Halkına bu kadar saygı duyan bir müzisyen bir daha zor gelir. İzlemenizi tavsiye ederim.
https://youtu.be/URH63ZWMrUQ

Bunun tıbbi açıklaması var eşcinsel bireylerin müzik başarısını etkileyen şeyin aynı zamanda onları eşcinsel yapan şeyle aynı beyin lobunda olması gibi ama mukemmel olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabi ki otizm gibi özellik katıyor
Eig kesinlikle sende. Değerli yorumun için teşekkür ederim. 👍
Teşekkür ederim seçim değil biyoloji bunu anlatamasakta öyle
Teşekkür ederim :)))
En kaliteli yorum. 🙂
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz beyefendi
Ne demek güzellik. 🙂
Bence toplumun verdiği baskılar ve iğrenç yorumlardan içlerindeki çektikleri acıları şarkı söylerken belli ediyorlar.
Bu yorum çok iyiydi. 👍
Bunun Cevabını Rahmetli babamın arkadaşı Göksenin Çakmak diye bir bey varmıs hikayelerini anlatirdi. En guzel o verirdi sanirim.
Rica ederim.
Abi ben sadece reynmen ve onun gibilere küfür etmek için geldim
Cevap
9Cevap
Eşcinsel olmasıyla bir alakası yok ki eşcinsel olmayan sanatçıların hepsi başarısız mı yani
Diğer sanatçılardan daha farklı olduklarını düşünüyorum. Gerek ses, gerek yorum olarak çok farklılar.
Bunun kişinin tarzı ve yeteneğiyle ilgisi olduğunu düşünüyorum ben de tüm eşcinsellerin sanatçı yönü kuvvetlidir ve tüm eşcinsel olmayan sanatçılar başarısız diye bir şey yok sonuçta
Zeki Müren'in konuya dair bir röportajı vardı sanki.
Röportajı bulursanız link olarak beklerim.
Peki beklerim. 🙂
Tamam. Teşekkür ederim.
Haklısın, eşcinsel müzisyenler başarılı. Ama “sadece eşcinseller” değil ki. Normal bir müzisyenin başarılı olması ne kadar normalse bunlarınki de o kadar normal bence ✩
Bir tarafı eksik olanların bir diğer tarafı baskın çıkabilmek.
Bu bir eksiklik değildir bencede. Sizin anlayışınıza göre o zaman otizmli çocuk, kanser hastası biride eksik.
Talihsiz açıklamalardan kaçınmak gerek. Bu sorumu bile anlamayanlar var.
Yaratilistan kaynakli fizyolojik bir durum olursa evet ama tercihen cinsiyet degistirmeyi dogru bulamiyorum. Belki onların hislerimi yaşamadığımız için anlayisimızda eksiklik vardir bilemem talihsiz aciklamalarda da bulunmak istemem ama Link i paylasamadigima sonradan iyi ki bile dedim sanki tercihlerini yuceltmis olacagimi dusundum. İlginç ve anlaşılması güç grliyor. Röportaja da muhtemelen sanatcinin olum yil donumunde yapilan bir haberde rastlamistim. Hafizamda kalmis. Kadin ve erkek ruhunun tek bedende birlesmesinin zenginlik olduğunu ifade eden bir röportajdı.
O Zaman'da müzik kalitesi var'dı, erkek-kadin şarkıçıların tamamı senin anlattığın gibiydi, eşcinsellikle alakası olsaydı günümüz eşcinsellerinin bok gibi şarkıları olmazdı
Gerek toplumsal baskı etkenler daha duygusal yapıyor bu da daha içten olmalarını sağlıyor olabilir
Sanaçtılar farklı kişiliklerdir hep farklı şeyleri düşünür ve farklı arayışlara girerler
zeki müren falan neyse de, cinsel tercihleri halkın ilgisini çektiği için başarılı (!) oluyor bazıları. malum çoğunun sesi aslında karga gibi..
Yalnız bu isimler ses konusunda da üstün. Sanatçı gömleğini taşıyan isimler.
hayır yanlış anlaşıldı yazdığın isimlerin eşi benzeri yok zaten. onları kast etmedim. var ya soytarılar bir sürü hayranı var. onları demek istedim
Şimdi konu anlaşıldı. İnsanlar sanatçılardan çok şarkıcı diye piyasaya sürülenlere yönelmeye başladı. Popüler kültürün en kötü yanı bu oluyor.
Yetenek yetenektir. Cinsel tercihle bağdaştırılmamalıdır.
İlginç belki de hislerimizi müziğe vuruyoruz
Özgür ve ince ruhlu olmaları
Herkesle samimi olmalarına...
Hislerinin çok daha kuvvetli olduğunu düşünüyorum.
Zeki müren gaymı şok oldum
ses var onlarda ya
Ses konusunda katılıyorum. 👍
hiçbir şeye
Daha duygusallar
bende anlamadım..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar