Kültür & Sanat Sizce de Jean Claude Van Damme, Atatürk'e efsane benzemiyor mu 😍? Nağma007 Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sizce de Jean Claude Van Damme, Atatürk'e efsane benzemiyor mu 😍?"Yaşa Mustafa Kemal Paşa YaşaAdın yazılacak mücevher taşa!"😍💙Van Damme'ın Mustafa Kemal Paşa'ya benzerliği😍💙 Sizce de Jean Claude Van Damme, Atatürk'e efsane benzemiyor mu 😍? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 714 cevap paylaştı. Aslında biraz makyajla gayet benzermiş. Keşke bir film çekilse de oynasa. Acaip reklam da olurdu :-) 0 1 Yorumla Nağma007 +1 yıl Bence de güzel bir proje olurdu. 😎 Yorumla
xalpkarax Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl biraz benziyor valla andırıyor 😂😂🇹🇷🇹🇷 0 5 Yorumla Nağma007 +1 yıl Sonunda bir kişi benzetti. Tebrikss 5 xp kazandın. 😂 Yorumla xalpkarax +1 yıl o gözle baktım inceledim andırıyor teşekkür 😂😂 Yorumla Nağma007 +1 yıl Ehehe zeki insan farkı 😎😎 Yorumla xalpkarax +1 yıl Tekrar teşekkür ediyorum 😊😊😂 Yorumla Nağma007 +1 yıl Ricalar 😎😎 Yorumla
Idealog Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 62% +1 yıl Sevgi gözünü kör etmiş derlar ya o sendromu yaşıyorsun şu an. 0 0 Yorumla
darknessndeath Takip Et Xper 7 Yaş: 24 +1 yıl Bu Atatürke benziyosa ben de Michael Jacksona benziyorum :D 0 0 Yorumla
Kaptanbeyamca Takip Et Xper 4 Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Bence benziyor gerçekten 0 1 Yorumla Nağma007 +1 yıl Tabii😎 Yorumla
En İyi Cevaplar