Mülkiyetçi olmayayım diyorum ama kitaplarıma kıyamıyorum. Birisi kitaplığımın başına geçip kitaplarımı karıştırmaya başlayınca da yalvarıyorum hemen içimden, istemesin diye... Benden canımı isteyin, kitaplarımı istemeyin. Vermek istemiyorum ama hayır da diyemiyorum...
Kitaplarımı ödünç vermemek adına ne gibi bahaneler kullanabilirim? Sizler, kitaplarınızı ödünç vermemek için ne gibi bahaneler kullanıyorsunuz?
Kitaplarınızı ödünç vermemek için kullandığınız bahaneler nelerdir?
Eğer okuyacak bir insansa paylaşırım kitaplarımı çünkü her insanın imkanı olmayabiliyor ve bu tarz kişiler sadece okuldaki eğitim ile kalmamalı çevresinde onları destekleyebilecek insanlar varsa destek vermeli diye düşünüyorum eğer destek verebilecek kişilerden biriside bensem seve seve paylaşırım.
Ama okumayacağını bildiğim birisiyse o kitabı arkadaşla veya kitapçıyla takas edeceğim der vermem yani.
Kitaplarımın bir kısmını ilçe halk kütüphanesine, bir kısmını maden faciası sonrası Soma'ya, bir kısmını da sağa sola yani sevdiklerime dağıttım. Bana kalan ise koca bir mutluluk oldu.
Rafta duran kitap çürümeye yüz tutar. İkinci kez okumadığım için başka hayatlarda can bulmalı.
Yaa benimde hassas noktam kitaplarım ♡ eğer ki geri getireceğini bildiğim birisiyse veririm ama geri getirmicegini bildiğim birisiyse kuzenim istemişti önce ona vereyim sonra sana veririm derim zaten arada kaynar gider vermem
isteyene bağlı ya o biraz. bazı insana direk ödünç veriyorum mesela, ama bazılarına veremem diyorum. Gerçi veremem demek biraz zor oluyor, çünkü veremem dediğim insanlar empati yoksunu kişiler oluyor genelde
En İyi Cevaplar