Duruşu ve hayata bakışıyla sizi etkileyen, ilham veren, hayranlık uyandıran kadınlar kimler?

Duruşu ve hayata bakışıyla sizi etkileyen, ilham veren, hayranlık uyandıran kadınlar kimler?

Ben anneme örnek veriyorum. Hayatı boyunca o kadar çok zorluk yaşadı ki. Bir insan nasıl güçlü olur nasıl evlatlarına sahip çıkar en büyük örneği benim için. Tüm annelerin ve kadınların, kadınlar günü kutlu olsun.
Dünya kadınlar günü kutlu olsun. beni başarılı olan her kadın etkiliyor, yani spor yapan kendini geliştiren bilim alanına başarılı olmuş kadınların hespi zaten beni etkiler ve onların başarılı duyunca mutlu olurum. daha çok film izlemeyi sevdiğim için kadın aktrisleri daha çok takip ediyorum bu yüzden de bu ve bu alandaki kadınlar diyebilirim daha çok
Tarihten örnek verecek olursam Kösem Sultan derim..
Yakın zamanda da babaannem.. Hem otoriter hem ileri görüşlüydü.. Belki okuması yazması yoktu ama bir orduyu yönetebilecek kapasitesi vardı..
O kadar çok ki! Her birinden bana ilham veren tarafları bi bal arısı gibi gezip toplamak ve kendime katıp kendimde tüm o kadınları bütünleştirmek isterim. İlham veren tüm geçmişten günümüze!
Cevap
5Cevap
Annem..
bütün zorluklara rağmen dimdik duran yaşamadığı şey kalmadı şu ahir ömründe hala bizi düşünüyor kendisinden fazla
Benim hayatta hayran kaldığım tek kadın Annem😍Dominantlığıyla, Duruşuyla her zaman bana örnek oldu. Aşığım o kadına
Bence Müge Anlı. Her izlediğimde kadına helal olsun diyorum.
Annemdir yillarin yorgunlugu var bu yasinda bile hic oturmaz Canim Anam😔🌼🌷🌺
Kibariye asdjdk
Annem
Yok olmasnda gerek yok
annelerimiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?