istemem ama merak ettim.
Yok aşmıyorsunuz. Hayır İngilizce öğretmeniyim
@teachaa bende adayım ama atanma umudum cok az buna ragmen calısmayı bırakmiyorum gerçi bugün baya kaytardım. Tarih yilda 300 kişi aliyor. Seve seve sectigim bölümde umutsuz sekilde ders calısiyorum. Turkiyenin egitim sisteminin kurbaniyiz bu konuda. Neyse silivrinin soğuguna konu gelmeden ben dersime yoğunlaşayım. Emek vermeden sonucu bilemem.
Tarihimizle övündüğümüz bu dünyada tarih öğretmenlerini hayattan soğuttuk hayta bu soğukluk silivri soğukluğunu bile bastırır. Yılmayın ve kaytarmayın hedefinize odaklanmalısınız evet zor olabilir ama zor olan şeylerdir güzel olan. Bu süreci iyi bilirim
@teachaa ben sizi cok tuttum hakkinizi helal edin. Evet zor ama imkansız değil. Hep bu sozu hatirlatiyorum kendime Allah in izniyle ve emekle bence halledilir olmayacak sey değil yeterki istensin. Degerli tavsiyeleriniz icin tekrar teşekkur ederim öğretmenim. Her gununuz bir oncekinden daha iyi gecmesi dilegiyle.
Aa hayır aksine verimli bir trafik yaşadım. Asıl ben sizi tuttum malum kpss dönemi. İyi çalışmalar dilerim öğretmenim kendinize iyi bakın
Kuran-ı kerim
Ansiklopedide rastgele madde okumalı.
İlgisi olduğu kitabı okusun
Nohut oda okumalısın
Şeker portakalı
Küçük prens
Stefan zweigle başlasın
Lale el ele ela lale ile el ele
Suç ve Ceza.
Küçük Prens
Şeker portakalı
Şiir kitapları.