Birçok ödül almasına rağmen maalesef izlediğimde beni sarmıyor. Genellikle sıkıcı buluyorum
Çok iyi
Iyi
Orta
Kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çeşitli platformlarda ödüller almış, adını dünyaya duyurmuş bir yönetmen. Bu açıdan eleştirmek bana düşmez. Bütün filmlerini izlemedim. Üç Maymun, Kış Uykusu ve Uzak isimli filmlerini izledim. Ben izlerken zorlandım, yoruldum. İzlediklerim içinden en iyisi Üç Maymun. Diğerlerine göre daha akıcıydı diyebilirim. Filmleri çok yavaş ilerleyen ve fragmanını izlerken heyecanlandıran ve merak uyandıran, filmi izledikten sonra ise, büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Yine de Ülkemizin topraklarından çıkan bu değerli sanatçının uluslararası platformlarda yakaladığı başarıyı taktir ediyorum.
Bu coğrafya için sanattan kopmayan, fotoğraf ile sinemayı sentezleyebilen insandır. Kendi caddesinden başka bir yere bakmayan, kendi tarzından ödün vermeyen lakin bunu ne kadar çok kişiye gösterebildiği tartışma konusu olan ustadır. Onun caddelerinde dolanırsak Nuri Bilge Ceylan filmleri güzeldir.
Teşekkürler :)
sıkıcı gelmesi normal çünkü derinliği yüksek filmler, sanat eserleri genelde böyle oluyor Bach dinlemek gibi bir şey :)
Cevap
10Cevap
Kış Uykusu gibi 3 saat üzeri filmlerle anılır, iyidir. :D
Başarılıdır tabi ama bana göre değil, ilgimi çekmiyor.
Hiç film izlemediğim için bilmiyorum bir fikrim yok
Tamamini izledim, benim tarzim.
Ben seviyorum. Sıkıcı gelmiyor bana.
Festival filmleri böyle olur. Tarzı bu.
Ben çok beğeniyorum
Beni cok bayiyor
kötü
bir boka benzemio
Çok iyi
Güzel bence
izlemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?