Her biri 250-350 sayfa aralığında..
Siz 1 haftada kaç kitap bitiriyorsunuz?

Hey maşallah. Baya iyi bir okuyucusun bence. Eski halimi anımsattın bana. Şimdi ayda toplasan dört kitap okuyorum. Üzücü 😞
Banada eski halimi hatırlattın daha yeni başladım düşün 1 seneyi geçti yeni adapte oldum..
Ne tarz kitaplar okuyorsun peki?
Tarih- bilim kurgu-siyasi...
Roman yok şimdilik..
500 sayfayı bir haftada bitiriyorum yoğunluktan anca vakit buluyorum hep evde olsam iki kitap olur belki
maşallah aslında bilmiyorum nasıl çalışıyorsun ama bir sabah uyanınca 2 saat birde akşam yatmadan 2 saat öyle yapınca okunuyor cidden birde okuduklarım öyle roman kitaplarıda değil çoğu tarih ve bilimkurgu üzerine anlamadan hayatta okumam zaten
Bu aralar pek okuyamıyorum ama oran çok iyi.
Cevap
1Cevap
Sevdigim bir kitabi ogun bitirmeye calismisligim olmustur ama... akici olmayanlari bitirmeden birakiyorum maalesef
Gayet iyi. Ben de hafta 1-2 kitap bitirmeye çalışıyorum 🌸
Bir hafta 3 kitap 600 er sayfa
iyi yerinde emin ol artacak zaman ile
Kitap okumayı seven biriyim ama bir haftada çok kitap okuyayım diye değil sevdiğim bir kitabı bitmemesi için bitiremeyenlerdenim eğer bir kitabı seversem 2 günde bitiririm
evet haklısınnn
Verimliyse eger neden olmasin
Bu ben :)))
Hadi yaa ne okuyorsun ama?
Sırf roman okunur da kişisel gelişim karma neyse derim..
Ben şu an tarih, bilimkurgu öyle gidiyorum...
tamam baktım güzel bir kitaba benziyor 1 günde bile biter bu..
Kitapları kitapyurdundan mı alıyorsun?
Pahalı değilmi orası yaa kitapyurdu daha uygun aslında..
Olsun ama 18.90 lık kitap diğer tarafta 28 tl den satılıyor..
Al 5-6 tane acayip avantajlı oluyor :)
kitapyurdu emin ol daha kapsamlı..
evettt nadirkitap. com da var oradan çok kitap aldım ben 40 yıllık kitaplar çok eski arayıpta bulamadığın bir çok kitabı bulabilirsin oradan 2. el ama çok temiz..
Evet ne kitaplar aldım oradan...
Şimdi bir kitap almayı ve okumayı düşünüyorum diğer sıralamadan daha öne geçireceğim 4. murad osmanlı padişahı 2 cilt tarihi roman 2. cildin sıfırı var ama 1. cildin yok buldum 1. cildi az sonra onun siparişini vereceğim muhtemelen Salı günü gelir kargo ile..
Bak bu nadirkitap. com sitesi ptt kargo ile gönderiyordu bir çok kitapevi öyleydi ama ben 1 kitap evi buldum aradığım herşey orada var okadarda uygun anlatamam sana o adam hep PTT kargo ile gönderirdi 4 kitap alırdım 3 tl den fazla kargo ücreti almıyordu PTT kargo 2 yıl önce böyleydi ptt kargo zaten çok fazla almaz kargo ücretini..
Site şimdi araskargo ile anlaşmış benimde araskargoda arkadaşım çalışıyor bazen o dağıtıyor veya ben evde olmazisem adamla konuşuyorum kitapevi sahibi ile mesaj atıyorum direkt kargo şirketinin adresini yazdırıyor oraya bırakıyorlar sonra ben gidip alıyor 2. kitap 5.5 tl ücreti var kargo parası..
İstersen farklı kargo şirketinide seçebilirsin kitapçıya bağlı tabi bu de ki ben yurtiçi kargodan istiyorum oradan gönderirmisiniz oda sakıncası yoksa tabi gönderir öyle yapanlarda var..
hee bilmiyorum nasıl yapıyorlar ben genelde supplement ürünleri ve kitapları kargo ile getirttiriyorum aras kargoyu tercih ettim arkadaşım var diye oda..
şimdi buradaki aras kargo ile veya yurtiçi kargo ile belki senin bulunduğun muhiteki yurtiçi kargo bir olmayabilir gerçekten bazı insanlar çekilmez kılıyor hizmeti..
Rica ederim ne demek ben teşekkür ederim.
Çok iyi bir rakam
Bayağıı bayağı iyi.
İyi bence
Helal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar