• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkek olmak daha güzel değil mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor

btmek bilmeyen bir istekleri var saf zevk alıyorlar hayattan. kadınlarınki düüşük bu anlamda. ne avantajı ve güzelliği var kadın olmanın o zaman :(

Erkek olmak daha güzel değil mi?
Erkek Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Zevk aliyorlar hayattan çünkü yargilanmıyorlar her şey serbest. Mesela en basit örnek: erkeğin sevgilisi oldu mu bunu ailesine gayet normal söyleyebiliyor, çevresi adamım be diyor falan ama kız söyledi mi o kız o... o kız en adi kaş... yani anlatabiliyor muyum?
    Gidiyor istediği zaman heryere herzaman kimse neden gitti demiyor nereye gitti demiyor. Istese kizli erkekli karisik ortamlara giriyor bar disco falan
    icki zina her halt var ve her halt serbest. Erkek değil mi yapar diyorlar bunu diyenlerinde Allah bildiği gibi yapsin zaten.

Tek dertleri iş ve para belki bide tiplerine biraz ceki düzen vermek ama onu bile ellerine yüzlerine bulaştiriyorlar bende bu yüzden erkekleri inanılmaz ezerim çünkü bu kadar kolay hayat yaşamaları benim acayip zoruma gidiyor ne yalan söyleyeyim kadın zengin olsa neysede erkeğin zenginine inanilmaz uyuz olurum mesela veya o erkek yakisikliysa acayip zoruma gider pe. zevenk 1-0 hayata başlamış diye. O yüzden tek hedefim hep bu tarz erkeklerden en üst seviyede olmak kisacasi onlarla yarışıyorum. Feministlik deyin ne derseniz deyin bu düşüncem böyle...

0
    15 Yorumla
    • Mechanic34
      Mechanic34
      +1 yıl

Seni kim kırdı kız bu kadar ailen de erkek çok da bu yüzden mi böylesin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Mechanic34 Ailemde erkek yok ben bunu genel olarak topluma göre cevapladim yalansa yalan de bizim toplum böyle maalesef

Yorumla
    • Mechanic34
      Mechanic34
      +1 yıl

Dikkatimi çekmen ablam gibi konuştun gülerek okudum valla😃

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Mechanic34 işte bütün kadinlar bu durumun farkinda zaten ama elden ne gelir koca nesil böyle yetişti yine kadinlar tarafindan...

Yorumla
    • Mechanic34
      Mechanic34
      +1 yıl

Haklı yönlerin var yaş kac

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Mechanic34 28im

Yorumla
    • Mechanic34
      Mechanic34
      +1 yıl

33 bende teşekkür ederim iyi akşamlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Mechanic34 😃😃😃😃

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

Olsaymış keşke durum genel olarak böyle değil Bizde bahsettiklerini yapan erkekde yadırganır. Ancak diyer hususlara gelirsek bunlarda İş güzarlıktan değil Korumak için söylenir. Eve geç gelme niye seni korumak için Erkek gece sokakda Kızlar tarafından tecavüze uğrar mı? Bunu gördün mü? Veya üstsüz gezince Böyle bir şey oluyor mu olmuyor. Ama sen erkek olmanın hep bardağın dolu tarafına bakmışsın Bazı konularda evet daha özgür rahat fakat sorumlulukları ve beklentileri fazla erkek olmanında Erkeksen ağlarsan bile ayıplanırsın düşün üzülüyorsun ağlamak yasak hep güçlü olacaksın Mutlaka zengin olman şart yoksa evlenemessin kimse sana bakmaz. Askerlik zorunlu Yaptığın her işi başarman gerek Yoksa Adammısın lan sen derler. Eşine çoluk çocuğunun başına bir şey gelse Koruyamassan (elinde olmayan sebeplerde olsa) seni suçlar ayıplarlar sahip çıkmadın diye Herşeyi senin üstlenmen gerekir. İlişkilerde bile Sen adım at sen ara sen mesaj at sen hediye al sen iltifat et Sen para harca SEN SEN SEN Davulun sesi uzaktan sana hoş gelmiş Anlaşılan Biz oturduğumuz yerden Zengin kadın gelcek bizle evlencek hayalleri dahi kuramıyoruz. Bak kadın doğuştan değerdir. Erkekse kendini inşaa etmezse kimse bi b, ok yerine koymaz. Sen ortalama güzellikte de olsan Elini sallasa ellisi Ama biz 1.90 yakışıklı zengin statü sahibi olmak zorundayız. Ve bi Kızı elde etmek için terslemelerine nazına binbir çeşit gıcıklığına katlanıp Bi tarafımızı ayırmak zorundayız. Kimse bize iş konusunda öncelik tanımaz. Erkeğiz diye kibar davranmaz. İş yerinde mobingin alasını görürüz Say say bitmez. Ama Hepiniz bizim için aynı şeyi düşünüyorsunuz. Neden çünkü erkek mağdurum demez ağlamaz dert yanamaz Şikayet edemez. Yaparsa kılıbıktır bide bardağın bu tarafından bak Ben askerliğimiz terör bölgesinde ağır şartlarda yaptım. Patates felanda soymadım Dağın başında elimde tüfek 11 saat nöbet tuttum soğuktan parmaklarım dondu. orada bi hafta dayanamassın seni götürsek daha nediim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Milabeni neyse gel evlenelim senle

