Ailenin liderisin, en güçlüsü sensin. Zorluklara hep daha dayanıklısındır. Tarihte olan tüm önemli olaylar erkeklerden çıkmıstır. Tüm icatlar erkeklerin elinden çıkmıştır. Komunizm, liberalizm, kapitalizm, anarşizm ve daha fazlasi olan tum ideolojiler erkeklerin zekâsinin urunudur. Hepsi de insanlığı hedef alır sadece kadınları değil.
Dünyanin ve turkiyenin en önemli akademisyenleri hep erkeklerden olusur. Kadınlar gibi ağlayıp sızlanmaz sadece işlerini yaparlar.
Dünyanin tüm yükünü erkekler çeker. Ailesi için şerefiyle okur, çalışır. Bazı kadınlar gibi doktorasini bırakıp onlyfansa icerik cikartmaz.
Medenuyetimizi kuran Newton, Einstein, Tesla gibi isimler ve akilli telefonu icat eden Steve Jobs, modern wifi temellerini atan George Antheil (mucidi odur ve patenti ona aittir Hedy Lamarr değil)
Ülkemizde Aziz Sancar, Orhan Pamuk, Cahit Arf gibi isimler dünyada ses etmiştir.
Tarihimizde Mete han, Fatih Sultan Mehmet ve Mustafa Kemal Atatürk gibi isimler mevcuttur.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
insan olmak zor maalesef
bunu anormal bir şey gibi yazmışsın
toplumu erkek kurar, kadın vareder
Aksine güçlüyüz zaten de. Feministler yedriremiyor kendilerine
feministlik iyi koca bulana kadardır
İyi evlenin de ailenize liderlik yapın evlenmiyorsunuz ki korkudan
Anneligi hakecek kadın kalmadı bu devirde
Bahaneye bak
Sorumluluk almak istemiyorsunuz artık, ev utu camasiri erkege yukleyen kadinla evlenilmez, calisiyorsa kendisine yiyen kadınla aile kurulmaz. Prenses muhabbeti yapanla aile kurulmaz. Liderlik hakedene yapilir. Cocugunu bozuk yetistiren rizkini makyaja kiyafetine harcayan kadından olmaz nokta
Anne olacak kadın da güçlü olur çocugu icin babasina karsi kışkırtmaz, sudan sebeplerle kavga cikarilmaz, trip evlilikte atilmaz anlayiş gelistirilir, herkes sorumlulugunu yapar isine bakar.
Ve en önemlisi kimse magdur edebiyati yapmaz
Evlendiğin kadından da bütün isleri yapmasını beklemezsin. Yardım etmek zor olmasa gerek. İnsanlık hali canı bir süre yapmak istemez, stresli olur. Bu kadar ev işi odaklıysanız hizmetçi tutun
Canı istemez diye bir seçenek yok, çalışmıyorsa paşa paşa yapacak herkes kendi isini yapacak. Benim de canım işe gitmek istemiyor bazen ama söke söke gidiyorum işte.
Bu dünyada kimse bedavaya birsey elde etmiyor, kimse evlendiginde baba evi gibisini bulamaz
Allah kimseyi elinize düşürmesin
Hayat zor güzel kardeşim işine gelmiyorsa ya aile evinde ya da bekar hayatı yasayacaksin. Ben de meraklisi degilim evliligin
Baskasına verecek kadar aklınız oldugunu görmüyorum kendinize kalsın
Senin verecekleri aklı alacak kapasiten yok. Hayat zorla öğretecek bir şekilde nasılolsa hadi iyi günler
Vızıldamayın. Hayırlı günler