Merhabalar🙋♀️ Mercan, “Dua etmekten elim havada asılı kaldı” diyen ama dua etmekten hiçbir zaman vazgeçmeyen, yalnız bir kadın... Dolunay Soysert’in çarpıcı performansıyla hayat verdiği Mercan’ın hikâyesi ve gördüklerinden bir yaşamkurma özlemi, “Kul” oyunu ile tiyatro sahnesinde! 10 Kasım 2018 Cumartesi akşamı 20.30’da TOY İstanbul’da sahnelenecek tek perdelik “Kul” oyununun biletleri, Biletix’ten ve her gün 14.00’ten itibaren açık olan TOY İstanbul gişesinden temin edilebilir.
Peki, sizce bir kadın ne zaman umut etmekten vazgeçer? #Dehrin #okuladevam
Umut etmekten vazgeçmeyen bir kadının hikayesi: Kul! Bir kadın ne zaman umut etmekten vazgeçer?
Umudum hep var olacak yaşadığım sürece Umudum hayallerim ve ben muhteşem 3 lüyüz eveeet baZen Zoraki gülüyorum içimin dışına çıkmış halini yansıtmıyorum amaaa bu en zor olanı ve ben bunu yapıyorum Umut dolu günlere umudun sesi hep var olsun
Yıllarca beklersin yaşamaya değecek, yüzünü güldürecek, seni hayata bağlayacak bir şeyler olsun diye.. ama nafile... son ümit kırıntılarını da kaybettiğinde, anlamsız bulduğun hayattan bir beklentin kalmamıştır. yarın, daha güzel bir gün olmayacaktır.. güneş, yeni umutlara doğmayacaktır..
ömrünün geriye kalanı, yalnızca ölüme bir adım yaklaşmaktır.. ve ilgini çeken tek şey, bu amaçsız, yalnızlıkla dolu stresli hayatın, kendi akışı içinde bir an evvel sona ermesidir senin için..
nihayetinde kendine biçilen rolün de ne olduğunu anlamışsındır... bazılarının kazanması, bazılarının kaybetmesine bağlıdır.
Herşeyi hayırlısına havale edince umut etmekten vazgeçer. Ben dün vazgeçtim hem de neyim var neyim yoksa umuda dair hepsinden el çektim. Artık dünya tek başına oynasın..
En İyi Cevaplar