Psikopat Bir Katil Mi, Aciz Bir Yalancı Mı? Amerikan Sapığı Analizi ↗
Blackpink mi, BTS mi daha başarılı?
Psikopat Bir Katil Mi, Aciz Bir Yalancı Mı? Amerikan Sapığı Analizi ↗
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
bts üyeleri hikayeleri ve çabaları gerçekten çok muhteşem ve tebrik edilecek tarzda bir çaba gösterdiler ama yinede blackpink favorim kulağıma müzikleri daha hoş geliyor
bts. bp daha çok erkekler tarafından dinlendiği için fazla izlenmeye sahip ya asıl başarı yakalayan bts. birçok ödül alıyor. geçen billboard zirvesine çıktı
İkisini de dinlemem , ama BlackPink gurubunun ismini daha çok duyuyorum.
EİG için teşekkürler🙏
Lan hadi ordan git * koydugumun malı blackpink kimda bts kim ya basın basareri daha çok aq
Ben görüşü atalı 1 seneden fazla oldu farkında mısın bilmiyorum...
BlackPink
BTS sayesinde ünlü oldular farkındasın demi
Arkadaş blackpink'in üye sayısı 4, bts'inki 7 ona rağmen BLACKPİNK daha başarılı ne anlatıyonuz siz? Blackpink klibinde türklere mesaj var ama bts de yok
Kadın grubu > erkek grubu
Cevap
6Cevap
BTS en iyisi, sevdiği müziği yapmakla müzik söylemek aynı değil. BlackPink kendi şarkılarını yazamıyor şirketlerinin yazdığı müzikleri söylüyorlar. BTS'in şarkılarında sevgi var.
"Bu dünyada sevmem gereken kişi benim.
Parıldayan ben, benim değerli ruhum..."
peki BlackPink'de olan da şu. Örnek; "Seni vururum ddu-ddu-ddu" bu sevgi değil bu rakiplerini ezmektir. Ben en doğrusunu tercih ediyorum ve en başarılısını. Siz de isterseniz BTS dinlemeye başlayabilirsiniz. Tüm ARMY'lere sevgiler... 💜
Ablacım sadece bir şarki seni yanıltmasın diğer şarkıların içinde ne anlamlar saklı bilmiyon herhalde ayrıca ruyaseua abla hakliiiii sonuna kadar blinklerin arkasindayim bide bence bities geyyy
Arkadaş blackpink'in üye sayısı 4, bts'inki 7 ona rağmen BLACKPİNK daha başarılı ne anlatıyonuz siz? Blackpink klibinde türklere mesaj var ama bts de yok
BENCE BTS ÇÜNKÜ HER SANİYE ÖDÜL ÜSTÜNE ÖDÜL ALIP HER SANİYE REKOR KIRIP HER GİRDİKLERİ YARIŞMAYI 1. LİKLE KAZANIP 1.3. MİLYAR HAYRANI OLUP BİGHİT HİSSEDARI OLMALARI VE DAHASI
Nick name'den tahmin edebiliyorum 😂😁
aha bir tane daha army <3<3<3<3
Kaç ödülü var?
Bts i popüler kültür köleleri dinliyor. Bi de erkek avcisi ergen kızlar. Müzik olarak kulaga hitap etme olarak blackpink in müzikleri açık ara daha kaliteli
Valla ben bile unutmuşum soruyu. Sen nerden buldun 😂
İnternete yazdim bts mi blackpink mi diye ordan cikti😂
Michael Jackson 🌟😁
BU BİR SORUMU CİDDEN? TABİİ Kİ BTS BTS KPOPUN YOLUNU AÇTI KİM NE DERSE DESİN BTS'İN BAŞARISI HANGİ GRUPTA VAR? BTS OLMASAYDI ZATEN BLACKPİNKMİ STRAYKİDSMİ TANILICAKTI HERKES BİLİYOR BTS'İN BAŞARISINI MÜQLÜĞÜNÜ BPCİLER LÜTFEN BU ARADA KUDURMAYIN OKEY
İkiside başarılı, ama jimini çok sevdiğim için BTS diyorum.
çünkü hep bizi iyi etkilemek istiyotlar ve kendimizi sevelim diye ellerinden gelenini yapıyorlar ve tüm başarılarımın sebebi onlar oldu...
ve daha neler neler...
Bence blackpink daha başarılı çünkü kazandıkları ödüller daha fazla ve kazanması zor ödüller bide daha çok fanı var her şarkısında hem anlam var hem yayınlandığı ilk 1 ay rekor kırıyor
Kpopu sevmiyorum benlik değil
Kpoptan nefret ediyorum
neden nefret ediyorsun anlamıyorum müzik sevmezsin anlarım ama nefret etmek gerçekten sizin gibi nefret ediyorum yaklaşmasın bunu izleyen kafasında olan insanlar yüzünden çoğu insan dışlanıyor bir sürü soruna sebep oluyorsunuz ama gereksiz nefretiniz devam ediyor neden ya
Ok boomer ne demek ilk önce onu öğren velet
bunlar kim oqlim ammina
blackpink in your areaaa
Blackpink bence ve bana hitap ediyor
Blackpink demek istiyorum...
İkisini de çok seviyorum ama Blackpink'i daha çok seviyorum♡
blackpink çünkü ben rap tarzını daha çok seviyorum
2 sideğ çöp😒
onlar sen değil
bu aralar her yerde bp’yi görüyorum
Kpop dinlemiyorum
BTS tabiki sorumu bu