+1 yılBütün kore dizilerini severek izliyorum ve fırsat buldukca ıkı gunde bır dızı bıtırıyorum. Korelı ınsanları sevıyorum koreyı sevıyorum. Kore muzıklerını yemeklerını takıp edıyorum. İstanbul'da acılan kore muzelerıne gıdıp koreden gelen seylerı alıyorum gezıyorum korelılere mesajlar bırakıyorum. Kendı kendıme kore dılı ogrendım. Istanbula turist gelen korelılerle kısa konusmalar yapıyorum dılımın dondugunce cok cana yakınlar cok sekerler. Ve en buyuk hayalım unıversıte bıtınce ılk para bırıktırmemle yeterınce para olması sartıyla guney koreye gıtmek sevgım yeterınce net sanırım koreye karsı :)
23 Yorumla- +1 yıl
Süper yaaa sen tam bir korecansın :) aşksın <3 :)
- +1 yıl
kesinliklee ☺☺☺
- +1 yıl
:):)
En İyi Cevaplar
Çok sıcakkanlı ve sevecen insanlar. Ülkemizi ve halkımızı çok seviyorlar. Gezi amaçlı gelenler mutlaka tekrardan geliyorlar. Bizleri samimi buluyorlar. Geleneklerimiz birbiriyle uyumlu. Kültürü ve insanı bu kadar. Tarzlarını gelince hayranım. Keşke o stili Türkiye'ye de getirebilecek. Birkaç internet alışveriş sitesi var ama pahalı. ://
11 Yorumla- +1 yıl
Onu ben ucuza getiriyorum ben :)
+1 yılKimseye düşmanlık beslemem fakat yakın bulmadığım bir ırk. Sebepleri ;
- Ağızlarını şapırdatarak yemek yiyorlar. Farklı görgü kuralları var.
- Tutucu ve yobazlığa varacak derecede yoğun şekilde din baskısı var.
- Zeki oldukları kesin ama eq'ları iq'ları kadar yüksek değil.
- Bağıra bağıra konuşmaları rahatsız edici.
- Gangnam style gibi tuhaf şeyler hep Koreden çıkıyor.
- Öğrenmeye daha doğrusu adapte olup uyum sağlamaya Japonlar kadar yatkın değiller.
Güney Kore'den hoşlanmıyorum. Benden uzak olmalarını tercih ederim221 Yorumla- +1 yıl
Şapırdatarak yemek yemeleri yemeği beğendikleri anlamına gelir aksi takdirde yemeği sevmediği sanılır
Dinleri onları ilgilendirir ve din konusunda gayet genişler ateist hristiyan budist müslüman her dinden insan yaşayabiliyor rahatça
Gangnam style çok iyi bir şarkıydı kabul et
Çünkü eğlenceyi çok seviyorlar öğrenmeye adapte olmaları bu yüzden zorlaşıyor - +1 yıl
Medeni insanlar kibarca yemeği beğendiklerini dile getirirler. Bu tuhaf davranışları dünya üzerinde kabul görmüyor. Bilginize.
din konusunda anlattığımı anlamamışsınız. Tutucu ve gelenekçi olmaları onların kapalı olmalarına sebep oluyor. Bunun örneğini defalarca gördüm. Sınıf arkadaşlarımdan.
gangnam style tek kelimeyle komik bir şarkıydı. Ben kendimi Psy gibi maymun edip tek seferlik bir şöhret yapmazdım. Dolayısıyla kabul etme görüşünüzü düzeltmeye davet ediyorum sizi.
korelilerin eğlence anlayışları da kendileri gibi tuhaf.
bağıra çağıra konuşmalarına açıklama yazmamanızdan sizin de bunu tasvip etmediğinizi anlıyorum.
Yamyamlar insan eti yiyorlardı. Bunu da karınlarını doyurmak için yapıyorlardı. Yani sebep ve sonuç ilişkisini kurarken sırf kendinizi haklı göstermek adına yanlış temellere kurarsanız böyle komik olursunuz. - +1 yıl
Birincisi bağıra çağıra diyerek başlayan maddesine cevap yazmamam bunu tasvip ettiğimi de göstermez
Yemek yeme tarzları öyle bu bizi ilgilendirmez biz sadece insanlıklarına bakıyoruz kardeşliklerine
O zaman psy ı eleltirdiğine göre sen kusursuz müzik yapıyor olmalısın seni dinlemek isterim bir gün
İnsan etini koreliler yemiyor çinliler yiyor - +1 yıl
Ben anlamadım. Korelilerin bağırarak konuşmalarını mı savunuyorsunuz? İçinizdeki kore sevgisi yapılan yanlışlıkları savunmaya mı geçiriyor sizi?
Yemek tarzları Genel Görgü kurallarına göre rahatsız edici. Bunu savunmanız bile abes. Bu kadar mı hayransınız koreye? Görgü kuralları evrenseldir ve böyle yemek yiyen kişiler her yerde itici bulunurlar.
Dünya üzerindeki her ırk ve millet en az koreliler kadar kardeşler. Kimsenin iyi niyetini yargılama hakkımız yok ki.
Ne münasebet? Önce tartışma kurallarını öğrenin. "Sen daha iyisini yap da görelim" demek en hafif ifadeyle saçmalıktır. Akılcı ve mantıklı olmak gerekir. Başbakan'ı eleştirince parti kurmak, Galatasaray Başkanını eleştirince yönetime talip veya yemeği beğenmeyince mutfağa geçmek gibi bir misyonum yok. Eleştirinin ne olduğunu ve nasıl yapıldığını öğrenmeniz gerekir.
lütfen kibar olup siz demeyi de öğrenin. Yarı yaşımda ki bir genç kıza yakıştığı şekilde.
