Tarihin en Güçlü adamı hanlar hanı CengizHan mı yoksa Cihan padişahı Fatih Sultan Mehmet mi bakın bir ?

Tarihin en Güçlü adamı hanlar hanı CengizHan mı yoksa Cihan padişahı Fatih Sultan Mehmet mi bakın  bir ?
Ve devam eder kimine göre ben bir barbarım kimine göre şeytanın yer yüzüne inmiş haliyim oysa ben sadece alın yazımı takip ettim göğün kudreti adına and içerimki intikamımı alıcam bir daha ne yenileceğim nede sadık savaşçılarımın şerefini alçakça leke sürülmesine izin vereceğim der ve bu moğollu komutan dünya nüfusunun yüzde 11 katleder
Tarihin en Güçlü adamı hanlar hanı CengizHan mı yoksa Cihan padişahı Fatih Sultan Mehmet mi bakın  bir ?
15 yaşında 6 dil bilen karadan denize gemiler yürüten 21 yaşında 1100 yıllık imparatorluğu yıkan ve ona ihanet eden on binlerce askerini öldüren vampir kont drakulayla savaştı sonunda kellesini aldı çok büyük sözleriyle çok büyük etkiler bırakan bunlardan biride kendisine gel Hristiyan ol seninle dünyayı yönetelim diyen papa ya Müslüman ol seni şeyhülislam yapayım diyen ömrü fetihlerde geçen ve tam avrupayı italyaya sefere çıkarken yahudi aşçısı tarafından zehirlenen cihan padişahı kararı siz verin not bu arada hazırlamam saatler sürdü inşallah beğenirsiniz
Tarihin en Güçlü adamı hanlar hanı CengizHan mı yoksa Cihan padişahı Fatih Sultan Mehmet mi bakın bir ?