K-pop'un en çok tutulan iki grubunu karşılaştırdım. Ikisinide çok severim ama bana sorarsanız bts uzun yıllardır bu sektörün içinde yani bana göre bts. Peki ya sizce?
Bts flop bir grup önceden armydim sonrasında aslında dağılmak istediklerini ve şirketin para için zorla tuttuğunu anladım zaten ödüllerinin çoğu popüler olan şarkılar onun dışında pek dinlenmiyorlar (armyler dahil) Blackpink şarkı çıkarmasa bile güzel kaliteli çıkarıyor tek yeşil ekran kullandıkları mv whistle dinlenmeyen tek bir şarkıları yok üyelerin soloları bile bazı grupların grupça şarkılarından güzel
Cidden bu 2 grubu karşılaştırıcak kadar düştünüzmü, ciddi olmadığını söyleyin lütfen. Tüm kpop grupları kardeş ve dostdur hiç bir grup birbirine düşman değildir ya da birbirini geçmeye çalışmaz. bunu kafanıza sokun böyle saçma sapan şeyler paylaşmayın
Karşılaştırma düşmanca yapılan bir şey değildir pek çok yerde bu gruplar da dahil istatistikler ile neyin kimin daha çok beğenildiğine bakılır. Önce bunu kavramakla başla
bp de dinlerim çok fazla ama Bts çok daha kaliteli, daha çalışkan saha samimi, daha yetenekli ve daha başarılı bence bu yüzden de en sevilen grubun bts olduğunu görüyorum ve düşünüyorum. Bp hem kadın oldukları için hem de ygde olduklaro için dhaa şanslı, bts hiç bilinmedik bir şirketten çıkıp zirveye ulaştı bu yüzden btse saygım çok büyük
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Lets kill this lovee, yeah yeah yeah🤸🏼♀️🤸🏼♀️🥳🥳🥳
Saygı duyuyorum fakat unutma bts 2013'den beri var blackpink 2016
Yok aslında ben ikisini de pek dinlemem, sadece blackpink diye görünce sevdiğim bir şarkısını mırıldandım istemsizce 🙊🙊
Anladım 🤗
Bts flop bir grup önceden armydim sonrasında aslında dağılmak istediklerini ve şirketin para için zorla tuttuğunu anladım zaten ödüllerinin çoğu popüler olan şarkılar onun dışında pek dinlenmiyorlar (armyler dahil) Blackpink şarkı çıkarmasa bile güzel kaliteli çıkarıyor tek yeşil ekran kullandıkları mv whistle dinlenmeyen tek bir şarkıları yok üyelerin soloları bile bazı grupların grupça şarkılarından güzel
Cidden bu 2 grubu karşılaştırıcak kadar düştünüzmü, ciddi olmadığını söyleyin lütfen. Tüm kpop grupları kardeş ve dostdur hiç bir grup birbirine düşman değildir ya da birbirini geçmeye çalışmaz. bunu kafanıza sokun böyle saçma sapan şeyler paylaşmayın
Karşılaştırma düşmanca yapılan bir şey değildir pek çok yerde bu gruplar da dahil istatistikler ile neyin kimin daha çok beğenildiğine bakılır. Önce bunu kavramakla başla
bp de dinlerim çok fazla ama Bts çok daha kaliteli, daha çalışkan saha samimi, daha yetenekli ve daha başarılı bence bu yüzden de en sevilen grubun bts olduğunu görüyorum ve düşünüyorum. Bp hem kadın oldukları için hem de ygde olduklaro için dhaa şanslı, bts hiç bilinmedik bir şirketten çıkıp zirveye ulaştı bu yüzden btse saygım çok büyük
BTS çok başka bi seviye ya. Kalite akıyo adamlardan
BTS ve BlackPink hayranıyım yani hem army hem blink im ama lütfen Bts ile Blackpinki aynı cümlede kullanma hiç hoşlanmıyorum...
1 klipte bütün halk oynuyor korede işsiz kalinmaz hiaa
😂bunlar hepsi birbirine benziyor nasıl bunlara hayran oluyorsunuz hzhahah
Saygı duyuyorum 🤗
Ama mantıklı düşün onların hepsi birbirine benziyorsa türklerinde hepsi birbirine benziyor...
😂😂 ne alaka hshahs bizde esmer olan da sarıda beyaz da var bshsb bunlar hepsi aynı jdjsnsn
Nasıl hepsi aynı olur görmüyormusun farklılar
😂 aynılar saçlarını boyatmislar sadece hshaa
Senin görüşün...
😂 karizmatik geliyormu cidden sana bunlar. yakisiklı
Evet.
Ikidebir gülmen sinir bozucu.
Sinir bozmayı severim 😂
😂 sinirimi gerçekten bozdun sksj
😂. nasıl düzeltirim hshsh
Herşeyde o emojiyi kullanmayarak birde BTS'e oy vererek hshshs🤗
😂😂 çoktan kızlara verdim hdhshsbsbs
Vazgeçjsjsjsjshsh😂😂
Bts'e ver jsjdj
😂 vazgeçme yok kızlar varken onlara niye verim hshshhshs
Bence kesinlikle BTS çünkü blackpink in şarkılarını 10 kez falan dinledikten sonra sıkıyo bence
Ben ölümüne BLACKPINK çiyim ama BTS den JHOPE RM JİN çok seviyorum
Açıkçası Hiçbirini dinlemiyorum cezacıyız
Bts in kalitesi bir başka
Katılıyorum.
Ama malesef türkiyede insanlar çok cahil 😣
Ben de BTS diyorummmm
Tabiki bts çünkü Army im
Bir ARMY olarak BTS diyorum
Lütfen bu soru değilllll FOREVER BTSBTSBTSBTSBTS
Blimy-L olan me BTS der
Blackpink 👍👍👍
Saygı duyuyorum 🤗
Ama bence BTS
Bende o grubuda severim ama daha çok dinlediğimi söylemiştim. Bu arada çok havalı bir resminiz var 👍👍
Vay beee bts'e oy verende çıktı ALLAHA ŞÜKÜR sjsjs😀
Çıkar neden çıkmısin ki
BTS forever