Kültür & Sanat Kitaptan alıntı güzel anlamlı sözler? Seviika Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Varsa paylaşırsanız sevinirim, bu arada önerdiğiniz kitaplar var mı? Kitaptan alıntı güzel anlamlı sözler? Cevapla Sevgi Soruları Öneri Soruları En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et
kanatsızlar Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Ben hiç kitap okumadım. Hiç. Okusaydım, beğenir ve sizinle paylaşırdım. Mesela; "bir zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür." Ya da "Rüzgara öpücük bıraktım, öptüler mi?" Bunlara denk geldim ve beğendim. Yararlanın. 1 0 Yorumla
MinikKiraz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl "Toy çağımda bir öğüt vermişti babam, hâlâ küpedir kulağıma. 'Ne zaman' demişti, 'birini tenkide davranacak olsan, hatırdan çıkarma, herkes senin imkânlarında gelmemiştir dünyaya!'' F. Scott Fitzgerald / Muhteşem Gatsby 1 0 Yorumla
7even7 Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Korkuyoruz. Düşünmekten ve sevmekten korkuyoruz. İnsan olmaktan korkuyoruz. 1 0 Yorumla
Sabırlı09 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 97% +1 yıl Candan aziz vatanım vatana kurban canım Türkçe dir tek Lisanım Türküm Türküm Türküm Ben 🇹🇷 ❤️ cCc MiLLiyetCiLik diye bı kitap var okuyabilirsiniz 1 0 Yorumla