Vantrolok eline geçirdiği kukla ile konuşuyor ve aptal sarışın fıkraları anlatıyormuş. Gösterisi biraz ilerledikten sonra birden orta sıralardan sarışın bir kadın ayağa kalkmış ve yükses sesle : - Afedersiniz ! Bu çıkış üzerine vantrolog ve kalabalık durmuşlar ve sarışına bakmaya başlamışlar, sarışın : - Görüyorum ki sarışınların ne kadar aptal olduğuna dair şakalar yapmaktasınız. Peki söyler misiniz, bu kanıya nereden vardınız? Tek suçumuz saçımızın rengi mi yani? Sizin bu yaptığınınz ırkçılık olmuyor mu? Kadınların birçoğunun sarışın olduğu ülkelerdeki kadınlara hakaret etmiş olmuyor musunuz? Tanımadığınız bu kadar kadına ettiğiniz hakaretler sizi rahatsız etmiyor mu? Söyler misiniz? Bunun üzerine vantrolog çok mahçup ve üzgün bir yüz ifadesi ile : - Şey, ... ben özür dilerim, ... sadece şaka yapıyordum. Eğer sizi... Sarışın Vantrolog'un sözünü keser ve :
- Ben sizle konuşmuyorum bayım. O elinizdeki küçük terbiyesiz adamla konuşuyorum ! Siz onu savunmayın, o cevap versin.
sarısınlık ıcın degıl esasında.. fızıgıne aldıgı ustun ovgulerden dolayı tamponu asırı kalkan bırının egosunda sorun varsa sadece fızıge yonelıp doldurulması gereken manevı eksıklıklerını kendı hur ıradesıyle doldurmayabılır bu tıp ınsanlarda fızıklerıyle one cıkarlar genelde ıc fostur yanı.. belkı oyle bırılerı ıcın soylenmıstır
Aptallık renkle değil zeka seviyesi ve kişinin kendini geliştirmesi ile alakalı bir durum medyada bilinen ve tanınan birkaç sarışın kadın canım diye toplum bunu tüm sarışınlara mal etmiş durumda ne yani esmer ya da kızıl saçlı hiçmi aptal yok çevrenizde: ))
güzel kızlar genelde aptal oluyor. güzel kızlar genelde vakitlerini kendilerini daha da güzelleştirmeye adıyorlar çünkü çevreden hep çok güzelsin yorumunu alıp şimartılıyorlar. ülkemizde de azınlıkta olan sarışınlar genelde güzeller ama ülkemizde kitap okuma alışkanlığı yok, birçok kız ofsayt ne onu bile bilmez, siyaseti tayyipten öteye taşıyamazlar, bilim desen sanat desen bunlardan da uzaklar ama özellikle güzel kızlar bunlardan daha da uzak
Bence kast edilen orada çakma sarışınlar. Sarışın değilim annem sarışın. Yemin ediyorum ayak üstünde 3000 tane dolap döndürüyor kadın. Dediğim gibi çakma sarışınlar. O da neden? Sarışınlığı güzellik simgesi olarak görüp yaptırıyorlar çoğu ama yakışmıyor. Ondan diye düşünüyorum
Bu aptali sarisin sevgilisi terk etmis. Ve bu aptal hazmedemeyince arkasından dedikodular yayıp onu aptal olarak anlatmış.. gel zaman git zaman sarisinlar bu sebepten yafta yemişler..
Yani kişi kendinden bilir işi :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kıskandıkları için çünkü bakacak olursak güzel kızlar genelde sarışın kızlardan oluşuyor. Örnek Danimarka İsveç Almanya Hollanda Polonya İzlanda daha ülke var ama yazmaya üşendim bir de buz mavisi gözü varsa kıskanmaları gayet normal. Esmer kadınla kafayı bozmuşlar
Eskiden her ne kadar gözlerimde bir kadın görüntüsü oluşturmak adına nedenleri olsa da, bugün kesin olarak ilgimden ve dikkatimden uzak kalmış durumdalar. Esmer, zayıf ve zeki bir kızla, bir sarışını nasıl kıyaslayabilirim ki, kıyaslayamam, bunu yaparak kıyaslamanın onurunu yerle bir etmeyeceğim. Onları gidip sarışın sığırlarla kıyaslamak gerekir, ya da sarışın köpeklerle falan, belki de bir zürafayla, ancak her ne olursa olsun zihnimin hakim figürü olan esmerle kıyaslamayacağım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sarisin olduklari icin aptal degiller.. Aptal olan kizlarin bazilari saclarini genelde sariya boyatiyor.. Bu tipler genelde akillarina fiziklerinden daha az onem verdikleri icin surekli dis gorunuslerine yatirim yaparlar.. Sari boya da genelde sarisinlik cazip geldigi icin tercih ediliyo.. Falan filan..
Saçı uzun aklı kısa derlerdi bir zamanlar, sarışınlar diğerlerinden farklı olarak aptalmış öyle mi? :) Ben hepsinin aynı olduğunu saç ve ten renginin insanlar üzerinde zihinsel bir genellemeye neden olmadığını sanıyordum...
Ve kediler uzanamadığı ciğere mundar dediler... Orjinal sarışın olmak ayrıcalıktır. Zoruna gidenleri köprüye alalım. Asla gerçek bir sarışının mükemmelliğine erişemeyeceksiniz :)
Bir saç renginden böyle bir çıkarım yapılamayacağı için net kıskançlık göstergesi ee sarışın kızlar da genelde renkli gözlü bebek gibi yüzleri olduğu için kıskandıkları ortada
Sarışın değilim ama en zekası ne sarışınlar nede esmerlerdir nede kumrallar güzellik geçici bir olgu aklını kullanan her türlü şeyi elde edendir bana göre
Bu sarışın aptal efsanesi çok nadir gözüken bir durum.. Piyasadaki aptal sarışın gibi görülenlerin neredeyse tamamı çakmadır ve aptal sarışını oynayan, kendini akıllı sanan yarım akıllılardır.
Beyindeki melanin azlığı çokluğu saç rengini ve zekayı belirler eğer melanin azüretiliyosa saç rengi açık olur ve melanin az olduğu için beyin biraz geri olur
Yıllar yılı ekranlarda öyle bir imaj çizildi ondan kaynaklanıyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben sarışın pek sevmem. Kıskanılacak bir tarafları yok. Birkaç sarısın bir manken var beğendiğim. Ama zekayla ne alakası var? Saç rengine göre insanlara niye hakaret ediliyor ki?
ahaha yorumalrı okuyan neyın ne oldugun uanlar laflar nasıl da cevırıyor lan demıslerdı bu donmeler papuc dıllı olurlar vah vah babana yazık la boynunu yere egıyordur
Babam ne alaka len? Dönme senin anandır. Laf çeviren sensin burada sarısın beğenmiyorum çirkin geliyor sana sana güzel geliyorsa bana ne? Babam ne alaka şeref ne alaka i*ne😀😀
En İyi Cevaplar