Arkadaşlar oyunculuk icin tiyatro ve camera onu oyunculuk eğitimi alacağım tabi ilk basta yeterli olur mu Üniversite ogrencisiyim 21 yasında son senem ve iki egitimide almak istiyorum hem okul hemde 2 sini inşallah yürütürüm sizce napmaliyim
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse yok mu
Oyunculuk için tiyatro ve kamera önü oyunculuk eğitimi yeterli olur mu?
Egitim almadan figuranlik tan kesfedilen sanatci daha cok biliyon mu 🤣 dogal yetenek daha on pilanda. He sonra o kisilere egitim aldiriyorlar o ayri ama kesif edilen o sekilde daha cok yani. Ama sen al yinede.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet biliyorum ama sonuçta 4 sene konservatuvar okumuyorum bilgim de yok o yüzden hic yoktan toplasan 1 sene eğitim alsam yeter benve
Parasızda çokta bir işe yaramaz tanıdığın varsa belki , oyunculuk o kadar kolay bir şey değil ya çok yetenekli olacaksın çok çabalayacaksın , sadece kursla falan olmaz bu işler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Egitim almadan figuranlik tan kesfedilen sanatci daha cok biliyon mu 🤣 dogal yetenek daha on pilanda. He sonra o kisilere egitim aldiriyorlar o ayri ama kesif edilen o sekilde daha cok yani. Ama sen al yinede.
Evet biliyorum ama sonuçta 4 sene konservatuvar okumuyorum bilgim de yok o yüzden hic yoktan toplasan 1 sene eğitim alsam yeter benve
Katılıyorum sonda da belirttiğim gibi. Eğitimi alin. Elbet size handikap sağlayacaktır
Umarım teşekkürler yorum icin
Rica ederim
Onlar hep para tuzağı sen o eğitimleri parayla alacaksan başkalarının ekmeğine yağ sureceksin sadece 😂
Para verdigimi kim soyledi
Parasızda çokta bir işe yaramaz tanıdığın varsa belki , oyunculuk o kadar kolay bir şey değil ya çok yetenekli olacaksın çok çabalayacaksın , sadece kursla falan olmaz bu işler
Yetenek lazım