Ben Neden Editör Olamıyorum?

Ben siteye henüz iki aylık üyeyim. Bu bencemle birlikte 40'ıncı bencem oluyor ve bağlantımı kopardığım üç benceyi dahil ediyorum. Kırk bencemden otuz beşi süper bence seçildi ve birçoğu çok süper bence seçildi ve bu çok süper bencelerin neredeyse yarısı günün bencesi oldu.


Peki bencelerim iyi olmasına rağmen neden editör olamadım diye kendime sordum. Tabi asıl cevabı bilmesem bile tahminimce bazı sebepler var.


Birçoğunu gizli kullanıcı olarak paylaştığım için olabilir


Ben Neden Editör Olamıyorum?


Evet, birçoğunu gizli kullanıcı olarak paylaştım. Sebebi yok yani.


Bence yazma kurallarını yeni öğrendiğim için olabilir


Ben Neden Editör Olamıyorum?


Son zamanlarda bazı editörler bence yazma kuralları ile ilgili paylaşımlar yaptı. Bu bilgilendirmeler sayesinde yeni yeni olsa bile bence yazma kurallarını öğrendim.


Yazım ve noktalamaya pek dikkat etmediğim için olabilir


Ben Neden Editör Olamıyorum?


Beni en fazla yoran bu oldu. Eğitim hayatım boyunca noktalama işaretleri beni çok yordu. Açıkçası YGS'ye çalışırken bile bu kadar zorlanmadım. Bence yazarken sürekli bazı kelimelerin bitişik mi yoksa ayrı mı yazıldığı konusunda internetten bakıyorum. Faydası dokundu açıkçası bana. Her bence yazmaya başladığımda aklıma noktalama işaretlerini getiren Şinasi geliyor bu aralar.


Çoğu bencem düzeltildiği için olabilir


Ben Neden Editör Olamıyorum?


Son birkaç bencem düzeltilmeye gitmedi çünkü bence yazma kurallarını öğrenmiştim. Eski bencelerimin çoğu düzeltiliyordu.


Sitede editör sayısı çok fazla olduğu için olabilir


Ben Neden Editör Olamıyorum?


Sitede aktif veya pasif birçok editör var. Belki çok fazla editör olduğundan editör seçmiyor olabilirler.


Peki neden editör olmak istiyorum?


Ben Neden Editör Olamıyorum?


Nedeni gayet basit bir bencenin seçilmesi için günlerce beklemiyorsun da ondan.

Ben Neden Editör Olamıyorum?
Cevapla