İnsan eti örneğini bir daha okuyun lütfen. Yine anlamamışsınız. - +1 yıl
Hayır bunu savunuyorum ya da savunmuyorum. Bu sizi ilgilendirmez bir iki onlar içinde belki bizim bir davranışımız kötü olabilir ama dile getirmiyorler evet korelileri seviyorum pişman mıyım değilim birçokta Kore'li arkadaşım var ve gayet iyiler ve insancıllar Türkiye'de öyle yemek yiyen yok mu var neden onları eleştirmiyorsunuz önce öncelik onlarda olmalı çünkü onların kültürü öyle bizimkilerde öyle bir şey yok aslında ben sizi bir gün dinlemek isterim dediğimde birini eleltirmeden önce kendinize bakmanız gerektiğini anlatmaya çalışıyordum
- +1 yıl
İşinize gelmediğinde sizi ilgilendirmez dediğiniz anda tartışmadan kaçmış olursunuz. Siz amacınız kendiniz gibi düşünenleri dinleyerek tatmin olmaksa bu tek düşünce yapısı içerisinde benim anlattığım gerçeklerin bir hükmü olmaz.
insan sevdiği değerleri kötü yanlarını görmezden gelip sadece iyi yanlarını düşünürse bir hayali yaşar.
umarım bundan kendinize paye çıkartırsınız.
benim Koreli tanıdıklarımla beraber yemek yemek bir eziyet. Ayrıca özellikle grup halinde konuştuklarında kafam şişiyor.
neden Türkiye'de ki yanlışlıkları dile getirmiyorum?
1) Dile getirmediğimi nereden biliyorsunuz?
2) Bir eleştiri yaparken bu eleştirinin sahibi diğer unsurları da saymam mı gerekir?
3) konu koreliler değil miydi? Birazdan da perululara mı çekeceksiniz?
4) bir hatayı başkasının hatasına bakarak doğruymuş gibi gösteremezsiniz.
bu 4 madde bile eleştiri konusunda pek bir şey anlamadığınızı gösteriyor.
Size bir büyüğünüz olarak önemli şeyler öğretiyorum. Dikkate almanızı tavsiye ederim. - +1 yıl
Ne münasebet !!
Bir konuda eleştiri de bulunmak için konusunda ihtisas mı yapmam gerekir?
bunu daha önceden de anlattım;
Müzik konuşabilmek için grammy mi kazanmalıyım?
ya da sinema hakkında fikir beyan etmek için altın Portakal'a aday mı olayım?
futbol konuşmak için Fenerbahçe'de oynamak mı gerekir?
psy'ın bir şeye benzemeyen şarkı sözlerini, absürd videosunu ve garip dansının ana fikri şaklabanlıkla eşdeğerdir.
"Onların kültürü öyle" diye savunmaya çalışmanız son derece anlamsız.
Dünya üzerinde hatta Türkiye de buna benzer bir çok saçma ve yanlış geleneğe kapı açmış oluyorsunuz.
Siz yine de Görgü kurallarını benimseyin. Görgü kurallarından kimseye zarar gelmez. - +1 yıl
Şunu söyleyeyim önce sonuna gelene kadar başını unutacak tipte uzun yazmışsınız
Hayır ben baştada ilgilendirmediğini dile getirdim
Benim amacım kendim gibi düşünenleri dinlemek değil eleştiren olabilir ama soruda da belirttim yargılamayın diye
Eğer eziyetse bunu arkadaşlarınızın yüzüne karşı söyleseniz daha iyi olmaz mı arkasından konuşmak pek hoş olmuyor biz konuşurkende aynı değerde gürültü oluyor o yüzden eğer rahatsız oluyorsanız gitmezsiniz olur biter o ortamlara
Eleştiri mi? Hayatı teorilere göre yaşasaydık her şey nizami olurdu
Öğretmeyin istemedim ben sizden böyle bir şey sadece ne düşünüyorsunuz dedim - +1 yıl
Siz şu an eleştirmiyorsunuz kötülüyorsunuz
- +1 yıl
Ne yazık ki uzun yazarak var bir çok hatanızı düzeltmeye çalışıyorum. Bu hatalı düşüncelerinizle bir tez oluşturuyorsunuz.
ilgilendirmiyor ama yazdıklarıma da yorum yapmaktan geri kalmıyorsunuz. Bu ne beyhude çelişki? Verdiğim örneklerin hepsi gerçek ve doğru ama sırf kore hayranlığınız yüzünden cevap vermekten kendinizi alamıyorsunuz. Gerçekleri yok edemediğinize göre farklı alanlara çekip tartışmayı kendinizi haklı göstermeye çalışıyorsunuz. "Eleştirinin tanımına" bile gittik sayenizde. Ağzını şapırdatarak yiyenleri körü körüne savunacak kadar hayransınız.
Şimdi de "arkasından konuşmak" tabirini getirdiniz. Bunu tarafınıza iade ediyorum. Sanki dedikoducu biriymişim gibi konuşmaya hakkınız yok. Görgü kurallarına lütfen uyun.
Sanki Ks'de koreliler var da arkalarından konuşuyorum.
yüzlerine söylemediğimi nereden biliyorsunuz?
siz hiç okulun yemekhanesinde onlarca koreli arasında kaldınız mı? daha 2 gün önce kaldığım oteldeki verdikleri rahatsızlığı anlatamam - +1 yıl
İstediğiniz kadar sulandırmaya çalışın, gürültücülük söz konusu olduğunda koreliler çok kötü bir şöhrete sahipler. Ne Türkler hatta İtalyanlar bile onlar gibi olamazlar.
"Gitmezseniz olur biter" ziyadesiyle çocukça bir yaklaşım. Onlar bir ortamda kendilerini hemen belli ediyorlar. Yahu herkes uyuyor işte uçakta. Neden bağırarak konuşurlar inanılır gibi değil.
