Yaratıcı, Farklı, Orijinal, Adil Olamamak ve Eleştiri Kabul Etmemek

Herkese günaydın…

Bu yazı, kimseye sataşma maksatlı değildir. Aranızda bulunduğum süre boyunca sesimi çıkartmadığım ama dün itibariyle YETER dedirten ufak olayların birikimdir. Birçoğunuz; alt tarafı sosyal bir paylaşım platformu neden kafana takıyorsun diye yazacak biliyorum ancak yapım buna müsait değil, üzgünüm! Üzerine alınan ve alınmayanlar görüşlerde ortaya çıkacak. Bu Bence’de GİZLİ olmak yasak!

İçerikler

Yaratıcı, Farklı, Orijinal, Adil Olamamak ve Eleştiri Kabul Etmemek

Uzunca bir süredir özellikle Fenomen’i olduğum Cinsel Yaşam kategorisinde ciddi bir içerik sıkıntı olduğunu görüyorum. Moderatör, Fenomen yani bu siteye vakit harcayan üyeler, xper 4 olduğunda sevinen ergenler gibi soru soruyorlar, bence paylaşıyorlar. Soruların büyük çoğunluğu sormuş olmak için soruluyor.

Hiç beklemediğim üyeler kalça mı göğüs mü, ön sevişme olur mu olmaz mı, fizik mi ruh güzelliği mi, libidosu yükse partner korkutur mu vb. belki defalarca ama farklı kelimelerle sorulan sorularla karşıma çıkıyor. Cinsel Yaşam kategorisi sitedeki en aktif platformlardan biri, daha kaliteli içerikler görmeyi umutla bekliyorum. Nasıl ki, görsel, imla hatası vb. konularda uyarılar yapılıyor bizlere, aynı tür uyarılar neden içerikler, sorular için yapılamıyor?

Ünlüler

Yaratıcı, Farklı, Orijinal, Adil Olamamak ve Eleştiri Kabul Etmemek

Ve bu sorulara, neden sürekli aynı şeyleri soruyorsunuz diyerek görüş bildirdiğimizde, verecek cevabı olmadığı ya da eleştiri kaldırmayı beceremediği için yorumları kafasına göre silen, mabadı Magma’da, burnu Mars’ta, kendini holding CEO’su zannedenler. Aslında cevap verdi; merak etmiş. Bu cevap her şeyden daha komik aslında.

Dün haksız şekilde kaldırılan yorumumun iadesi olabilirmiş incelendikten sonra. Hiç zannetmiyorum. Fenomen olduğum zaman bir arkadaşım, bu ÜNLÜ arkadaşların nasıl bir gruplaşma içinde olduğunu, işlerin nasıl yürüdüğünü, aldığı yetkileri hakkıyla kullanmayan bir sürü kişi olduğunu (maalesef bunların büyük oranının kadınlardan oluştuğunu), büyük bir kısmından uzak durmam gerektiğini söylemişti ama inanmamıştım. Haklıymış!

Beklenti

Yaratıcı, Farklı, Orijinal, Adil Olamamak ve Eleştiri Kabul Etmemek

Çok bir beklentim yok aslında biraz adil olun, sonra profil fotoğraflarınızı seçmeye harcadığınız zamanı, araştırma, okuma gibi daha yararlı şeylerle de değerlendirebilirseniz, belki birilerine gerçekten yardımınız dokunabilir. Ve kategori Cinsel Yaşam gibi ciddiye alınmayan bir konu bile olsa; insanlara bir şeyler öğretebilirsiniz ıslak rüyalara malzeme olmak yerine.

Öpüldünüz :)

Yaratıcı, Farklı, Orijinal, Adil Olamamak ve Eleştiri Kabul Etmemek
Cevapla