Alışveriş & Hediyeler 3 sene önce aldığım gitarımı satacağım, ne kadar eder? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hic kullanmadım aldıgım yere geri satsam ama alalı 3 sene oldu 3 sene önce aldığım gitarımı satacağım, ne kadar eder? Cevapla Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 999 cevap paylaştı. Sahibinden sitesinde eşdeğer gitarlarin fiyatına bak, oraya göre kolay satabileceğin bir fiyata satılığa koy. Ama pazarlık payını da fiyata ekle. 0 0 Yorumla
Mechanic34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Biraz uyguna alırlar ama. internetten sat 77 gördüm Yalova mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 07 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Şimdiki fiyatını araştır belki de pahalanmıştır o zaman ki fiyatına göre, gerçi paranın değeri aynı değil o ayrı bir şey. 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 522 cevap paylaştı. Oha evde köpek olsa kedi olsa üstünden geçerken Nota verir. Sen evde değildin sanırım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Orta okulda kurs vardı bi kere gittim bidaha gitmedim Yorumla Eğitilme +1 yıl Kursta aaa bu kızın elleri yamuk diye dalgamı geçtiler 😆 ayağıyla çalan birini görüp oha a. Deyip gitarı eve mi bıraktın Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ne kadar eder bilmem ama satma bence çok güzel duruyor 😊 0 0 Yorumla
Ceylin_45 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Fiyatı ne kadar. Belki ben alırım? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kaca alirsin Yorumla
ImVictory Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Satma ve çalış o gitara 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya ilgi alanım degil pek Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Piyasasını hiç bilmiyorum kardeş 0 0 Yorumla
mllk567 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Bana ne kadara sayarsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sorcam gidip dükkana Yorumla Soran +1 yıl Kaca alirsin Yorumla
King_Baudoin Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ne kadar istiyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gidip sorucam aldıgım yere Yorumla King_Baudoin +1 yıl Öğren bakalım Yorumla
İchmert Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Satılır koy ilana 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Satılırda ne kadar eder bilmiyorumki Yorumla İchmert +1 yıl Gitarın modeli vs bilmiyor musun Yorumla Soran +1 yıl Klasik gitar silverio iste Yorumla İchmert +1 yıl Fiyat ortalamasına baksana internetten Yorumla
AliMertgms Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl 300 felan kanka 0 2 Yorumla ncwpnfpbwlncw +1 yıl 300'e gitar mi kaldi Yorumla AliMertgms +1 yıl Evet 150 ile 600 arası geneli letgodan bakabilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sahibinden sitesinde eşdeğer gitarlarin fiyatına bak, oraya göre kolay satabileceğin bir fiyata satılığa koy. Ama pazarlık payını da fiyata ekle.
Biraz uyguna alırlar ama. internetten sat 77 gördüm Yalova mi
07
Şimdiki fiyatını araştır belki de pahalanmıştır o zaman ki fiyatına göre, gerçi paranın değeri aynı değil o ayrı bir şey.
Oha evde köpek olsa kedi olsa üstünden geçerken Nota verir. Sen evde değildin sanırım
Orta okulda kurs vardı bi kere gittim bidaha gitmedim
Kursta aaa bu kızın elleri yamuk diye dalgamı geçtiler 😆 ayağıyla çalan birini görüp oha a. Deyip gitarı eve mi bıraktın
Ne kadar eder bilmem ama satma bence çok güzel duruyor 😊
Fiyatı ne kadar. Belki ben alırım?
Kaca alirsin
Satma ve çalış o gitara
Yok ya ilgi alanım degil pek
Piyasası neyse öyle sat.
Piyasasını hiç bilmiyorum kardeş
600-700 falan
Bana ne kadara sayarsın
Sorcam gidip dükkana
Kaca alirsin
Ne kadar istiyorsun