Sabah kahvaltısında yan masama oturan çiften hoşlanmıyorum. Okuldayken gürültücü olduklarını anlamıştım. Sinemayı çok severim ama bir bunaltıcı fransız filmleri bir de surreal kore filmlerini sevmem.
düşman mıyım? Elbette değilim. Ama korelilerden elimden geldiğince uzak duruyorum. Keşke bana hiç temas etmeseler ama karınca gibi her yerdeler. - +1 yıl
Anlatmayın o zaman. Aaaaaaa bakın şimdi eğer sizinle dedikoducu biriymişsiniz gibi konuşmaya hakkım yoksa sizinde insanlara görgüsüz demeye hakkınız yok ve şunuda belirtmeliyim ki benim hayranlık derecem sizi hiçççç ilgilendirmez
- +1 yıl
Hayır kötülemiyorum, sadece gerçekleri dile getiriyorum ve doğruları söylüyorum.
Kavram kargaşası bu akşamın son kaçamağı olsun lütfen. Konuyu başka yerlere çekmemelisiniz. - +1 yıl
Bana dert yanmanıza gerek yok ve kore surreal filmlerini dikkatli izleyin lütfen gerçek olmadığını bildiğiniz için daha eğlenceli oluyor
- +1 yıl
Bana karşı kullandığınız yanlış tabiri anlamanıza memnunu..
gelelim korelilerin Görgüsüzlüklerine. Size örneklerle anlattım. bu adamların genel Görgü kurallarına uymadıklarını siz de gayet iyi biliyorsunuz. Ne yapalım şimdi? Yalan mı söyleyelim?
siz benim zerre kadar umrumda değilsiniz ama İşinize geldiği gibi yanıt verdiğinizi anlatıyorum. Bu hayranlığınız nedeniyle dış etkilere kendinizi kapatmışsınız ve tartışmayı kaybettikçe farklı alanlara kaçıyorsunuz. Tespit ve açıklama. - +1 yıl
Size dert yanmıyorum. Örneklerle anlatıyorum ki belki sabit düşüncelerinizi kırabilir ve doğruları anlamanızı sağlayabilirim. Zira bu tartışma başladığından beri sizi bir çok konuda uyarmak/doğruları göstermek/yanlışlarınızı düzeltmek zorunda kalıyorum.
kore sineması kadar haksız prim yapan bir Fransız bir de Hint sineması var. Hiç zevkli değil tam tersine bir eziyet. - +1 yıl
Lütfen daha fazla eleştirmeyin genel görgü kuralları diyorsunuz size konuşmayın hayatınız boyunca desem konuşmadan kalabilir misiniz hayır kalamazsınız korelilerin yemek yemeleri de böyle bir şey işte değiştiremedikleri şeylerle yaşayabiliyor onlar
- +1 yıl
Korelileri eleştirmem sizi rahatsız mı ediyor?
Bu hayranlığınız sizi tarafsız ve nesnel olmaktan alı koyuyor. O yüzden bunu size anlatmaya çalışıyorum ama nafile.
benim amacım korelileri düzeltmek değil. Öyle bir güce veya hakka da sahip değilim.
siz bir soru sormuşsunuz bende cevap verdim. Eğer olumsuz yanıtları duymak mutsuz ediyorsa açıkça beyan edin. Körler sağırlar birbirini ağırlar durumu varsa benim anlattığım gerçeklerin burada esamesi okunmaz. Sanırım aslında olan da bu. - +1 yıl
güney koreye gidip gezmiş biri olarak söylediklerinize tamamiyle katılıyorum dostum. yorumlarla beraber yazınızı zevkle okudum. tebrikler.
- +1 yıl
Hayır eleştirileri kabul edebilirim ama ben sadece konunun dışına çıktınız siz ben maddeleyin demedim ben sadece sevip sevmediğinizi sordum bu kadar detaya gerek yok
- +1 yıl
Değerli dostum sayın majestetuncay,
teşekkür ederim.
bir insan bir fikir sunduğu zaman bunun sebeplerini ve nedenlerini anlatırsa tezi inandırıcı olur, değil mi?
Ben anlıyorum sizi. Sevdiğiniz bir konu hakkında bir adam çıkıp doğru ve gerçekçi nedenlerle olumsuz görüş bildiriyor. Bu da sizi rahatsız ediyor.
Fanatiklik derecesinde sahiplenmemelisiniz. Ayrıca iyi ve kötü yanlarıyla bir bütün olarak kabul ederseniz daha çok Özümsersiniz. Yine de körü körüne savunmayın. Akılcı ve mantıklı olmaya özen gösterin ki savlarınız kabul görsün.
sadece sevmiyorum dersem inandırıcı olmazdım hatta muhtemelen tarafınızdan olumsuz tepki görebilirdim. Şimdi ise gerçekleri doğru şekilde anlatmanın rahatlığını yaşıyorum.
Bence şarkıları çok güzel özellikle bir grubu var shinee mutlaka dinle..!
213 Yorumla- +1 yıl
Wowww Shinee Onew filan diyorsun yani çok zevkli bir seçim çok severim bende :))
- +1 yıl
Bilmem cevabını biri beğenmiştir :))))
- +1 yıl
Cevabını beğendiği için dövecek misin :)))))
- +1 yıl
Ama yeşilin altında bu bir kızın beğendiğini gösteriyor :)
- +1 yıl
Bak şimdi iki tane ok var biri aşağı biri yukarı bakıyor yukarı bakan yeşil işte o beğenildiğini gösteriyor mavi pembede beğenen kişinin cinsiyetini gösteriyor :) anladın mı :)
- +1 yıl
Sorun değil pardon demene gerek yok :)
- +1 yıl
:))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
+1 yılbende beğeniyorum gerek kültürlerini gerek dizilerini filmlerini.(erkeklerini :D:D ) şu an üniversitede olduğum için yüksek lisans için düşündüğüm bir ülke bakalım umarım olur.:D he birde her ne kadar çekik olmalarından onlar hoşlanmasalarda ben çekik olmayı çok sevimli buluyorum :)
26 Yorumla- +1 yıl
Aaaaaaa yıllar önce kaybettiğim kardeşimi buldummmm :)))) bende aynı düşünüyorum dizileri bir harika müzik desen her hal için müzik var süperler hele Super Junior'dan Lee Donghae :)))
- +1 yıl
Benim ille de çok beğendiğim biri yok çünkü bu her izlediğim dramada yeni biriyle değişebiliyor. hepsi ayrı ayrı yakışıklı :) ama şu aralar ki tercihim Lee jong suk veya kim soo hyun diyebilirim. sujunun şarkılarını dinliyorumg enelde üyeleriyle pek alakam yok:D
- +1 yıl
Livaneli aynen öyle hiç unutmuyorlar
Cevap veren school u mu izledin :)))) çok iyiydi oyunculuğu woo binde vardı değil mi birliktr oynuyorlardı :))) - +1 yıl
school-i hear your voice+doctor stranger:D evet beraberlerdi
- +1 yıl
Süpersin :D woo bin ve lee min ho ve donghae muhteşem üçlü hele o ryeowook yani zürafa yok mu o tatlılık abidesi :)))) hangi dizileri izledin :)
Güney Kore çok ve düzenli, ancak biraz pahalı. Ama yinede yaşamaya değer bir ülke, İnsanları zaten çok iyiler hele birde Türklere karşı tarihten gelen bir bağ var, kardeş iki toplum. Pahalılık kısmını falan Seul'e göre söylüyorum diğer şehirlerine gitmedim bilmiyorum.
