En değerli kadın Annelerimizdir. Yalan söylemez , ihanet etmez. ÜzmezTüm dünya kadınlarının , kadınlar günü kutlu olsun :)

#emre00 ®
En değerli kadın Annelerimizdir. Yalan söylemez , ihanet etmez. ÜzmezTüm dünya kadınlarının , kadınlar günü kutlu olsun :)

#emre00 ®
Benim için en değerli kadın benim. Kadın sıfatları içinde soruyorsanız en değerli kadın karı veya sevgilidir. Çünkü bir erkeğin eksikliğini tamamlar, onun her türlü ihtiyaçlarını en iyi şekilde sadece karısı karşılar, sükun vasıtasıdır, hayat arkadaşıdır, erkeğin eksiğinin tamamlayıcısıdır, en çok mutlu edendir, erkeğin hayatındaki en özel kadındır çünkü en özel duyguları ve anları ona sadece karısı yaşatır. Anne gibi istediği gibi olduğunda değil her şartta koşulsuz sevmeye devam eder. Anne kendisini efendi çocuğunu esir olarak görür. Kendisini sahip çocuğunu ait olarak gördüğünden dolayı onu yalnızca istediği gibi olduğunda sever ama karı öyle değildir kendini ve kocasını birbirine hem ait, hem sahip olarak görür. Yani karının gözünde iki taraf da birbirine ait ve sahiptir. Karı erkeğin eksikliğini tamamlasın, sükun vasıtası ve hayat arkadaşı olsun diye yaratıldığından dolayı daha gerekli, daha değerli ve daha özeldir. Çünkü bunun için yaratılmış olması erkeğin en menfaatleneceği ve en gerek duyduğu kadın anlamına gelir. (Aynı şekilde erkek de kadının eksiğini tamamlasın diyedir.) (Karı demek eş anlamında kullanıldığında ayıp değildir.)
Yalan söylemez, ihanet etmez demişsin ama en büyük ihaneti anneler yapar ve en büyük yalanı onlar söyler. Seni koşulsuz sevdiğini söylemesi yalandır çünkü kendni sana efendi olarak görür ve koşulsuz sevmesi için sebebi yok. Annenin istediği gibi olmaktan, ona boyun eğmekten, menfaatlendirmekten vazgeçte gör nasıl ihanet ettiğini. Hemen vazgeçer sevmekten.
Ama karı öyle değil seni kusurlarına rağmen sever ve sana katlanır. Aldatan kocasını bile sevmeye devam edenler gördüm. Anne-evlat ilişkisine aykırı karşılıksız sevmek. Annenin yapısında evladını karşılıksız sevmek yoktur çünkğ kendini üstün görür
Annenin çocuğunu değil çocuğunun verdiklerini ve yaptıklarını sever. Kendini efendi çocuğunu esir olarak görmeyen anneler böyle değil tabii ama yine de karıdan çok sevemez çünkü karı-koca hayat arkadaşıdır, karı kocada sükun bulur ve ona sükun verir. En çok anne severse en yoğun duygu olan aşk duygusu neden anneyle yaşanmaz?
Eline sağlık
Teşekkürler
Annem. Varlıkta ve yokluklukta. iyi günde, ve kötü günde her zaman yanımda. Her ne kadar süpürgeli 🧹 cadı olsada. Bende öyleyim. Anasının kızı.
Evet 🤫😀
Eyvah 😂
Yok be hiç korkulacak tip değilim.
Alemsin emre 😃😂
Teşekkür ederim Emre. ☺️
Bu konuda ayrım yapamam
Neşet ertaşında dediği gibi kadın insan biz insanoğlu her şey onlarla başlar onlarla biter hayatınıza anlam katan en büyük değer kadınlardır.
Başta annelerimiz olmak üzere, kadın olma vasıflarını üzerinde taşıyan; hal, hareket, tavır ve konuşmalarıyla, bu sorumluluğu hissederek yaşayan her kadın değerlidir..
Cevap
9Cevap
Canım annem keşke hayatta olsaydı da çiçek alsaydım ona
Amin inşallah teşekkür ederim
Teşekkür ederiz.. keşke bütün anneler dediğin gibi olsa. Yine de haklısın.
Ama benim için en değerli kadın anneliğini hakkıyla yapan kadındır.
Kadınlar hep değerlidir ama iki yüzlü olanlar değil Mert olanlar
En en en değerli kadın biricik annem Allah ona uzun ömürler versin inşallah.
Değerli nişanlım, annem ve tüm kadınlar değerlidir benim için.
Çok teşekkür ederiz🙏 annem diyemicem maalesef beni büyüttuğu icin "Ananem"
Annemdir tabiki.. Dünya bir yana annem bir yana.. Kadınlar günümüz kutlu olsun..
En değerli kadın aynaya baktığımda gördüğüm kadındır.
Beni dünyaya getiren kişi.
Tabi ki ilk olarak annem, anneannem ve teyzem❤️
Annem❤
Rahmetli annem
Tüm kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun
Annem ve kız kardeşim
Eşim. Kendimizi kandırmayalım.
Annem tabii ki
Annelerimizdir tabii 😌
bence dürüst olan kadınlar değerlidir
Dürüst olan her kadın değerlidir
Annemde annem
Anam anam
Annem
Annem
Ve babanem..
Anne tabiki
Annemm 🌸
Annem.
Annem
Annem ve arkadaşım
Annem 🌷
Annem
Tabii ki annem. Annem, benim için her şeydir.
Ben !
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?