Arkadaşlar aranızda Bajrangi Bhaijaan filmini izleyen var mı? Hinf filmi kendisi. 2015 yılında çekildi. Engelli bir çocuğa yardım eden bir adamın hikayesini anlatıyor. Görüşlerinizi bekliyorum. Ona göre izleyeceğim :)bajrangi bhaijaan film
Bajrangi Bhaijaan filmini izleyen var mı? Yorumları alabilir miyim?
İzlediğim en iyi Hint filmlerinden birisidir. Açıkçası bu soruyu gördüğüme çok sevindim. Çünkü Bajrangi Bhaijaan filmi benim için yeri çok ayrı ve kıymetlidir. Bajrangi Bhaijaan film Hindi bu arada. Başrolde kim var derseniz Bajrangi Bhaijaan film Salman Khan var. Kendisi çok iyi bir oyuncudur zaten. Bu yüzden şüphelenmeden izleyebilirsin. Kaliteli bir oyunculuk izleyeceğinin teminatını verebilirim sana. Ayrıca demek isterim ki, Hindistan veya Pakistan halkının bu filmi izledikten sonra bir süre bu filmden veya birbirlerinden nefret edebileceğini sanmıyorum. :)
bajrangi bhaijaan film
Önce filmin konusunu anlatayım sana; Filmde küçük dilsiz bir kızı ailesine geri götürmek için elinden geldiğince her şeyi yapan kahraman Bajrangi Bhaijaan konu ediniyor. Küçük dilsiz kızı fuhuş için satılacakken bulup sahip çıkıyor Bajranji. Ve ona sahip çıkıp evine götürmeye çalışıyor. Filmin gerçek güzelliği Harshaali Malhotra'nın oynadığı altı yaşındaki kızdı bence. O kadar güzel ve tatlı bir oyunculuğu var ki inanamazsın ya :/ Çok üzülmüştüm kıza. Sadece gözleri ve yüz ifadeleriyle duygularını çok iyi ifade edebilen çok sevimli ve güzel bir kız. Küçük kız Pakistanlı, adamımız ise Hintli. İki devlet arasında düşmanlık vardır. Ve buna rağmen adam küçük kıza yardım ediyor. Buradan çıkarmamız gereken ders önemli olanın insanlık olduğudur. :) Filmdeki şarkılar da çok iyiydi ya. Bir ara şarkılarını indirip sürekli dinlemiştim. Bajrangi bhaijaan film şarkıları mutlaka dinleyin. Ben bir de fragmanı bırakayım. Belki izlemek isteyen olur. Bajrangi Bhaijaan film fragmanı
En İyi Cevaplar