35 Yorumla- +1 yıl
Buraya gelenlerde bizim ülke için pahalı diyor :)
- +1 yıl
Öyle öyle seoul pahalı :)) kafan karışmasın :))
- +1 yıl
Mantıklı olabilir veya seoul den gelip İstanbul'da da olabilir para birimleri farklı ya :))
+1 yılKardes ulke kardes halk, beraber savastik, Onlar bizi sever biz onlari asyada bir Guney Koreyi severim birde Japonya'yi. Dilleri super ve kan bagimizda var eski Turkler ayrildiginda doguya batiya ayrilmislardi kuzeye ve guneyede tabi doguya ayrilan kisim suanki GUNEY KORE aslen Turkluk var yani. Cok severim onlari !
21 Yorumla- +1 yıl
Bende çok severim
+1 yılGüney Kore candır onlar bizim kardeşimizdir Kore Savaşında omuz, omuza sanki kendi topraklarımızmış gibi savaştık çok iyi asla bozulmamak üzere dostluk kurduk bizim Dünyadaki en büyük destekçimizde Güney Kore'dir insanları çok sıcak kanlıdır özelliklede Türklere karşı ve bugün bize çok büyük yatırımlar yapıyorlar, değer veriyorlar birlikte gelişiyoruz tabi kardeşlerimiz teknolojik anlamda bizden bir adım önde. :D
20 Yorumlagüneykoreyı severım, onlarda bızı cok severler, cekık gozlerı olmasa bızden sayılırlar sempatık sıcakkanlı ınsanlar, kore savası sırasında gelışmış cok buyuk bır sevgı beslerler halkımızada.. boylesı dostlukları bulunmalı ulkelerın..2002 dunya kupasında ıkı takım arasındakı sıcaklık tum dunyaca kıskanılmıştı
10 YorumlaKültür & Sanat konusunda 687 cevap paylaştı. Şahsen tanımıyorum ama iyi insanlar, tarihsel bağımız da var...
https://www.youtube.com/watch?v=jeoMyldJKJU
2002 Dünya Kupasındaki şu sahneyi unutmuyorum;11 Yorumla- +1 yıl
Adamlar Türk olmadıkları halde bayrağımızı dalgalandırıyorlar.+ birde yenildiler. insanlık böyle birşey saygı böyle birşey. bizim Türk takımları içindeki maçlarda bile millet birbirini yiyor. bunu görüp utanmalı birileri.
+1 yılKendisi Çin kültürünün bir uzantısıdır. Özünü ABD'liler tarafından kaybettirilmiş glişmiş bir sömürgedir sadece. ABD'nin Çin'e karşı olan bir kalkanıdır efendim. Kendisi ne yazık ki Çin'in bir omuz atmasına bakar..
22 Yorumla- +1 yıl
Ancak tüm bunları bir kenara bırakacak olursak ortak bir geçmişimiz olduğundan halkını severim aslında.
- +1 yıl
E haklısın ne diyebilirim ki
sicak buluyorum..
erkekleri tam evlenmelik :D
muzikleri guzel..
bu arada diizileride cok guzel :))12 Yorumla- +1 yıl
Evetttt :)
- +1 yıl
Ben de kızlarını güzel buluyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 yıllık kore fanıyım :) ilk dizim saraydaki mücevher :) şuana kadar 150 e yakın dizi işlemişimdir :) bir arara sayıyordum ama son 1buçuk senedir saymayı bıraktım :) şuandada angel eyes izliyorum. diiz final yaptı bende diziye başladım :)
15 Yorumla- +1 yıl
Süper bende korefanıyım ve bununla gurur duyuyorum one mom three father ı bitirdim bende en son :)
Cevap sahibi+1 yılben başlamaşıstım ama devamını getirmedim o dizinin. ama engel eyes tavsiye ederim izleyebilirsin :)
- +1 yıl
Tamam mutlaka izleyeceğim :)
Cevap sahibi+1 yıl:)))
- +1 yıl
:))))
önyargılarım şöyle : fazlaca şirinlik yapıyorlar, erkekleri duygusal , kızları biblo gibi, yemekleri iğrenç, arabeksler ve çocuksular
18 Yorumla- +1 yıl
Yani kısmen doğru
- +1 yıl
Arkadaşlarım varçünkü :)
- +1 yıl
Bazı yemeklerinin kötü olduğu doğru fakat hepsi kötü değil arabesk değiller çok eğlenceliler benim tanıdıklarım kadarıyla :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
- +1 yıl
Ve eklemek isterim din konusunda çok acizler , bir çoğu misyoner rahat ve kaygısız bir hayatları var , erkekleri daha makyaj yapıyor
+1 yılRomantik olanlar haric süper filmleri var. Bide bebek gibi hatunlari ve kizlari bile kıskandıracak kadar güzel erkekleri var.
