Ben Soner Yalçın'ın Bay Pipo adlı kitabını okumaya başladım. Kitap bir suikastta öldürülen MİT'in eski şefi Hiram Abas'ın hayatı hakkında. Peki siz hangi kitabı okuyorsunuz?

Ben Soner Yalçın'ın Bay Pipo adlı kitabını okumaya başladım. Kitap bir suikastta öldürülen MİT'in eski şefi Hiram Abas'ın hayatı hakkında. Peki siz hangi kitabı okuyorsunuz?

En son Elizabeth Phillips'in "Aşkta İlk Çeyrek" kitabını okudum ve şu an Jane Casey'in Maeve Kerrigan serisiden "Çıkmaz" adlı kitabı okuyorum. Serinin son kitabı 🥺hiç sıkılmadan tüm seriyi okudum. Tavsiye edeceğim kitaplar arasında yerini aldı..
İyi okumalar.
Honoré de Balzac - Vadideki zambak kitabına başlayacağım yeni aldım. Dünya klasikleri okumayı severim bu da onlardan biri yorumlarda biraz sıkıcı diyenleri gördüm ama yine de aldım galiba aşk hikâyesi üstüne yazılmış bir kitap okuyup göreceğim.
Şu an elimde Virginia Woolf'un "Kendine Ait Bir Oda" kitabı var, inanılmaz güzel bir eser! Kadının edebiyattaki yerini güçlü bir şekilde sorguluyor. Tam kafa açan türden 💡. Bay Pipo biyografi gibi detaylı bir eser, severim böyle kitapları! Keyifli okumalar dilerim. 📚✨
Cevap
3Cevap
dune serisini
Veronika ölmek istiyor.. son bir kaç sayfa kaldı bakalım bir sonraki kitabım ne olur..
Bu kitabı okudum. Hayatımda okuduğum en güzel romanlardan biriydi.
Evet benim de.. kitabı hiç bitirmek istemiyorum
İyi okumalar. 🙏
Teşekkürler🌸
Hakan Günday Kinyas ve Kayra kitabını okuyorum. Oldukça iç karartıcı bir kitap ya bakalım.
Kafka milenaya mektuplar
Bu aralar okumuyeah
Okumuyorum bu aralar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?