Köstebekgiller izliyor musunuz ben çok seviyorumyya siz :)
Cevabın nedir?
+1 yılSakaryada çocuklar sağolsun bol bol izliyordum, şarkısı güzel tabisi.
Köstebekgiller hıııığğ hıığğğ.
cut.05 Yorumla- +1 yıl
yaşını gizliyon dimi, köstebeekkk seni :)
- +1 yıl
bundan sonra bende izlicem paranoyak <3
- +1 yıl
izle tabisi leaves live :))
En İyi Cevaplar
Kültür & Sanat konusunda 4,3b cevap paylaştı. İzlemiyorum :
012 Yorumla
Bebek kuzenim sayesinde düzenli Pepe izliyoruz... Kış/yaz/bahar hiç farketmez bize sürekli yaz geliyor sdfgj
04 Yorumla
Kültür & Sanat konusunda 1,4b cevap paylaştı. 2 yaşında yeğenim var bayılıyor onlara; onunlayken mecbur izliyoruz.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
20Cevap
Berbat izlenmeye deymez bide ciddi ciddi oynuyorlar ya en çok ona bitiyorum çok saçma :D
011 YorumlaSimdi kendinin sempatik tatli falan oldugunu dusunuyorsun degil mi? Tam bir hayal kirikligi itici sey.
01 Yorumla
+1 yılSeyrediyorum ve osmlinde saz midir gitar midir nedir şarki söylüyor ya öldürüyor beni
Bide pilotun konusmalari ;-)01 Yorumlahiç kaçırmıyorum çok seviyorum ayrıca pepee yi de kaçırmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılamam 3-6 yaş arasıda siteye geldiğine göre +18 ler siteyi terk etmeli artık (emekli olmalıyız arkadaşlar.)
29 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleyw bro. yarın bir gün gelip 8 yaşındayım sevgilim terketti intihar etmelimiyim diye soracaklar diye korkuyorum :)
Cevap sahibi+1 yılbici bici hanimiş kızımın burnu :D hanimiş ağzı :)))) kaç yaşındasın yavrucum
Cevap sahibi+1 yılcidden yaş kaç merak ettim bak :D :D
Cevap sahibi+1 yılTamam sormicam 3 anladım gitt ten başka bir kelime bilmiyorsun heralde
+1 yılben de oğlumla izliyorum:) sana bütün çizgi filmleri sayabilirim. ağır işsizim:)
02 Yorumla- +1 yıl
evet:)
Ben izliyorum gerçekten çok komik bir animasyon dizisi :)
01 YorumlaAyyyy eveeet (Allah belasını versin öyle programın) çok tatlılar *_*
02 Yorumla
+1 yılIki bucuk yaşında yigenim var Pepe yi izledim onunla ama kostebekgillere hic denk gelmedim henüz
01 Yorumlayok ebesnın seyı oldu olacak cocuk gıbı kumandayıda bırakmayın
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpompomgiller i izledim 8-10 bölüm sonra çok bozdu bir daha izlemedim
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTabi iyidir ^_^ favori çizgidizin ne?
Cevap sahibi+1 yılHammm... pekala ^_^ iyi seyirler o zaman ben haberlerden başka bir şey izlemem ama 1 yıl öncesine kadar çizgifilm de çok izlerdim animasyon film halen izlerim ^_^
Cevap sahibi+1 yılhı hı ne tamam ya bir daha sorularına cevap veren Gökhan'ı dövsünler. :( gizleniyorum gidiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılKırdın beni mihrimah sultan :'( pardon sevmiyordun sen o kadını sadece elbisesini seviyordun tamam onuda demiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılSoran (18-24)
7dakŞikayet
Durduğun hata
Cevap sahibi+1 yılcevap vermezdin olur biterdi
Cevap sahibi+1 yılHalen yazıyorsun ama sende :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılizlemiyorum diyeni eic seçmişsin ne mantık bu ya. ben izliyorum ne diyeceksin şimdi bakalım
067 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılzorla seç diyen yok zaten. seninkide ne mantıksa gelirsin cinselliğe sorarsın gizliden değil mi
Cevap sahibi+1 yılmalmısın kzım sen sanamı kalmış ne yapacağım soru soruyorsan her türlü cevaba açık olacaksın
Cevap sahibi+1 yılee daha daha nasılsın başka hangi çizgi filmi izliyorsun?
Cevap sahibi+1 yılsensin o korkak. hep minika go ve trt çocuk izliyosun belli. arada sırada minika çocuk izle daha güzel çizgi filmler var orda itfaiyeci sam tavsiye ederim. çocuklar keyifle izliyo SANADA İYİ GELİR ::):):)
Cevap sahibi+1 yılçok dürüstüm merak etme. senle kafa buluyorum biraz ne yapacaksın can sıkıntısı işte :)
Cevap sahibi+1 yılhaha çok komiksin :) çocuk cocuk espriler yapmaya devam et. gülümsedim şimdi iyiymiş bu :) bak şimdi pepe başlamış senin için baktım tv ye hadi izlede kendine gel biraz :)
Cevap sahibi+1 yıl:):) sırf utanman için açıcam :)
Cevap sahibi+1 yılne yapcaksın saldırcakmısın kız
Cevap sahibi+1 yılyanımda olsan görürdün erkekliğimi. ama sende kadınlık yapacak potansiyel göremiyorum. hadi çilek kız başlamış onu izle bari sıkıldım senin muhabbetinden. hadi yoluna git artık cevap yazma artık gururluysan :)
Cevap sahibi+1 yılvay saksı değilmişsin lafta yapabiliyormuşsun. kesin pepeden öğrenmişsindir bak sen şu yaramaza :):) seni takan var mı bak bakayım bir :):) s*kimle cevap veriyorum hala :)
Cevap sahibi+1 yılbeni tanısan ne yapacaksın söyle işte içindekileri at zehrini hadi :) ayıcık bombo başlamış tutmayayım seni iyi seyirler
Cevap sahibi+1 yılsenden büyüğüm yeter :) hadi yoluna cevap verme artık sohbetin hiç hoş değil. pepe kulübünden bekleniyorsun :)
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi karaktersiz olmaktansa zihinsel engelli olayım.