13 Yorumla- +1 yıl
Evetttt işte yaaa işte bu yaaa erkekten anlayan bir kız daha :))
- +1 yıl
Yani evet erkeklerden cok. iyi anlarimm
- +1 yıl
Hehe :)
+1 yılMuzikleri evet cok hos
Yabanci dizi koreden baska. izlemem cok severim
Yemekleri helede ramen gordukce maksrna az yapip yemedim:)113 Yorumla- +1 yıl
İkizim misin acaba diye düşündüm bir an :))
- +1 yıl
yumurta sarmalarını çok merak ediyorum ama yiyemem yapışına baktımda aslında normal birşey :)
- +1 yıl
Onun tadı çok güzel oluyor ben denedim ve yediğim çok güzeldi şansıma
- +1 yıl
ben cesaret edemem ama ramen satılıyormuş gerçeği paketlerde alıcam kesin :)
- +1 yıl
Evet satılıyorben noddle lı seviyorum :)
- +1 yıl
denemiş birdeee :))
dizilerinden şu an faith son iki bölüm kaldı senin var mı izlediğin dizileri - +1 yıl
Faith i izlemedim ama romantik komedi türündekileri neredeyse bitirdim birde okul müzikal tarzdakileri en son one mom three father ı izledim çok güzeldi :)
- +1 yıl
sana bir dizi diyim süper benim ilk göz bebeğim :)
boys ofti flovers kesinlikle izle derim tam senin tarzın ama müzikal değil okul filmi - +1 yıl
Biliyorum izledim BOF diye de geçiyor yaban çiçeği kim hyun joong yok mu oradaki hele kim sang bum seninkide lee min ho sanırım :))
- +1 yıl
evett şuanki dizimdede o lee min var :)
- +1 yıl
Evet görmüştüm :ii iyi bir oyuncu :)
- +1 yıl
süperr benim favori oyuncum o :)
- +1 yıl
Benimki kim sang bum - jeong yong hwa :)
Saydıkların hakkında bilgim yok..
Ama Samsung ve Hyundaiye gözüm kapalı güvenirim..21 Yorumla- +1 yıl
İşte buuu bilmeden koreyi seven bir insan daha :)))
+1 yılGüzel bir ülke. Sanayileşmeye bizimle aynı zamanda başladılar. Onlar Hyundai ile ilk beşe girerken biz geriledik. Çoğunluğu ateisttir. İnsanları sıcakkanlıdır, kızları da güzeldir :)
11 Yorumla- +1 yıl
İyi tespit :))
Gecen seneye kadar dizi ve filmlerinin sıkı takipcisiydim sinav falan derken ara vermek zorunda kaldim. Kpop ve danslari da cok hosuma gidiyor velhasıl kelam sevilmeyecek gibi degiller. :D
15 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle hangi grupları dinliyorsun? :)
- +1 yıl
Super Junior - MBLAQ - MissA - SNSD süperler yaaa :))
- +1 yıl
Evet I got a boy ve mr. taxi nasıldı ama :)
+1 yılkim hyun joong gibi yakışlıklı erkekleri vaar ve Lee min ho
23 Yorumla- +1 yıl
Aşksınnnnn :))
- +1 yıl
saol canım :)) <333
- +1 yıl
Rica ederim tatlım :)) <33333
Bayiliyorum korelilere yaa 😍 kulturleri yemekleri erkekleri dizileri hepsi cok guzel firsat buldukca korece ogreniyorum insallah birgun giderim <3 <3
15 Yorumla- +1 yıl
İnşallah tatlısım Allah dualarını kabul etsin bizede dua etmeyi unutma ama :)
- +1 yıl
Rica ederim :) bende teşekkür ederim :) Allah seni biasına beni de Donghae'ye kavuştursun :)))))
- +1 yıl
Wwoww Jang Geun Suk çok erkeksi Lee Min Ho çok yakışıklı ve havalı çok zevklisin :))))
Yaşamak istiyeceğim yerlerden biri (:
Ama okdar büyük bir hayranlığım yok yinede çok sıcak bakıyorum.18 Yorumla- +1 yıl
Bende yaşamak istiyorum orada toplanıp birlikte gidebiliriz :))))
- +1 yıl
:D uçakta sıkılmayız da korefanları filan hep beraber olacağımız için :D
- +1 yıl
Hayali bile güzel şu okul iş filan bitse durmam buralarda basar giderim :D de aile var kolay bırakmaz önce mesleği elime alcakmışım filan :D
- +1 yıl
SoJu mu :))
Erkekleri tam evlenmelik :)))
Yaşamak isterdim, kültürü hoşuma gidiyor.15 Yorumla- +1 yıl
Bendeeee birlikte gidelim :D
- +1 yıl
Babam izin verdiğinde :))))) şaka şaka okulum bitsin sonra :))
- +1 yıl
Tamam o zaman :)
Köpek eti yerler yaygındır. Öyle ki caddelerde köpek eti kokusu bile hissedilmektedir.
Farklı egzotik kültürleri var.
Dizilerden filan bahsediliyor KS de bence fazla aldanma yın.10 YorumlaOrada yaşarsam sıcak bakıyorumdur, müziklerini dinleyebiliyor ve seviyorumdur, taş gibi hatunlarıyla muhabbet edebilme ve belki de daha fazlasını yapma imkanı bulabiliyorumdur :D Bu yüzden E şıkkı :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoreliler üniversite sınavlarına çatalla giriyorlarmış. Bilemedikleri bir soru olduğunda çatalın onlara doğru şıkkı bulmaları için yardım edeceğine inanıyorlarmş :))) bu ne yaa :)
13 Yorumla- +1 yıl
Bizdeki 4 yapraklı yonca at nalı gibi bir şey :)
Cevap sahibi+1 yılbizde öyle bir inanşmı var. d
- +1 yıl
Uğur getiriyor ya ondan onlara da uğur getiriyormuş :)
Giyim, teknoloji ve dans konusunda onları kimse geçemez ve de dizilerini çok beğeniyorum. (>^-^<)
117 Yorumla- +1 yıl
Ay canımsınnnn ^_^
- +1 yıl
Ayyy (>^-^<) bunu da bildiğine göre eskilerdensin :)
- +1 yıl
Evet yani uzun süredir fansın sanırım onu diyorum :)
- +1 yıl
Ben 6 yıl oldu fanlığım ve halen fanım SuJu fanı elfim yani :)
- +1 yıl
Hepsini dinlerim ama en çok Exo :))
- +1 yıl
Growl en sevdiğim şarkıları :))) ve tabiki SuJu var Donghae var benim balığım fishim :))))
- +1 yıl
Evet ilk orada tanımıştım onu :) kirpimdi sonra monkeyim oldu :D şu an fishim :)))
- +1 yıl
Monkey benim taktığım bir isim tatlı geliyor fish te gerçekteki fan isimleri fishes - elfish ve Donghae ye fish - pinoky gibi takma adlar kullanıyorlar :)))
- +1 yıl
:))
Erkekleri çok yakışıklı le min ho reis hastasıyız :))
29 Yorumla- +1 yıl
Minozzzzz merhaba :)))
- +1 yıl
Nasılsın canısım :)
- +1 yıl
İyilik valla ne olsun ramazan + kore + korefanları çok güzel geçiyor :))))))
- +1 yıl
Aynen bayağı gülüyoruz :))) one mom three father ı bitirdim yenisine başlıycam tavsiye ederim :)
- +1 yıl
Aynen bende bir dizi arıyorum bakalım ne bulacağım :)
+1 yılŞimdilerde ergen kızların hasta olduğu dizi film ülkesi
korwood23 Yorumla- +1 yıl
Ergen?
- +1 yıl
Allah Canını Almasın :D
+1 yılBir öğretmenim vardı 2 sene orda yaşamış insanları sıcakkanlı falan diyodu :D
17 Yorumla- +1 yıl
Evet çok insancıllar :D
- +1 yıl
Öyleymis ben bilmiyorum :D
- +1 yıl
:DD Öğretmenini çok sevdim :DD
- +1 yıl
İyi kadındı :D:Dd
- +1 yıl
Evet İyi kadınmış :D
- +1 yıl
hatta her sene öğretmen evine koreliler geliyordu onları misafir falan ediyorlar :D
- +1 yıl
İyiymiş öğretmenin beni evlatlık alabilir dermişim :D
+1 yılhiç sevmiyorum. erkekleri kadına benziyor. çekici değiller..
11 Yorumla- +1 yıl
Olabilir fikrine saygı duyarım ama öyle düşünmüyorum :)
+1 yılkızların tamamı lee da hae, kim hyun Joo, lee ha-nee gibiyse güney kore <3 ben
11 Yorumla- +1 yıl
Wowww süpersin :)
+1 yılKorece konuşabiliyorum. Yakında gideceğim koreye. Arkadaslarim da var. Onlari tanidikca onlar adina üzülüyorum. Bir cogu misyoner ve acikxasi soguk insanlar..
20 YorumlaÇalışkan, akıllı, iyi niyetli, sevecen insanlar, bize çok ters dolayısıyla bizimde onlara çok ters gelenek ve göreklerimiz var, gezilir eğlenilir fakat evlenilmez.
11 Yorumla- +1 yıl
Cookk haklisin
+1 yılCevap D ve şunu itiraf edeyim erkekleri hem karizmatik hemde sexy:)
13 Yorumla- +1 yıl
Işte bu süper profile sahipsin secret garden filan :)
- +1 yıl
Teşekkürler:)
- +1 yıl
:) :)
Koreliler abi eti sizin kemiği benim bu kızın alın şunu yaa yok mu bitane koreli tühh size:)))))
149 Yorumla- +1 yıl
Şu sıralar bir koreli talip alamam :D
- +1 yıl
Şu sıralar türk talibimi gözlemliyorum :)
- +1 yıl
Yooo o kişi başka yerde sanırım :)
- +1 yıl
Hehe :P benimkisi arkadaşım :)))
- +1 yıl
Sevgiliden arkadaş değil arkadaştan sevgili oldu :D
- +1 yıl
Olmaz amcam hep kaçmayın gönüllü gidin der :D
- +1 yıl
O zaman bul bir kız al kaç :D
- +1 yıl
Aferin yakında karşına çıkar :D
- +1 yıl
Bulduğun kıza söyleyebileceğin çok güzel bir şarkı bak :D
- +1 yıl
Allah canını almasın başka kız mı bulamadın o başkasını seviyor o korefanı :D
- +1 yıl
Hehe komedisin yaaa :DD
- +1 yıl
Sen ol ben olurum :)
- +1 yıl
Hiç sorma bende aynı dertten muzdaribim ciddi olamıyorum hep gülerim ama herkes ciddi olursa konu ciddiyse o zaman diğerlerine uyarım :D
- +1 yıl
Hehe kim gülmez bu kadar çabaya eğer gülmeyen varsa ölsün o :F
- +1 yıl
Cafeye gel orada içersin :D
- +1 yıl
Hıh? Sen çay istedin diye söyledim :D
- +1 yıl
Hehe şimdi nerden karıştırdın sayın Erdoğan'ı :DDDD
- +1 yıl
Ben Erdoğan'a oy vercem haberin olsun :DDD
- +1 yıl
Ben zoraki veriyorum düşününce onun kazanması şu an en doğru şey :))
- +1 yıl
Dam? Manita? Onlar kim acaba ben değilim :DD
- +1 yıl
hehe, Allah şansını bol etsin o zaman :D
- +1 yıl
Yeni mi duydun Uyanda balığa gidelim Üsküdarda sabah oldu :D
- +1 yıl
Küs mü herkes birilerine küs zaten :D
- +1 yıl
Duygu sömürüsü yapmıyorum biraz düşünceliyim bugün
- +1 yıl
Yaaaa güldürme :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu an buraya sendeki bu kore hayranlığını sorgulamaya geldim :D
benim şahsi olarak ilgimi çekmiyor ve dünyada gitmek isteyeceğim yerler arasında kesinlikle yok
malesef:)116 Yorumla- +1 yıl
Olabilir benim hayalimde güney kore ye ve taiti ye gitmek var :D
Cevap sahibi+1 yılbiz seni tutmayalım :D
- +1 yıl
Aynen uzun yola gidiyorum :D
Cevap sahibi+1 yılyanına kışlık tarhana bulgur felan al lazım olur malum kedinin köpeğin yenildiği yerler :)
- +1 yıl
Orada kedi köpek yenmiyor tabi yiyen var onu karıştırma çoğunluk domuz eti yiyor ve yiyebileceğiniz çok güzel yemekleride var :)
Cevap sahibi+1 yılhadi be sende %69 u yiyormuş gençlerde bu oran %49 muş giderken bir kaç köpek topla git hediye olur :) tamamen bilimsel.
