6- 12 yaş
12-18 yaş
19-35 yaş
35 - 44
45 üstü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gördüğüm kadarıyla sokakta calistigim yer itibariyle gençlerin elinde hiç görmedim ama büyük teyzelerimiz ablalarimiz hep kitap okuyor ya da yatak başında duruyor
Gençler az okuyor, yaşlılar hiç okumuyor denecek kadar az, genelde hiç okumuyorlar. Gazete okumayı önemli bir iş zannedenler var, gazete okuyan kendini kültürlü zannedebiliyor.
alışkanlık edinmek ile ilgisi var onun. yoksa gençlikte okuyup yaşlandıkça hazmediyoruz.. hep.. nasılsa: )
tabiki gençler ben çok roman okuyan biriyim mesela
Cevap
13Cevap
Amcam şair, okuduğu kitapların %15‘ini bile okuyamamışımdır. Bu sebeple karar veremedim, sanki eşitler
Çocuklar ve gençlerin daha çok okuduğunu düşünüyorum. Yetişkinler işten arta kalan zamanlarda kitaplara dokunuyordur.
Gençlerde çok malum telefondan daha benim yaşıtlarım ve daha olgunları okuyor
Bence gençler fotoğrafını çekip sosyal medyaya atmak için okuyor. 19-35 yaştakiler daha çok okuyor
İnstagtamda böyle kocaman kitaplığı olan 12 19 yaşta epey kişi vsr ben takip ediyorum.
Ülkenin gidişatından hangi kitlenin kitap okuyup okumadığı zaten anlaşılıyor.
Gercek kitaplari yetişkin kişiler ergen kitaplari denilecek bos kitapları da genç ve daha küçük yaşlar okuyor yani eşit gibiler
Neden kitap okumuyorsunuz? sorusuna en sık "vakitsizlik" cevabı verilse de 19-35 yaş aralığı yine de önde gibi duruyor.
Bunun genci yaşlısı yok
ama kitap okumaya 15-16 yaştan itibaren başlamak lazım
Gençlerin okuduğu çoğu kitap kitaptan sayılmıyor bence içinde gram edebiyat bulunmuyor bu yüzden yetişkinlerin daha çok okuduğunu düşünüyorum
19-35 yaş arası bence
Genciz menciz kitap okumasını bilirizzz 👌.
Benim ailemdeki bütün gençler okuyor.
Yeni gençler okuyor şaşırıyorum ama okuyarlar
Okuyorlar..
okumayı sevenler daha çok okur yaşla alakası yok
19-35 de okuyorda edebiyat kitapları okuyor
Gençler daha kafaları dinç
İstatistikler de gençler diyor
Tahminimce gençler daha çok okuyor
Gençler
Çocuklar
Bence gençler
19-35