KizlarSoruyor'da Çok Fazla Vakit Geçirince Ben

Yine bir Cumartesi gününden sevgilerle arkadaşlar. Geçen hafta "haftanın editörü" olabilmek için çok kastım ama olamadım. Neyse önümüzdeki ay tekrar denerim 😄


Bencelerimi sizinle konuşuyormuş gibi yazmaktan çok keyif alıyorum. Belki de yazım tarzımdan dolayı fazla görüş alıyorum yazılarımda. Tabii her zaman olumlu olmuyor görüşler.


Küfrediyorlar


Öyle insanlarla iç içeyiz ki sitede, yazdığım bencelerde ki mübalağayı, ironiyi ve mecazi anlamda kullandığım cümlelerimi anlamıyorlar. Sadece başlıkları okuyup veya işlerine gelen yerleri okuyup basıyorlar küfrü. O kadar çok küfrettiler ki 2 bencede, görüşleri gizlemekten yoruldum. Tam o sırada annemden SMS geldi. "OĞLUM AKŞAM BANA GEL" Büyük harflerle yazmış. SMS menüsünde üç noktayı arıyorum gizlemek için. İmla hatası ve BÜYÜK HARF. Bulamadım ve çöp kutusuna tıklayıp sildim mesajı. 3 saniye içinde gelişti her şey. Anneme cevap vermek için aradım daha sonra.

KizlarSoruyor'da Çok Fazla Vakit Geçirince Ben



18 yaş altı


Metrobüse binmek için durakta beklerken 2 çocuk geldi yanıma. "Abi Söğütlüçeşme'ye bu taraftan mı bineceğiz?"


"Yaşınız kaç sizin?"


"14 abi neden sordun?


"Oğlum yazıyor ya orada kocaman Söğütlüçeşme diye"


"Ha tamam abi sağol"


Bir anda sormuş bulundum işte. 18 yaş altı üyeleri şikayet etme isteği yerleşmiş beynime tabii.

KizlarSoruyor'da Çok Fazla Vakit Geçirince Ben



Kolumda bir şey çıktı


Metrobüse bindiğimde tam körüklere kıçımı yaslamışım -en sevdiğim yer- rahat ve güvenli bir şekilde gidiyorum eve doğru. Karşımda iki kadın konuşuyor. Biri diğerine "Kolumda bir şey çıktı" dedi. Bende alışmışım siteden cevap vermeye ve mal gibi atladım hemen konuya.


"Kaşımayın abla"


"Doktor musunuz?"


"Hayır bana da olmuştu aynısı o yüzden dedim"


"Peki, teşekkürler"


Muhtemelen beni deli sandılar. Konuşmayı uzatmayışlarından anladım. Bende taktım kulaklığımı müzik dinledim ve hiç oralı olmadım. Haklılar sonuçta :D

KizlarSoruyor'da Çok Fazla Vakit Geçirince Ben



Alakasız görüş


Duraklar ilerledikçe sıkıştı metrobüs. Nefes alacak yer yokken binmeye çalışanlar bas bas bağırıyorlar. "Biraz ilerler misiniz?" Alakasız görüş ve haliyle cevap bile vermiyorum. Onlar da pes etmiyorlar tabii "Beyefendi size söylüyorum, bir adım atamıyor musunuz?"


"Atamıyorum hanımefendi" bu sırada kapı kapanıyor ve binemiyorlar. Adamın teki bağırıyor, dışarıdan "Yavşak' şerefsiz" diye. Kaba paylaşım. Önemsemiyorum. Siteden alışkınım.

KizlarSoruyor'da Çok Fazla Vakit Geçirince Ben



Çok fazla ilişkilendiriyorum


O zaman bence yazmaya ara vermeliyim. Yarım aklımı topladıktan sonra yine sizlerleyim. Öpüldünüz...

KizlarSoruyor'da Çok Fazla Vakit Geçirince Ben
Cevapla