yani Rus kızları vatandaşlık için Türk erkekleri ile evlenmiyor
Arkadaşlar son 10 yılda 200.000 Rus gelin alınmış artan Türk-Rus evlilikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
yani Rus kızları vatandaşlık için Türk erkekleri ile evlenmiyor
#Merak ettiğim kadınlar Türkçe mi yoksa erkekler Rusça mı dahada yoksa ortak İngilizce mi öğrenip konuşuyorlar
onu bende çok merak ediyorum ama evlendikten sonra 140.000 Türk erkeği Rus karısıyla birlikte Rusyaya gitmiş
Bir erkeğin hayatında verebileceği en mantıklı kararlardan biri.
Sorulması gereken soru Rus kızları neden Türk erkekleriyle evleniyo
boynuzlar boşanılır uzun sürmez diyorsunuz ama gül gibi geçiniyorlar işte
ya rus kızları kendilerini ötekileştiren kültürsüz erkeklerden hoşlanıyo ya da türklerde bizim göremediğimiz erkekler var
siz Türk erkeklerini çok hor görüyorsunuz sadece bizim de diğer erkeklerden pek eksiğimiz yok.
Cevap
4Cevap
Türkiye'de kız nüfusu az, kızlar bu duruma göre konumlandırmışlar kendilerini, vasatları bile burnundan kıl aldırmıyor, neyse, Rusya'da kız nüfusu fazla, bu da arz-talep dengesi yaratıyor.
Bunun en büyük sebebi Türk kızlarının ve ailelerinin damat adayını bir gelir kapısı olarak görmesi ev, araba ve düzünelerce altın istemeleri. yani benim görüşüm böyle bir de rus kızları daha güzel :)
asimile edilsin o çocuklar çabuk
zaten babaları Türk :D
kocalarına sadık akıllı kültürlü ve güzeller
Peki onlardan kacinin evliligi halada devam ediyor
Bunlar hep mercury effect :)
o nasıl bir şey abla? cavurca kelime eksiğim var :D bilemedim :(
Merkür diye bir gezegen var. İşte o gezegenin geri veya ileri gitmesi mercury effect oluyo :) Bu yıl geriliyor :)
google translate yazdım cıva etkisi dedi :D :)
Effects of mercury olarak dene bide :)
Cıva Etkileri Dsadöasjdsad peki olayı ne bu merkür gel-gitlerinin :D?
Astrolojide gezegenlerin etki ettiği faaliyetler var. Merkür gerilediği zaman etki ettiği olayların düzeni bozuluyor ve karmasıklasıyor:)
yani bu olay karmaşık ve anormal geliyor sana :D
Etkilenen tum burclar için durum böyle :)
burcun ne senin? benim ikizler ben etkileniyor muyum yani? nasıl etkileniyorumdur?
Bende ikizler. Evet malesef etkileniyoruz.
Bizim etkilendiğimiz süre doldu. Etki alanından çıktık:)
nasıl etkileniyoruz ne yönde?
Hayatımızda problemler falan oluyor ufak tefek. İşler yolunda gitmiyor falan işte. Ama atlattık cok şükür :D
o zaman nasıl etkileniyorduk biz? şimdi ne değişecek davranışlarımızda?
ha bundan sonra iyi yani ne güzel :D
Bence erkeklerin çok sapık istekli oluşu
he yav he derler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar