Kendimi her bişi sandığımda onları hatırlayıp kendime çekidüzen vermemi sağlayan 5 müthiş kadın... O yüzden bu soruda muhteşem adamlar konu değil.
Kendi fantazim/arşivim için de bir toparlama, uzun soru diyeni yeminle engellerim! :
Charlotte Gainsbourg: Çok güzel bir anneyle, yüzünden çekicilik akan bir babadan doğma bu kadının ne suratına doyabiliyorum ne tavrına. Üstelik oyunculuğu da müthiş. Ve şu
şarkısıyla, klibiyle (demek klipteki muthis kaliteli filmleri seviyo entelcim benim), sesiyle.. Bir dolu meziyet işte.
-
Grace Kelly: Zariflikten bile daha zarif. Evlenince sinemasından mahrum bırakmış bizleri ama kızamam ki😇-
Alice Rohrwacher: Lazzaro Felice filmini yapmış kadın! Lars Von Trier, Dogville'i yapıp hayatı çıkarıp önümüze koydu evet ama Alice Rohrwacher bunu daha zarifçe yaptı!
-
Melanie Laurent: güzel, müzisyen, yönetmen. İnsana zal, litost ve fernweh hallerini yaşatabilen filmi Respire ile çok özel bir kadın daha..
-
Ve en sevdiğimse, kendi ülkemden: Mine Söğüt... Asi, duyarlı. Öykünün ta kendisi. İşte ben tam bu kadın olmak isterdim! Sadece, kendisi çocuk yapmaya şiddetle karşı, bense hayatta çok yalnız hissettiğimden ve erkeğin, kadının hamile halini görmesinin güzelliğine inandığımdan ötürü fikrim bu kadar katı değil artıkın:s Ava Gardner oldukça serseri bir hayat yaşayıp yine de anne olsaydım demiş ya, bu kadın tövbe demez bunu.
Güncellemeler
+1 yıl
"Size bir sır vereyim. Hep aynı kadın ölecek. Hep aynı kadın doğuracak. Hep aynı kadın kaçacak. Her şey birdir. Her şey birdir. O kadın... o aynı kadın... külliyen delidir."
Ne muhteşem kadınlar var şu hayatta.. Sizin muhteşemleriniz kimler?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Rachel macadems ve rechal wise 😍Veeee 🤗🤗🤗🤩🤩🤩😍😍 bereak tuzinataç 🤗🤗🤗 ha birde sensin be emmi kızı seni unutıtmuyoz iyi kalpli insan
Yine mi seğnnn^^
Yok o benim ikizim ben farklı kişiyim 😊
O haldee, sizi seviyore^^^
Yapma öyle şeyler bak yüzüm kızardı hadi kendine cici bak kocaman kalpli insan
Bilmukabele:))
Bu soruyu bir Bence olarak daha düzenli halde okumak isterdim, benim muhteşemim diyecek kimsem yok.
annem
Ne mutlu