- +1 yıl
Benim çevremdekiler yemiyor hiç değilse :D
Cevap sahibi+1 yılabi ne çevreymişş o yaa samsuna samsung fabrika mı açtı nedir :) millet medeniyete kaçar bu medeniyetten kaçıyo :) az daha ileri gitte bişeye benzesin :)
- +1 yıl
Ben Samsun'luyum ama İzmir'deyim :D tabisi kendi çapımızda ünlüyüz :D
Cevap sahibi+1 yıliyi de sen karar vermişsin yolun açık olsun da neden sorup duruyorsun :) dünde biri korece ögrenmek istiyorum diye sormuştu muhtemelen o da sendin :) ne duymak istiyorsun onu merak ettim ne duymka istiyorsan söyle bizde onu söyleyelim :)
Cevap sahibi+1 yılparan yoksa herkes üç beş bişey atar :))
- +1 yıl
Yoo ben korece biliyorum o ben değilim :) be paramda var ben sadece yurdum insanının görüşlerini merak ettim :))
Cevap sahibi+1 yılYurdun insani güle güle git :) afiyet olsun kedi köpek domuz diyor yurdun insanı :)))
- +1 yıl
Sağ olsun yurdum insanı :D
Cevap sahibi+1 yılAl mendilim sakla benden yadigar bir ucuna işle beni cız beni :)
- +1 yıl
Ayyyy çok duygusal ben bu duygusallıkları pek sevmem :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılDili , giyimleri , dizileri herşeyi güzel. SÜPER JUNİOR favorim her zaman :D iyi ki varlar
11 Yorumla- +1 yıl
yess bir elf aşkımsın bende elfim elfishim :)
+1 yılMadem bu kadar cok seviyosun kore dili ve edebiyati oku hayatina orda devam et :)
19 Yorumla- +1 yıl
Zaten ya sınıf öğretmenliği ya da kore dili ve edebiyatı :)
- +1 yıl
Yani :) benim üniversiteden arkadaşım kore dili ve edebiyatı için hazırlanacaktı seneye sınava gircek bakalım ne olacak :) oranın insanları türkleri çok seviyomuş bide. Dil konusunda da cok sıkıntı çekmezssin türkçe gibi ural-altay dilinden geliyormuş kökü :) kazanabilirsin inşallah :)
- +1 yıl
Biliyorum korece zaten :)
- +1 yıl
Ciddi misin :) bende yaziyorum oylemis buboyleymis diye :) bastan soylesene şunu :)
- +1 yıl
Evet ciddiyim :)
- +1 yıl
Kore'ye gidebilirsin orada Türkçe öğretebilirsin burada okutabilirsin :)
- +1 yıl
Türk şirketlerinde calışıp cevirmenlik yapabilirsin :)
- +1 yıl
Evet haklısın :)
bir kore lobisi var burada bugun bir film seyrettim kore yapımı bilmiyorum ama enteresandı güzeldide
10 YorumlaTaktiksel ve işlevsel anlamda çok zekiler hele oyunlarda, League of Legends de SKT T1 takımı olarak 2013 yılında Dünya şampiyonu oldular.
10 Yorumlaşirketin tüm araçları kore malıdır iyi ülke adamlar savaştan çıktı araç üretiyo bizim türkler yan gel osman :d
20 Yorumla
+1 yılAsyada konusmasi en guzel ulke japonya çin cok itici geliyor
11 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısın :)
+1 yılKızları Güzel
Sempatikler
PSY'ın Devletidir
Vakti Zamanında Açlık Çekmiştir
Avrupa Ülkesidir
Daha Sayımmı?07 Yorumla- +1 yıl
Avrupa Ülkesi? :D Allah canını almasın :D
- +1 yıl
asya ülkesidir hahahaa :D koptum ne avrupası
- +1 yıl
İşte :D
- +1 yıl
Bunu Yazdığımda Gecenin 3'ü
Ve Kabul Ediyorum Coğrafyam Hiç İyi Olmamıştır :D - +1 yıl
Olağan şeyler bunlar :D
- +1 yıl
Hem Bide Orucum Ben Ya Bulaşmayın Bana
Kafa Gidip Geliyo :D - +1 yıl
Tamam sustum :DD
Gizli Üye(30-35)+1 yılDış işlerine sormak lazım mektuplasan onlar adayı sicak tutup ilişkiyi alttan alan onlar tripleri çeken onlar, lütfen onlari unutmayalim
10 YorumlaSevecen ve tatlı insanlar gibi gözüküyorlar, iç savaş zamanında Türk ordusunun yardımından dolayı
aramız iyi güneydekilerle10 YorumlaBen güney koreye gittim. türkleri seviyorlar ve çok mahcup ve saygılı insanlar.
10 Yorumlasadece guneyde oldugunu dusunuyorum :) baska birsey cazip gelmiyor
10 YorumlaKültür & Sanat konusunda 496 cevap paylaştı. Güney Kore, Japonya Ne mutlu Türküm diyene ama keşke orda yasasaydim.
