Arkadaşlar bu olay üzerinde uzun süredir araştırma yapıyorum. Konu başlığını normal hayatta yapılan yorumlardan çıkarım yaparak kendimi ''fotojenik'' olmamama bağlıyorum o yüzden yazdım. Fotoğraflarda kötü çıkan; fakat gerçek hayatta gayet iyi olduğunu ve ''seni tanıyamadım fotoğraflardan farklısın'' tepkileri gelen ve fotojenik olmayan insana oyunculuk yapması yönünde telkinler verildiği birisi gerçek anlamda bu işin eğitimini görüp oyunculuk şansını deneyebilir mi? Bu mümkün müdür? Çünkü eğitimi alıp kamera karşısına geçerse olduğundan farklı görünecek. Bu durumun açıklaması ne olabilir?
not: bilerek bu şekilde yan baktım ve en azından benim biraz da olsa beğendiğim anlık bir fotoğrafı sizlerle paylaşmak istedim. Kısacası fotoğrafta kötü gözükenler drama eğitimi alıp oyunculuk şansını denemeli mi?
Fotojenik olmayan bir insan aktörlük eğitimi alıp oyunculuk yapabilir mi**?
Bu hayat gerçekten istediğimi düşündüğün şeylerin peşinden koşmalısın... Ama firmalar dikkat et... çünkü başlangıçta senden fotoğraf parası olaraktan 100 tl alıyorla sonrasında... Belki rol alırsın belkide almasın... :)
Kardeşim ins istediyin olur Nedim bilemezsin Dünya hali bir gün sıradan kimsenin tanımadığı bir kisiyken bir gün bakarsın ünlü tanınan bir kişi olursun dünya hali
bir de; ünlü olmak istemem -ki ekran karşısına geçip insanlar seni izleyince ünlülük denilen şey otomatik oluyor. Rolünü iyi yapıyorsan arkasından ün geliyor. Ama yeterince iyi değilsen; bir kaç bölüm sonra seni işten çıkartabiliyorlar.. herşey Allah'ın taktiri bana kalırsa. Biraz da şansın yaver gidecek..
ehe, oyuncu olmak o kadar kolay değil ama:) bir sürü eğitim alman lazım ki iyice pişebilesin. Beni bi' hocanın test etmesi gerek bence.. çünkü bugüne kadar hep kendim ilerledim. bir noktadan sonra işin içine eğitim girmesi gerek.. yeteneğin olup olmadığını en iyi hoca anlar. En iyisi görüneyim:) hürmetler
tipsiz insanın bu sektörde gidebileceği bir nokta vardır ve oradan sonrasına gidemez.. ben de o yüzden bu konuyu açmak istedim. Sürekli figüran veya arka plan rollere girersin ama kamera hiç bir zaman sana odaklanmaz.. bir de bu iş eğitimle bitiyor. Biraz da seni farklı kılacak birşeyin varsa.. teşekkürler patron
En İyi Cevaplar