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

Olmaz 1 gün evlenipvömür boyu nafakaya mahküm kalabilirim. Kendini dövüp eşim bana şiddet uyguladı diye beni içeri attırabilirsin Kimse inceleme gereği bile duymayacaktır.😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Milabeni 🤣🤣🤣 Ya abi sizin bu nafaka korkunuza bayiliyorum ya. Kizla sanki flörtleştin, sevgili oldun, evlenmeyi düşündün, aileyle tanışıldı, her şey tıkırında gitti söz nişan kina düğün derken evlendin anlaşamadın boşandın ve nafaka ödicen 🤣
      O kadar seviyeden geçmek nekadar zor senin haberin var mi? o seviyeleri geç evlenmeye yakın düşünürsün veya sana bunu düşündürtmeyecek biriyle evlen. Bu korkuyla yaşanmaz ki bu ne böyle

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

Boşuna demiyorum. Bardağın bu tarafına bakmıyorsun bile diye Zaten yukarda bu aşamalardan geçerken bile Yüklendiğin sorumluluklar ve beklentileri Anlattım Sana ilişkinin başından sonuna her şey senden bekleniyor. Mesele evliliğe gelince sana Büyük bir maddi külfet biniyor. Düğün masraflarını vs ödediğiniz yok habersizsiniz tabi Adam nikahdan vazgeçip altına bmw almış düşün yani O kadar parayı kazanmak kolay mı? Nafaka diye alay ettiğin şey heralde aylık 50 kuruş veriyon karıya bunun yanında tazminat bile alabiliyorsun. şu an kadınları korumak için çıkarılan kanun ve imtiyazlar Resmen silah gibi kullanılıyor. Sen korkmakdan bahsediyorsun akıl kârı değil bu iş. Ordan konuşmak kolay erkek olmak efsane çok iyi ya on numara demek. Empati duygunuz yok olmuş resmen Sana bunu anlatmaya çalışıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Milabeni Ben simdi yorgunum biraz uyuyayim senle yarin tartiscam bu konuyu

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

Tam oku bari 😄

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Kadın olmak daha güzel. Süslü püslüsün etrafında bir sürü erkek senin için hazır bekliyor yalnız kalman imkansız ya arkadaşların ya ailen hep seni destekliyor yani fiziksel olarak güçsüz olabilirsin ama mental olarak çok güçlüsün detaycısın dişil enerjin yüksek kavgaya düşkün olmuyorsun ve daha uzun yaşıyorsun ölme riskin düşük. Erkek olmak çok sıkıcı bence ataerkil bir toplumda yaşadığımız için sana güzel geliyor rahatlar çünkü ama diğer ülkelerde öyle değil kadınlar da erkekler de eşit

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

peki ya libido kadınların ki çok düşük olmuyor mu? erkekler cinsel hazları daha fazla almıyor mu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayatım ona şöyle cevap verebilirim erkekler de testosteron dediğimiz hormon var bu da durmadan sperm üretir. Erkekler hemen tahrik olup hemen boşalırlar. Biz öyle değiliz geç uyarılıp geç boşalırız bu da daha yoğun haz demek. Evet onlarda penis olduğu için ıslak vajinaya sokuyorlar girip çıkmak daha çok zevk veriyor olabilir ama emin ol onlar bizden daha fazla efor sarf ediyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kadınlar daha çok zevk alıyormuş galiba erkekler daha kısa süreliymiş. ince işler diye bir youtube kanalında görmüştüm.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet öyle ben de bir ara erkek olmanın mükemmel bir şey olduğunu düşünüyordum ama yakışıklı değilsen paran yoksa hiçbir kız tarafından kolay kolay tercih edilmiyorsun. Şöyle bir şey de var biz erkekleri saf sevgiyle sevemiyoruz ya verdiği ilgiye ya tipine ya parasına aşık oluyoruz ama onlar bizim herşeyimize aşık oluyorlar. Kolay kolay da vazgeçemiyorlar ha vazgeçerlerse de kız bulmaları zor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Tam tersi erkek olmak çok zor. Düşünsene paran yoksa hiçsin, hayatının en parlak döneminde kariyer yapman gerekirken hop askere alıyorlar. Aileni korumak için hep güçlü olmak zorundasın. Duygusuz olmak zorundasın çünkü duygulu erkeklerin erkeklikleri sorgulanır. Boyun uzun değilse veya tipsizsen zaten hayata 1-0 geride başlıyorsun. Kadınlar seni bulmuyor sen kadın bulmak zorundasın, eğer yeterince enerjin veya zamanın yoksa yalnız kalıyorsun ki yalnızlık erkekler için duygusal anlamda kadınlara göre daha kötü hissettirir. Kadınlar kadar rahat davranamazsın gülemezsin ağlayamazsın.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Erkek olmak zannetiğiniz Kadar harika muhteşem değil. Saf zevk felan aldığımız yok Çok şey anlatmak istiyorum. Ama bi cümleyle durumu özetleyeyim Sana Ağlamak yasak anlıyormusun. Ağlamak Kıyamet kopsun başında erkek adam ağlamaz. Çünkü niye Adammısın lan sen olur. Günün sonunda Kadın ağlar mağdurum der dert yanar. Ah vah edersin bu kadınların hayatı ne kadar zor. Ama erkek kı, çına kazık girse Bişi yok demelidir. Burdan anlarsan artık

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

10

Cevap

• Gökkuşağı35
    Gökkuşağı35 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 67%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.