10 YorumlaKuzeyinde Kuzey kore olan ve asya kıtasında bulunan bir ülkedir. Kızları taş gibidir.
10 YorumlaGüney Kore'de yaşamak istiyorum. Dizileri çok güzel. Oyuncularını çok seviyorum. :D
10 YorumlaOnlar bir tane yaaaaaa <3
15 Yorumla- +1 yıl
Sende bir tanesin o zaman <3 :)
- +1 yıl
Bende seni :D dizimi müzik mi :))
- +1 yıl
Süperr peki en çok hangi grup? :)
dogumuzda bulanan kardes dedigimiz ulkelerden daha kardestir emin ol :)
10 Yorumlahiç gitmedim ama
kuzey korenin güneyinde olduğunu düşünüyorum :D10 Yorumla
+1 yılGüzel ülke. Ama güney kore hayranlarini sevmiyorum genelde ergenler.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılG diğer seçenek olmalıydı.. Gezip görülesi bir yer...
10 Yorumlauzak doğu ülkelerini çok ama çok merak ediyorum
157 Yorumla- +1 yıl
Bendeeeee :D
- +1 yıl
İnsanları çok canayakın :) bence ya da bana öyleler ve yazıları benimde ilgi mi çekiyor :))
- +1 yıl
İnşallah gidebilirsin :) ama pazarlara girme çok kötü olursun bayılabilirsin :)))
- +1 yıl
Domuz eti filan pişiriyorlar çok kötü kokuyor :)))
- +1 yıl
Bende çok seviyorum ve gitmek istiyorum
- +1 yıl
90 gün için vize uygulanmıyor :)
- +1 yıl
Bende dil var sadece üniversiteye gireyim bitireyim sonra gideceğim :))
- +1 yıl
İngilizce - Korece
- +1 yıl
Babamda çok sever korelileri öyle söyleyeyim yeterli olur sanırım :)
- +1 yıl
Babam korelileri severdi dizilerini filan bir gün hatırlıyorum bir ramazan günüydü babamla tacir adında bir dizi izlemiştik kore dizisi oradan sonra ilgim artmıştı babamda öğren dedi öğrendim :)
- +1 yıl
Doğru değil 6 ay 1 sene sadece gramer öğrenirsin kelime dağarcığını geliştirmen gerek sonra
- +1 yıl
Hangi durum? Eğer temeli öğreneceksen 6 ay yeterli sonra kelime dağarcığını geliştirmek var telaffuz var yani en kötü 2 sene de öğrenirsin
- +1 yıl
Oradan bulursun bir tane :))
- +1 yıl
E sen direk balık istiyorsun ne demişler bana balık verme balık tutmayı öğret işte o zaman maliyetli olmaz :))
- +1 yıl
Sen deme düşer bayılırım :D
- +1 yıl
Nereye bayılıyorum :DD Benim daha üniversite bitirmem gerek yani olmaz :D
- +1 yıl
Üniversite daha önemli :)
- +1 yıl
Başlayınca söylerim :D
- +1 yıl
bu sene tercih yapmayacağım sınıf öğretmenliği tutuyor
- +1 yıl
Zzaten mattan kaybettim yarım puan daha olaydı ege kimyaya giriyordum :(
- +1 yıl
Nasıl yani sen üniversiteyi bitirmedin mi
- +1 yıl
Heee anladım hayırlısı o zaman
- +1 yıl
İnşallah, hayır İzmir'de oturuyorum
- +1 yıl
Ben sevmiyorum ama kastamonu veya samsun olsa direk giderim üniversiteyi orayı istiyorum
- +1 yıl
Hayır yemeklerini çok seviyorum :D ve gezilecek yerleri çok var :)
- +1 yıl
Kastamonu vallayı gezmelisin :) tirit bandurma kaşık helvası çekme helva yemelisin süper ayyy canım çekti :D
- +1 yıl
Mesaj atabilirsin
- +1 yıl
Arkadaşça ona göre mesaj atıyorum
- +1 yıl
Tamam o halde :)
+1 yılNu'est JRım derim ben ;) bitiyorm ya o çocuğaa! ♥
11 Yorumla- +1 yıl
Zevklisin :)
+1 yılErkekleri tam evlenmelikkkk :DD Lee Min Hoo <333
17 Yorumla- +1 yıl
Lee Donghae <3333 :D
- +1 yıl
Super junior :DD çok ballar yaa
- +1 yıl
Evet çok tatlılar orada ryeowook - eunhyuk - donghae - sungmin - leeteuk bunlar aşkısılarım ama donghae fish im bir tanem
- +1 yıl
:DD şarkıları da çok güzelll -seslerine zatn laf yok. D
- +1 yıl
Evet şu sıralar Swing - Hero - Love Disaese filan favorim :D
- +1 yıl
bn hala lee min ho nunkileri dinliyom :) çok dinlendirici my everything hele :)
- +1 yıl
Ben öyle slow sevmiyorum eğlenceli olacak bana ama ss501 in because i'm stupid i istinamdır benim :D
+1 yılSevmiyorum sevene de saygi duyuyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Açık sözlülüğün için teşekkür ederim ^^
+1 yılKızlarının vajina darlığında dünyanın tüm erkeklerini çeken cazibe hariç başta tepkileri olmak üzere hayatımda bildiğim en uyuz millet
00 Yorumla
+1 yılÇok beyazlar ya ölü gibi
13 Yorumla- +1 yıl
Evet güneşten korunmak için BBkrem ve pirinç yıkadıkları suyu kullanıyorlar :)
- +1 yıl
Pirinç suyu fayda etmez bence, onların genetikte var :)
- +1 yıl
Tabiki gen olarak zaten beyazlar ama güneşte kararmaktan filan böyle korunuyorlar :)
kuzey korenin 3 5 sene icinde mahvedicegi ulke
11 Yorumla- +1 yıl
Uzlaşma yoluna gidiliyor :)
godumun faşist komünistleri. ha nazi almanyası ha güney kore bir fark yok
10 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası