Sarışın diyince hep aklıma şu fıkra gelir
Sarışın ın biri bir beyaz eşya dükkanına girmiş demiş ki
- şu küçük sevimli televizyon ne kadar? Adam
- sarışınlara bir şey satmıyoruz demiş.
Kadın sinirlenmiş işi inada bindirmiş saçını siyaha boyatmış ve ertesi gün aynı yere tekrar gitmiş.
- şu küçük sevimli tv ne kadar? Demiş. Adam
- sarışınlara bir şey satmıyoruz demiş.
Daha çok sinirlenen kadar gitmiş tam bir esmer olmuş ten rengini galan değiştirerek artık eski halinden hiç eser yok. Girmiş aynı dükkana
- şu sevimli tv ne kadar? Demiş. Adam
- sarışınlara bir şey satmıyoruz diyince kadın dayanamamış sormuş
- nerden bildiniz sarışın olduğumu? Diyince, adam
- 3 gündür sevimli tv Dediğiniz şey mikrodalga fırın da ordan bildim demiş.
Gel gelelim size neden aptal muamelesi yapıldığına, tahminen
1. Genelde aptal rolünü sarışınlar oynadığı için
2. Sarışınları çekemedikleri için
3. Gerçekten öyle oldukları için.323 Yorumla- +1 yıl
:( yaaaaaaa
- +1 yıl
Kavga etmeyin ya şu an cidden biz kafayi yiyoruz burada
- +1 yıl
@Nehir__ şimdi öncelikle ayağa kalk. Zira beynin üzere oturuyorsun önce beynine oksijen gitsin. Sonra tanıdığın ne kadar sarışın varsa al gel, beynimin zekatının size yeteceğini öğrenirsin. Hatırladığım kadarıyla kapalıydın. Kapalılara nazarımı değiştirme benim. Ve çocuksun. Git kum da oyna. Allah iz an versin.
- +1 yıl
Noluyo ya
- +1 yıl
Bak üslubuna dikkat et benim canımı sıkma kuş beyinli. Ben sarışınlar salak demedim. Ama sen salak olduğun için alındın. Hakaret edip durma benim fikrim sana neden battı? Yarası olan gocunur. Demek ki var bir sıkıntın. Tanımadığın anlamadığın birine hakaret edip duruyorsun şimdi def ol git kilo hakkını bir daha oku eğer başında ki süs değilse. Sonra da helallik alamayacağın birinin günahıyla devam et.
- +1 yıl
@Nehir61__ günahı senden öğrenecek değilim ki o lafı yarım saat önce söyledim şimdi mi aklına geldi cevap vermek? Bak demek ki yazılanlar doğru zeka sıkıntın var. Senin gibiler yüzünden bütün sarışınlar laf yiyor. Tanımadan anlamadan hakaret eden sensin. Kul hakkını bir daha oku. Sonra da bir daha buraya yazma yoksa cidden küfür yiyeceksin. Karaktersiz seni.
- +1 yıl
Karakter? Guru ne alaka aklın nasıl fesat çalışıyor senin ya sen nasıl bir insansın sen bir girdiğin hakkın farkında ol. Ben genelde sinirlenince salak filan derim. Ama sen benim ne niyetle örtündüğüme laf edemezsin. O yüzden inancın varsa girdiğin günahı bir sorgula. Allah sana vicdan versin bence. Terbiyesiz sen konuyu benim başörtüme getirecek kadar rezil bir insansın. Hakaretin bile bir sınırı olur. Allahı, dini karıştırma bari. Engelliyorum. Bildirim gelmeyecek yani ve yazdığına bakmıycam. Hadi güle güle.
- +1 yıl
Allah karakter versin. Omurgan olsa herkese aynı tepkiyi verirdin. Kapanmana Allah ına da hakaret etmedim. Nasıl ki salak demediğim halde alındı isen o değerlere de bir şey demediğim halde alındın demek ki onlarda da problem var. Allah şifa versin. Allah tan karakter iste. İçim fesat değil senin tavırların ortada. Ama karakter problemi var anlaşılan. Yazık. @Nehir61__
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılbir bunlara bak neden olduğunu anlarsın
https://www.youtube.com/watch?v=nckAJ7tqckUhttps://www.youtube.com/watch?v=ljr5lbA3hRY02 Yorumla- +1 yıl
:'( ama hepimiz ayni değiliz
- +1 yıl
İstisnalar kaideyi bozmaz canıms. s. s :D :D
+1 yılKizma ama boyle bir sitede bu profilresmini secmenden olabilir. Sonucta basit duruyor. Cok istiyorsan yinede insanlarin gozune sokmadan baska dişi yansidigin fotonu secebilirdin bu kaniyi desteklememek icin rahatsizsan eger. Kisisel elestiri gibi oldu ama genellemek istedim cok anlatamadim farkindaxim ama...
00 Yorumla
+1 yılSarışın esmer Kumral yolda giderken arabaları bozulmuş yürümek zorunda kalmışlar esmer olan suyu almış yanına yol yürüyeceğiz çok susarız içeriz Demiş Kumral biskivü almış yanına acıkırsak yeriz Demiş Sarışında bende kapıyı alayım o zaman yolda sıcak olursa camı açarız Demiş
17 Yorumla- +1 yıl
:( yaaaaaaa
- +1 yıl
Orijinal Sarışın mısın
- +1 yıl
Evet doğal
- +1 yıl
Bir kere siyah boyatmistim çok pişman oldum
- +1 yıl
Sen esmermisin
- +1 yıl
Esmerim
- +1 yıl
Anladım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
itt gibii kıskandıkları için bebeğim :) o simsiyah suratlarına bizim gibi sarıyı yakıştıramadıkları için malesef. öylelerine de çokk üzülüyomm ben yaa ayy yazıkk kıyamamm onlaraa.. :)))))
55 Yorumla- +1 yıl
Sinirim cidden çok bozuldu
- +1 yıl
Yorumlara baksana :(
- +1 yıl
Takmicam
www.sosyette.com/.../...-kaplan-600full%20(13).jpg
ve
https://www.haberdeposu.net/files/uploads/2850.jpg
kadın yüzünden00 YorumlaZekanın tiple ilgisi yok. İlişkilendirendir asıl aptal. Bu arada genelleme yapma bence sende zeka yok.
Ayrıca sarışınlara aptal diyenler görünce köpek gibi salya akıtıyor o zaman aptallara deli oluyorlar:D Ama yapay sarışınlar çok itici. O kesinde.00 Yorumlabir zamanlar marliyn monreo'nun kolay para kazanmak amacıyla büründüğü rol nedeniyle "aptal sarışın" kavramı dünyaya yayılmış ve dünyadaki sarışınlara bakışın anahtarı olmustur
00 Yorumla
+1 yılProfil fotoğrafından dolayı diyorlardır belki
www.dahaiyiyasam.com/.../bonobo.jpg02 Yorumla- +1 yıl
Bebeğim ne alaka
- +1 yıl
Çok alaka
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞehir efsanesi kesin esmer bir kız kıskançlıktan söylemiştir :-)
20 YorumlaDiğer konusunda 7b cevap paylaştı. Sarışınlar noktur diye şarki vardi aklima o geldi bak
https://youtu.be/FDRVROOWE5A02 Yorumla- +1 yıl
Bize diss atiyorlar :(
+1 yılEğer bu erkeklerde geçerliyse bana diyenin saçını başını yolarım :D
Öyle birşey yok. Kıskanıyorlar.10 YorumlaAptal değilim ben ! :) öne çıkan bazı salaklar yüzünden tüm sarışınların yargılanması çok saçma.
03 Yorumla- +1 yıl
Gelde bunu aptal esmerlere anlat :) :D
- +1 yıl
Haklısın
+1 yılaptalların bir süre sonra kendilerine vahiy gelmiş gibi sarışın olmaya karar verdikleri, yapmacık tavırlar takınıp sarışın bomba edalarında ortalıkta gezmelerinden ötürü, sarışınların yediği damga normaldir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl02 Yorumla- +1 yıl
Her sarışın aynı değil ki :D jjdghtjnb
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=6g6oUmA_qJY bide buna bak o zaman
- Diğer konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılişte sen bu sorunun yanıtı olarak gelmişsin dünyaya
10 Yorumla bunu asla anlamıs degılım
hayatımdakı en zekı partnerim bir sarısındı
bu tez yanlıs bence...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfotoda yüz yerine göğüs dekoltesi vermen her şeyi açıklıyor sorunun cevabı sende erkeklerde değil.