Kadınların libidosu daha yüksek aslında. Alınan zevke gelirse konu kadınlar kat ve kat daha fazla zevk alıyorlar. Donanımımız böyle ve daha fazla sinir uçlarımız var. Şimdi diyeceksin ki e o zaman çoğu kadın neden bunun tersini söylüyor? Bunu da açıklayayım.(Genelleme yapmıyorum çoğunluk olan kesim için diyorum bunu) Sonuç odaklılar hemen olaya giriyorlar vs vs..

3
    0 Yorumla
  • SonMohikan71
    SonMohikan71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.

Yanlisin var kadinlarin zevki erkeklerin zevkinden daha fazladir nerden ciktiysa erkekleri bellediler abaza sapik penisine duskun kari kiza duskun yapilan yanlislardan bir tanesiydi dogru biliniyor sanildi hep kadinlar erkeklerden daha azgindir isteklidir sadece belli etmezler tabi bir kac sene onceye kadar su anda en buyuk sapik istekli abaza olduklarini gostermis oldular zaten

0
    0 Yorumla
  • Alonza97
    Alonza97 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

O öyle değil işte evde tek oğlansa kazandığının yarısını babası alie kız istemeye gidildiğinde işi kazancı sorulur tipine parasına arabasına bakarlar her yerde hesabı o öder yedirir içirir ama bi öpücük istediğinde çok görürler

0
    0 Yorumla
  • Camcı_hüsnü
    Camcı_hüsnü Takip Et
    Xper 7 Yaş: 75 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınların da yüksek oluyor evladım ancak erkekler gibi önüne gelene asılmıyorlar. Daha kontrollü olabiliyorlar

0
    0 Yorumla
  • istedigiyerdeyım
    istedigiyerdeyım Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 71%
    +1 yıl

nıye böyle dusunuyorsun kı? senınle vardır yukseklıgın?

0
    0 Yorumla
  • adınısenseç
    adınısenseç Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

seninkisi düşük olabilir ancak kadınların libidosu düşük falan değil.

0
    0 Yorumla
  • elation
    elation Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 686 cevap paylaştı.

Libidosu yüksek kadınlar da var ne alaka şimdi. Ayrıca kadın zevk almıyor mu

0
    0 Yorumla
  • nonnocere002
    nonnocere002 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 109%
    +1 yıl

Doğru söylüyorsun

0
    0 Yorumla
  • gonullyarasıı
    gonullyarasıı Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 79%
    +1 yıl

kadınlarda da var bunlar :D

0
    0 Yorumla
  • Geminism
    Geminism Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl

Zilyon fark var, sadece buradan bakmak anlamsız

0
    0 Yorumla
  • Esmergenc41
    Esmergenc41 Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Hic alakasi yok bence sen zevk almayi bilmiyorsun

0
    0 Yorumla
  • PorSupuesto
    PorSupuesto Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Alakası yok bence

0
    0 Yorumla
  • Kotucocuk0707
    Kotucocuk0707 Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Saf zevk derken

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

libidosu yüksek demek istedim

Yorumla
    • Kotucocuk0707
      Kotucocuk0707
      +1 yıl

Kizalrin ki dHa yüksek ama

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Daha gzl

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek olmak daha güzel değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkek olmak aşırı iyi bir şey degil mi? 3 cevap verildi
Erkek olmak çok rahat değil mi? 65 cevap verildi
Erkek olmak güzel mi? 13 cevap verildi
Erkek olmak çok eğlenceli gibi gözüküyor gerçekten öyle mi? 8 cevap verildi
Erkek olmak daha sıkıntı değil mi sizce de? 6 cevap verildi
Gerçekten erkek olmak daha mı iyi, yoksa bu sadece toplumsal bir algı mı? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El örgüsü eldivenler kullanır mısınız?
  • Japonya'da kadınlara özel üniversite açıldı. Türkiye'de de olmasını ister miydiniz?
  • Yenilen taraf aşık mı olur?
  • Sitede hangi üyeye kalpli kurabiye yaparsın?
  • Böyle bir düğün davetiyesi görseniz ne düşünürsünüz, herald gibi grup mu sanırsınız?
  • Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü: Vincenzo İtaliano! Sizce İtalyan teknik direktör Beşiktaş'ta başarılı olabilir mi?
  • Gune anlamli ve agilli bir soz birakarak mi baslayalim?
  • Eşinize/Sevgilinize sık sık hediye alır mısınız?
  • Uzun boy kadınlara yakışıyor mu?
  • Sence insanlar en çok sağlığını mı ihmal ediyor, psikolojisini mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