AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
233Cevap
En sevdiğim kitap denizler altında 20bin fersah. Siz düşünün
valla yarım bıraktığım kitapları bitirdiğimi varsaysaydım şu an 500 e yakın okumuştum onları saymazsak 2-3 tane anca.
saymadım ama kitap okumak insanı en iyi eğiten ve en güzel sakinleştiren şey
Adam akıllı on tane okumuşumdur :D doğruya doğru :D
okuyorum ve okumayada devam ediyorum dağıttığım kitapları dağıtmasaydım belkide şu an bir kütüphaneye sahiptim
sayısından ziyade içindekiler için okuduğumdan sayısına dikkat etmedim ;)
Kitap kurduyum saymakla bitmez sanırım. Kitap okumayı çok seviyorum, küçüklüğümden beri okuyorum ^.^
Saymadım şu an temellerin duruşması diye bir kitaba başladım yazarın anlatımı biraz ağır geldi ama bakalım sonrasında niyetim cemil meriç jurnal 1-2
Hiç saymadım sayamam zaten o kadar sıkışıklığın arasında aklıma bile gelmez
çoğunu hatırlamıyorum la, bilemedim şimdi
o değil de madem unutuyorum, niye okuyorum acep
Küçükken kütüphanelerden hiç çıkmazdım bütün masal kitapları okumuşum sonra korku aksiyon roman ne varsa en cok günlerim orda geçti yani 1000 tane olmuştur belki daha fazla :)
bilmiyorum ama 1 haftada 300 sayfalık üç kitap okurum okudumda
250 civarında ki bunun içine klasikler dahil. Bir Turgenyev kolay yetişmiyor.
Tüm kitaplarını saklayıpta bunları saymaya uğraşıcak bir kitap kurdu yoktur bu dünyada
Ohoo kitaplardan geçilmiyor ev hiç saymadım valla fena kitap kurduyum.
okumadıklarım okuduklarımdan daha fazla buna eminim..
Atatürk hakkında= 30
Dini ilmihal tesfir vb= 50
Osmanlı Tarihi= 150
Roman= 1500
Hikaye= 500
Tahmini değerler bunlar. Toplam 2.250 civarı.
koptum
arkadaş sayfa sayısından bahsetmiş.
ayrıca o kadar çok kitap okusa eşittir yerine iki nokta üst üste koyardı.yaş 18-24 arası.çok inandırıcı lan bunlar :D kitabların ismini yazıver
Kıskanmayın beyler kıskanmayın. Şimdi türkler ansiklopedisine başladım Allah'ın izniyle oda bitecek.
arkadas hayatımız boyunca okudugumuz mu yoksa okul bıttıkden sonra mı okudugumuz kıtplarmı? okul sonrası 200 gecmıstir
kitap çok okurum ama sonunu asla getirmem başta bir uzar giderim sıkılırsam devamını merak etmeden atar yeni kitaba başlarım, başka bir insanın hayal dünyası beni hiç bir zaman sarmadı
İki saattir soruyu görüyorum ama açmaya korkuyorum anlamiyorum kendimi de milleti de okumuyorum demeye bile utandigimiz halde okumuyoruz çok usengeciz herhalde yav
saymadım ama kitap okumayı seviyorum günde 2 kitap bitirdiğimi biliyorum
çok kitap okudum hepsini anladım mı bilemem ama çok okudum
ders kitaplarını da sayarsak 700 800 vardır. cahilmiyim lan acaba? <3
Yılda ortalama 15 okusam (27-7)*15=300 ediyor. Ders kitabı dergi filan da var buna ilave
Cok kitap okuyan tam olarak kac kitap okudugunu malesef bilmez.
belki cahiliyet olarak görülebilir ama ben hiç kitap okumadım
eskiden haftada 3 kitap okurdum. 2 yıldır ayda 2 tane falan anca
100 küsür vardır ama okuduğum bir kitap kalınlığı ince kitaplardan 25 tane eder
100 drn çok daha dazladır ama sdece 3 tanesi benim için kıymetli
2 kitap okudum sabahtan başlayıp geceye kadar ama kitap olsaydı daha okurdum ozamanlar.
Saymıyorum ama bir kitaplık dolar diye düşünüyorum...
3 kitap okudum hayatımda. Onlar da :
1) Fareler ve İnsanlar
2) Suç ve ceza
3) beyaz gemi
Ama genede üniversite sınavında paragraftan full çekmiştim zaaaa.
Hiç saymadım. Fakat, çok fazla kitap okuyan birisiyim.
bugüne kadar hiç bir kitabı okumadım zekamla hocanın anlatmasıyla geçerdim hep hatırlamıyorum da kitab okusam kesin zekamla kimse yarışamazdı :D
200.e yakin kitap okunmuştur.
bazilari ansiklopedi tarzındadır
kitap kur (T) uyum ahahah
o şıkkı sil ablacım. :) o şıkkı işaretleyen herkes yalan söylüyordur. :)
606 sonra bıraktım 2 şişe büyüğe verdim hepsini yıllar önce
kitapkurtlarına benden hediye ;) seçici olmayanlar için tabiki.
https://www.ucuzkitapal.com/ucuz-kitaplar.html
kitap okumayı sayıyla belirtmek, tam bir cahillik olayıdır, insanları kitap okumuş okumamış diye ayırmak, abesle iştigal'dir.
yüzlerce.okumakdan daha heyecan verici birşey olamaz.Bilmek , bilgiyi aramak çocukluğumdan beri tutkumdur.
1 kitap okudum oda peygamberlerin hayatı 1350 sayfaydı ondan sonra daha okumadım ömre bedeldi o kitap çünkü
En cok 4 yilda 832 kitap okuyan kiza guldum.Hesap yapinca imkansiz oluyor.Bende saymadim ama cogu felsefe olmak uzere 300 civaridir.
1 yıl 365 gün 6 saat
4 yıl×365=1460 gün
bazı günleri kitap okumadan geçirmişim.nadiren de bir kitabı bir günü askin surede bitirmisim.Hesabı ayrıntılı yazdım ki, anlaşilmazlık olmasın, hani imkansizlık minvalinde kacış soylemlerine basvurulmasin diye.Oldukca makul, yazarken de gulemedim, buccal kasım hafif seyirmiş olabilir.Netice olarak keyfim öyle gerektirdi acıklama yaptim.
Ben kitap okumam nerak eddigimi yapabildigim kadar yapar ogrenirim tabi google amca sagolsun onunda katkisi buyuk ;)
finaller basladi simdi okuyamiyorum ondan once haftada bir kitap okuyordum şu an ara vermek zorunda kaldim
Doğru düzgün saymadımda 300 falan herhalde. O civarlar.
kaç kitap olduğunu bilmem ama ayda en fazla 3 en az 2 kitap işte
bir ara saymıştım ama hatırlamıyorum şimdi 100 küsür bişeydi.
"E" dedim. Sayısını hatırlamayacağım kadar çok okudum. fakat tam olarak kitap kurdu sayılmam.
O kadar çok var ki. Ve harikalar. Sırf bu sene 40'a yakın bitirdim. Daha yaz var ve sonrası.
vaya anasını ne cok kitap kurdu varmıs ben de diyom kim okuyo bu dkr best seller i
Valla liseden mezun olduktan sonra okumaya başladım 2 sene felan oldu 150 felandır
ne kadar okudugumu saymadım ama içlerinde en iyisi stephenie meyer -göçebe kitabıydı
hiç kitapsız kalmam o gün işim vardır çok doluyumdur yinede 5 sayfa olurum mutlaka
okurum olucak şu düzeltme işini geri koyun yönetim emrediyorum
Cin alinin topu bu kitapsa okudum her kelimesi de ezberimde başkada kiap okumadım ama yaz derselerde yazarım
Okuyanlara tavsiyem son okudugum kitap
Son Saltanat Ertugrul çok hosuma gitti sürükleyici tavsiye ederim.
kitap kurdu değilim ama sayamadığm kadar çok okudum askerdeyken 2 günde 1 kitap bitiriyordum her biri yaklaşık 200 sayfalık
Baya bir okumuşumdur macera aşk ve roman en çokçok sevdiklerim bir genç kızın gizli defteri diğeri bir genç kızın uyuşturucu günlüğü
0,00000001:) tane ama gazete, dergi bilimsel yazılar böyle şeyleri daha çok severim. Benim için görsel video, film vb. daha iyidir. Kitapta 4 tane kitap okudum.
oturup saymadım ama edebiyat öğrencisiyim sen hesap et gerisini :)
Saymadım ki :( Okurum ama yine :D Yeni kitaplar alıcam hatta :D