Ya ben diğer dizileri anlarım da en iyi arkadaşım denilen salak dizi nasıl dünyaca ünlü olur hiç anlamış değilim?

Tamam da ben cennet mahallesini, akasya durağını, selenayı, sihirli annemi, bez bebek'i, doktorları, adanalıyı, çocuklar duymasını, beni affeti, unutma beniyi, deniz yıldızını, hayat bilgisini, arka sokakları ve daha aklıma gelmeyen bir sürü kaliteli diziyi anladım da en iyi arkadaşım denilen salak dizi nasıl dünyaca ünlü olur hiç anlamış değilim.
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten insanların izleyici kitlesinde bir problem var. Cennet mahallesi, akasya durağı, selena, sihirli annem, bez bebek, doktorlar, adanalı, çocuklar duymasın, beni affet, unutma beni, deniz yıldızı, hayat bilgisi, arka sokaklar, kızlar yurdu, emret komutanım, kiralık aşk, suskunlar, pis yedili, aşk-ı memnu, muhteşem yüzyıl, çilek kokusu, tatlı küçük yalancılar, sıla, elveda Rumeli, pusat, melekler korusun, sana bir sır vereceğim, yıldızlar şahidim, yeni gelin, güneşin kızları, tatlı intikam
Güncellemeler
+1 yıl
Bizim evin halleri, bizimkiler, süper baba, mahallenin muhtarları, böyle mi olacaktı, melekler adası, beyaz gelincik, içimdeki fırtına, ezel, çukur, pars:narkoterör, balkan düğünü, türk malı, hatırla sevgili, ıhlamurlar altında, eltiler, üvey baba, kuruntu ailesi, kalp ağrısı, küçük ağa, yalancısın sen, es-es, papatyam, candan öte, karagümrük yanıyor, 29-30, zehirli çiçek, yalan dünya, bu kalp seni unutur mu, Sibel ve daha aklıma gelmeyen bir sürü kaliteli dizi varken neden en iyi arkadaşım?
Ya ben diğer dizileri anlarım da en iyi arkadaşım denilen salak dizi nasıl dünyaca ünlü olur hiç anlamış değilim?