Cevap sahibi+1 yılnasıl da tanıyorsun kendini bakınca çirkin bir cadı da görmüşsündür herhalde :)
Cevap sahibi+1 yılfazla merak iyi değildir :) sen benim takipçim olmada ben senin başka çizgi film senaryolarına cevap yazmam rahat ol :)
Cevap sahibi+1 yılyaaa nedemezsin. kim katlanır bir daha sana ve sorularına
Cevap sahibi+1 yılya nedemezsin sen kendini böyle teselli et :) için içini yiyiyor değil mi az bile sana :) hadi kızım başka sorulara yönel yazma artık !!
Cevap sahibi+1 yılee ne yapayım
Cevap sahibi+1 yılhadi hadi yoluna d*gesiz seni
Cevap sahibi+1 yılne yapışık şeysin s*lak şey git başka yazanlara cevap ver
Cevap sahibi+1 yılt*biyesizliğe lüzum yok yazma olsun bitsin. gerçi sana yakışıyor devam et
Cevap sahibi+1 yılseni takan ciddiye alan var mı bir bak bakalım. ben hala senle dalga geçiyorum farkındaysan :) bakma sen o yaşa sende 18-24 yazıyor ama 8 ve 4 dü fazladan eklemişsin :) idare edecez artık :) büyüyene kadar devam
Cevap sahibi+1 yılsen saol. ne yani nick açık olsa cesur mu olucaz. valla senden de bu mantığı beklerdim zaten :)
Cevap sahibi+1 yılgünaydın dürüstlük abidesi nasılsın bakalım nasıl gidiyor hayat? bugün gündeminde ne var bakalım :)
Cevap sahibi+1 yılgünaydın tatlı cadı :) neyse tatlı kelimesini hak etmiyosun salak cadı daha bir yakıştı :)
Cevap sahibi+1 yılsanada günaydın t. ravesti kardeş erkek misin kadın mısın karar ver :)
Cevap sahibi+1 yılbilmem sabah sabah takılayım dedim işte
Cevap sahibi+1 yılyok canım niye kızgın olayım :)
Cevap sahibi+1 yılbilmem gittik mi?
Cevap sahibi+1 yılvar tabikide. haklısın gittik biraz kusura bakma :(
Cevap sahibi+1 yılbarıştık mı o zaman :)
Cevap sahibi+1 yılbende istemezdim özür dilerim
ben yeni duydum neymişki o :)
06 Yorumla
+1 yılkösteban ı çok severim :D
01 Yorumla
+1 yılallahsen kac yasındasın
03 Yorumla- +1 yıl
O benim dikkatsizligim hem yaziyla degil yurekle bu isler anladn
+1 yılKız kardeşim bağımlısı asdfghjkl
01 Yorumla
+1 yılİzlemezdim ama bugün izledim. güzelmiş :)
02 Yorumla- +1 yıl
:))
Bende komik severim o diziyi =DD
03 YorumlaYok izlemiyorum cınım
03 YorumlaYiğenim sağolsun sayesinde izlemek zorunda kaldım
01 Yorumlaizliyorum bazen fkxjgdl
01 Yorumlakardeş yaş kaç?
04 YorumlaPepee tercihim
02 Yorumla
+1 yılizlemiyorum Iq m düşüyor
01 Yorumlaçocuk olunca mecbur izliyoruz:)
00 Yorumla
+1 yılevet severekk
01 YorumlaYok artık :)
01 Yorumla
+1 yılKardesim saolsun :Dd
011 Yorumla- +1 yıl
Aynen :D
- +1 yıl
Bilmez miyim :D
- +1 yıl
Canim kardesim ve Lauranin yildizi baska da bilmiyorum :D
- +1 yıl
Rastlamadim ona :Dd
- +1 yıl
Evet biliyorum :D
Bayılıyoruz :D
01 YorumlaO ne dizimi?
07 Yorumla
+1 yılIzliyorum
01 Yorumlaizlemiyorum
01 Yorumla
+1 yılKac yasindasin sen?
03 Yorumla- +1 yıl
18yasin altindakiler buraya giremez haberin yok mu?
+1 yılevett :))
017 Yorumla- +1 yıl
Yaş Faktörü Hahaa :))
- +1 yıl
gulmesene yaa sende gizlisin ayrıca :))
- +1 yıl
uyuzzzzz :)))
- +1 yıl
kız 24 ne 25-29 u yalannnn :))
- +1 yıl
vallahi yalan uyuzzz ;)
- +1 yıl