Güncellemeler
+1 yıl
Allah’ın (c. c.) El-Hafîz (Kendisine sığınanları koruyan, saklayan) isminin tecellilerini doğada ve insan üzerinde her zaman görebiliriz. Bir bitki tohumunu elimize alıp incelediğimizde onu olumsuz dış koşullara karşı koruyan bir kabukla çevrili olduğunu görürüz. Hayvanlar dünyasında yeni doğan yavruların uzun bir süre annelerinin şefkatli himayeleri altında olduklarını biliriz. Bir tavuk gücüne bakmayarak yavrularını korumak için gerektiğinde bir köpekle savaşır.
Güncellemeler
+1 yıl
El-Hafîz güzel isminin insan üzerindeki tecellisi bizleri daha derin düşüncelere sevk etmektedir. Daha bebek doğmadan önce anne karnında güvenli bir şekilde korunur. Doğar doğmaz annenin memelerinde oluşan sütle yaşamı için gerekli tüm gıdalar ve su miktarı en mükemmel şekilde ve en ideal bir kıvamda ona sunulur. Anne ve babanın kalplerine yerleştirilen şefkat ve merhamet duyguları ile en itinalı bir biçimde büyütülür. Dünyaya güçsüz ve çaresiz olarak gelen bu bebek, güvenlik duvarları ile etraf
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Allah bizleri dış mihraklardan korusun
amin
öllüğünün köründen ne oluyor
kahır belala uzaktan geçmişinden anananın babanın dedeleinin dedinin geçmişinde onlardan bir hata sadı muşsa sanada bulaşır dikkat et tövbe ve dua et onlara demektirAslında bu azarlama ve kızma sözüdür ama artık bir yemek adı haline gelmiştir. Peki öllüğün körü hangi yöreye aittir? Ve öllüğün körünün tarifi nasıldır?
Ankara yöresine ait bir yiyecektir öllüğün körü... Rivayete göre adının kıymalı ve peynirli erişte pişirilirken komşunun “Ne yemeği yapıyorsun?” diye sorması üzerine sinirli şekilde “öllüğün körü” dediği ve adının oradan kaldığı belirtilir. Ancak doğruluğu tartışılır.
Biz Ankara’nın yemeği olan (Kütahya tarafında da yapılan) öllüğün körünün tarifine bakalım:
Tuz
4 çorba kaşığı yağ
2 kilogram erişte
250 gram kıyma
Su kaynatılır ve erişte içine atılır, pişirilir ardından kevgirde süzülür.
Kavrulmuş kıyma tehsiye yayılır, üzerine erişteler konularak yağlanıp fırına sürülür.
Ters çevrilerek kare porsiyonlara bölünüp ve ardından servise sunulur.
AFİYET OLSUN.
Mahkumlar depremde neden serbest bırakılmıştır?
gardaş cevabını bildiğin soruyu niye soruyorsun
kardeşim sitede okuyunca kardeşlerimiz başka güzel yorumlarda ekliye bilir misalen sen soruyorsun tekrar soru bana cevap vermem lazım bilmediğim bir soruyu soramam ki? uzunsakal 5 Xper Yaş: 27 eig 10%
49dak
öllüğünün köründen ne oluyor
benim sorduğum soru siz değişik türden soruyorsunuz bana bundan dolayı cevaplıyorum can biliyorsan cevap yazmama gerek kalmaz can
Güzel bir yazı olmuş amin diyiverem gari
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!