Atam o kadar yakışıklı ki kimseyi benzetemiyorum kendisine. Aras nasıl olmuş sizce?
Benzemiş bence.
Hiç benzememiş.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Atam o kadar yakışıklı ki kimseyi benzetemiyorum kendisine. Aras nasıl olmuş sizce?

sarışın falan olmadı adam şekil a de görüldüğü gibi zaten sarışındı bu fotoğraf taaaaaaa öyle bir geçer zaman ki den
Bu adamın Atatürk'e benzer bir yüzü var mı? Atatürk'ün yüzünde ağır bir karakter gerçek bir asker var. Bu ninni süratli adamı bu role kim uygun görmüşse onun yönetmenliğine de CAST seçimine de tukureyim.
sadece bıyığını görüyoruz ne bilelim benzemiş mi? ayrıca sadece saç bıyık boyamakla olmaz farklı makyaj teknikleri uygulanıyordur adam o halde gezecek değil
Cevap
55Cevap
Yıllardır diyorum, bu iş bir oyuncu ile olmaz. En iyi çözüm CGI teknolojisi ile yeniden yaratılması. Materyal olarak yeterince fotoğraf ve videosu var. Ses kaydı da aynı şekilde. Farklı tarihlerde, farklı açılardan, farklı renk ve ışık skalasına kadar bir dünya elimizde kaynak mevcut.
İlaveten gelişen teknoloji ile birlikte artık Deepfake yöntemi kullanılsa bile çok başarılı bir Atatürk çıkacağına inanıyorum. Rogue One filminde prenses Leia ve Tarkin ile The Book of the Boba Fett dizisinde Luke Skywalker karakterlerinin çok iyi örnekleri var.
Bence benzememiş ama oyunculuğu ile bence başarılı bir rol olur
Aras abim karizmayı çizdirmiş bee. Hiç yakışmadı ne yalan olsun 😄
Arası severim ama olmamış bir oyuncu daha var tipinde memenet yok Ataturku canlandirmak istiyorum diyormuş farketmiyor izlemeyecegim bakmayacagim icin sorun yok bu millete masal anlatmaktan ne zaman vazgececekler onu cok merak ediyorum ben
Maşallah Aras bulut İynemli Kardeşimiz Adam Her Hâliyle Karizma ⭐ Türk Oyuncular İçinde Yeni Nesilde Sevdiğim Oyuncudur Uraz Ve Bu Çok Başarılı İnsanlar
Bu tür işlerden zaten zengin olan oyuncular para almamalı bence. Belki emekçi set çalışanları olabilir ama oyuncuların para almasını saçma buluyorum
Komik olmus hic olmamis. Ama bu yukqrdaki Fotodanda olabilir. Birkac farkli Foto görmek gerekir.
Hem zaten Sarisin o
Yuz hatları keskin birini seçmeleri lazimdi.
Ve bence Atatürk rolü için uygun bir oyuncu degil.
Hiç benzememiş ayrıca şöyle bir şey var bu adamı gerçekten niye bilmiyorum ama sevemiyorum hiçbir rolü bana sıcak gelmiyor
Aras'ın oyunculuğuna hayranım, kesinlikle rolünü layığıyla oynar ama görünüş olarak evet benzememiş maalesef. Dediğin gibi, Atama kimse benzeyemez.
Bizim Ümraniye hattındaki minibüsçü abiye benzemiş.
Bildiğiniz Orçun İynemli olmuş , bence abisine daha çok benzemiş.
Alakası yok, her insanın harcı değildir atamı oynamak.
hafiften andırıyo sanki, aras abi bide yan dön
yakından uzakdan alakası yok hiç benzememiş.
bıktım bu oyuncudan başka oyuncu mu yok berbat bir oyuncu
Arasın oyunculuğunu çok seviyorum ama imaj olmamış
Gerçekten benzemiş, biraz makyajla oynandığında aynısı olacağına eminim.
imkansız yüzünde o yaşanmışlığın tecrübenin izleri yok
Hiç benzememiş ama bu kadarla kalmayacaktır illa ki, makyajla falan benzer.
Atatürk'ün yüzü daha küçük çeneye doğru arasın yüzü daha toparlak gibi ama filmde daha net belli olur
benzemesine gerek tok.. harika bir oyuncu. eminim ustesinden gekir hakkini veriri
Bo sorunun cevabı çekim sonrası yayına girdikten sonrası verile bilir.
Daha oturaklı durması lazım Atatürk e benzemek ne demek bıyıkla benziceksen benzeme o sapkada olmamıs
Atama bak sen bee Nur içinde yatsin yuzunde bi milleti kurtulşa götürürkenki çabalarının yorgunluğu...
ne alaka bu adamida menejeri her yere satiyor para icin
Yaşı tutmuyor, genç olmasa belki. Yüz maskesi lazım..
Arkadaşlar yanlışınız var. Sağdaki Aras bulut iynemli, soldaki Atatürk.
Olabileceklerin arasında en iyisi gene de tıpa tıp benzemesi beklenemez
Cnmm mısdık emmi vardı bizim burada ona daha cok benzemis
Şu hali alakasız ama makyajla benzetirler. Efsane oyuncu rolünün hakkını verecektir
Tayyip olmuş 😂
Recep tayibe benzemiş bu
Uzaktan yakından alakası yok
Tırnağı belki.
Makyaj yok yüzünde makyajla bütünleşse benzetilir
Yanlislikla benzemise bastim
bu kepce kulakla nasıl olcak
Vay be şu adama hayran olan o kadın/ kız içinde kulp bulup beğendiğini ifade eden bir kız görmek 🤝 Bu şahısın kim olduğunu bilmezdim film vs izlemedim ama adı dillerde
Süper marioya benzemiş
Bence alakası bile yok
Cok tipsiz olmus bence
Pek olmamis saniki
Benzememiş ama iyi oyuncu
Alakası yok ya
neresi benzemiş hiç benxemiyor
Lens taksalarmış bu ne
Severim ama hiç alakası yok..
Benzemiş diyen vurduruyordur
Hiç benzememiş. Hoş Atam benzersiz.
Ben olsam daha iyiydi. Daha çok benziyorum.
Hiç benzememiş
Hiç benzememiş
Aras alman askeri olmuş
Aras oynanışla inşallah halleder..
Alakası bile olmamış.
Hiç benzememis cilali ibonun sarışını gibi duruyor
Benzemedi sarışın yaramaz çocuklara benzemiş😅
Adam iyi oyuncu ama hiç benzemiyor
Aras sarı değil miydi zaten?
Atamıza kimse ama hiç kimse benze yemez!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?