Kültür & Sanat Takamine g serisi gitarım kırıldı geri verip üst modelini almak istiyorum kaç lira iade ederler kırık gitar için? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 1100 TL ye aldım gitarı. Sap kısmı kırıldı. G serisi takamine. Takamine g serisi gitarım kırıldı geri verip üst modelini almak istiyorum kaç lira iade ederler kırık gitar için? Cevapla İade Soruları Beğen Paylaş Takip Et
D1km1ll1 Takip Et Xper 6 Yaş: 110 +1 yıl ben tamir ederim basit iş. 200 300 arası isterler yanlız 0 8 Yorumla D1km1ll1 +1 yıl dışardakiler yani Yorumla Soran +1 yıl Ben anlamıyorum ama bu işten Yorumla Soran +1 yıl Yaptirsam daha sağlıklı olur gibi Yorumla D1km1ll1 +1 yıl onun birşeyi yok ki tamiride çok basit bildiğim için hatta belli bile olmaz bence tamir ettir Yorumla D1km1ll1 +1 yıl satmanada gerek yok sesi bozulmaz çok basit akşamaca bağlama gitar düşürüyom ben Yorumla Soran +1 yıl Tamir ettireceğim, ya 1000 TL ye klasik gitar bulabilir mıyım güzel :) Yorumla D1km1ll1 +1 yıl iyi bir ürünü kimse satmaz zor bulun bulursan altın gibi olur :D Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah 😉 Yorumla
Deybac Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Tamir ettirip sat 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle yaparım artık Yorumla
En İyi Cevaplar