10 YorumlaHenüz akıllısına rastlamadım ama genelleme yapmayalım yine :)
00 Yorumlaeigdeki fikrayi ben anlaticaktim iki gun gec kalmisim.
01 YorumlaEn iyi görüşü pat diye hızlıca seçmişsin cevap yazasım kalmadı :D
00 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kıskanıyorlar, bazıları çok çekici, seksi ve güzel oluyor.
10 Yorumla- Diğer konusunda 846 cevap paylaştı.
+1 yılalmanlar aptalmı dünyanın kaynakları olmadan en zengin olan ülkesi
01 Yorumla- +1 yıl
ama hem sarışın hem güzel olunca göz kamaştırıyor kıskançlık oluyor ::)
Gizli Üye(36-45)+1 yılhha öhömm ıhım... ya neden öyle diyelim demiyoruz o hatunların kendi arasındaki bir olay :))
00 YorumlaDiğer konusunda 7,4b cevap paylaştı. profil fotona bak kendını eleştir o zaman
50 YorumlaBöyle boş bir şey kafanda soru işareti mi cidden
01 Yorumla- +1 yıl
Malesef :(
kimseyi ilgilendirmez saçma bir söz işte
00 YorumlaCunku aptallar. Arastirilip kanitlanmis...
10 Yorumla- Diğer konusunda 963 cevap paylaştı.
+1 yılkıskanıyorlar bence :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soruyu sormakla kanitladin iste
10 Yorumlayanınızdakilerden dolayı :D
00 YorumlaKendine zeki diyen bir Sarışın :)
00 YorumlaCokk guzel olduklari icin😎😎
00 YorumlaBen demiyorum valla favorim sarışınlar;- )
00 Yorumlakim demiş söyle kafasını kıralım
04 Yorumla- +1 yıl
Yaaaa herkeburda bana aptal muamelesi yapiyo ya tek sarışın benmiyim şu an burada :'(
- +1 yıl
Yorumlari oku :'(
+1 yılbence bir çekememezlik var :D hahahha :D
00 YorumlaAllah daha çok zihin açıklığı versin. :)
00 YorumlaDiğer konusunda 457 cevap paylaştı. cesaretını kutlarım kabullenmıssın :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılAptal derler ama Akıllıları daha fazla :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü kimi zaman öyledir.
00 YorumlaArisina aptal demezler sarisin apal eder asilS
00 Yorumla- Diğer konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılkim demis ya biz demedikki :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSarışınlar bilimsel olarak geri oluyormuş.
01 YorumlaSaat 00.00 hesabi kapatmamissin
00 Yorumla
+1 yılEn iyi görüşe katiliyorum
00 Yorumlazekanı bilemem ama hava yastıkları iyimiş :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazılarınız çabuk veriyor ondan
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenimle muhattap olmayacağ konulara girmesen iyi edersin.
Cevap sahibi+1 yıl''Bazılarınız'' dedim ben. Sende o bazılarından mısın, neden celallendin? Benle muhattap olmak zorunda değilsin. Bende seninle olmak zorunda değildim. Taki sen bu yoruma cevap yazma ihtiyacı duyuna kadar. Ben genelleme yapmadım. Sen o bazıların içindeysen orası senin problemin. Her şey böyle atlayıp zıplamasan iyi dersin.
- +1 yıl
Bende sana dedimki engelle. Evet iyi olur haklısın. Böyle soruları bile bazılarınız dine ve cinselliğe bağlayabiliyorsunuz. Yazık. Muhattap olmak zorundayım demedim. Kim olduğunu bilmiyorum. O yüzden engelle. Dediğin lafa bak bazılarından mısın diyosun yazıklar olsun sizin gibilere. Engelle dedik. bir daha girmiycem soruya. Hadi. Güle güle.
Cevap sahibi+1 yılSen kendin kaşındın. Bende sana haddini bildiriyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılçünkü aptal olduklar ıiçin
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEgonu s...
Cevap sahibi+1 yılSenin egonu... Nasıl da belli ediyorsun kendini 😀
Boşuna deniyorlar aptal diye bunun en basitörnegi sen olsan gerek apti seni
Cevap sahibi+1 yılKaybol
+1 yılHoşgeldin yahya abi
00 Yorumla
+1 yılKendileri öyle
02 Yorumla- +1 yıl
Sende sarisinsin :D
- +1 yıl