Suriyeli kızların Türk erkekleriyle evlenmesindeki en önemli sebep savaşın getirdiği bunalım yıkım gibi çaresizlikler görülüyor. Türk erkekleri için kavgasız sadık itaatkar özellikle erkeği şımartan bir kültürden gelmeleri etkili oluyor. Böyle olunca yabancı kızlar daha çok ilgi çekiyor. Ekonomik yönden de daha avantajlı görünüyor bu evlilikler. Ayrıca zor durumda kalan kadınlar kurtulabilir.
İyi oluyor kültürler zenginleşiyor
Bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Artan Suriyeli Türk evlilikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
bakın ne diyor bir tanesi evi temizlemezmiş ortak olacakmış onlar köle değilmiş. ben araba bozulunca sanayiye gidince gelecek sanki yanımda ya da diğer bütün angarya işlerde? o zaman yok kadın erkek eşitliği çünkü bunlar erkeğin görevi kadın ne anlar di mi? biz hayatımız boyunca ev temizledik ya çok anlıyoruz. ben evde otururum pis pis senin içine siniyorsa sorun yok. şimdi kızlar g. tü rahat hayat istiyor. izlediler dizilerde konaklar güzel hayatlar yemek bile yapmaz bunlar ki evlenen tanıdıklarımın eşleri yapmıyor. genç de değil 30+ hatunlar bunlar gençleri siz düşünün. bu kadar kaprise gelemem diyen alabilir suriyeli pakistanlı afgan senegalli falan yani bir suriyeli yok ülkede.
Bilmiyorum yerine olumsuz bir seçenek de koysaydınız ya... Benim çevremde niyetlenenler oldu. Ben onaylamıyorum. Erkekler arasında Suriyelilerin daha süslü, bakımlı, cilveli olması gibi sahte reklamlar yayılıyor. Aldanmayın.
Erkek tarafına suriye pasaportu temin edildiği takdirde, çocuklarını türkiye'deki üniversitelere dertsiz tasasız girişini garanti etmesi açısından, hayırlı ve yüksek performanslı bir avantaj olarak görülebilir kendilerince. Mantıksız mı şimdi? 😅
En İyi Cevaplar