Ben Jane Casey - Sessiz Kurban kitabına başladım. Kitap asla sıkıcı değil ya da ben bu tür kitapları sevdiğim için bana sıkıcı gelmiyor. Seri olarak okuyorum kitapları, öyle daha güzel oluyor mesela Tess Gerritsen - Rizzoli&Isles serisinin 9. kitabına geldim. Jane Casey'in de Maeve Kerrigan serisinin üçüncü kitabı oluyor okumaya başladığım kitap 🧚♀️
Polisiye tarzda seri olarak önerebileceğiniz kitap var mı?
Bu kitabı tam iki defa okudum. İlk okuduğumda pek önemsemedim ama okudukça aklıma yatan ve farkındalık yaratan şeyleri keşfedince durmadım devam ettim. Daha sonra kitabı ikinci kez detaylı bir şekilde okumaya karar verdim ve önemli konuları not alarak ikinci defayı bitirdim. - "Cesur olun. Kendinizi rahat hissettiğiniz alanın dışında pencereler açın. Farklı dünyalarla ancak böyle tanışırsınız. Ben hep yerimde dursaydım, dünyamı değiştirecek insanları aramasaydım, bugün tanıdığınız ben olmazdım. Bir insanın bittiği an, miskinliğe esir olduğu andır. İnsan, konforundan vazgeçmeyi göze almalıdır. Kendi dünyasını yerinden kendisi oynatmalıdır.”
Serinin ikinci kitabı Acımasız, ilki 5. Kurban. Ama olaylar farklı olduğu için karışık da okuyabilirsin sadece karakterler arası ilişkilerin devamlılığı olduğu için kafan karışabilir 😊
Yalnız Tess Gerritsen aşırı iyi. Geçen gün rehineyi okudum. Daha önce okumamıştım hiç baya iyi yazıyor. Eğer polisiye seviyorsanız Chris Carter okuyun bence onunda seri kitapları var çok güzel.