Ben ezelden beri çirkin doğmuşum çirkin yaşarım Hangi çılgın bana şanslı diyecekmiş şaşarım. Yok bacım öyle şans falan. Eğer varsa da bir Ayrımcılık var yani bize uğramadı 😀
bu vesvese aldı yürüdü erkekler en çirkin karı arıyor güzel kadın alırsam boynuz takar bana derler kızlar çirkin erkek alayım hep benim olsun derler her iki yolda yanlıştır bir insanın özü ve mayası sağlam değilse onu pisliklerden arındıramazsınız neden elbisenin kaliitelisini yemeğin kalitesiini seçersiniz o zamanda erkeğinde adam gibisini kadınında hanım ağasını seçmelidir bence
Bunca zamandır çirkinim. Zerre kadar şansını görmedim. Hangi kızdan hoşlandıysam reddedildim, kime yakın davrandıysam terslendim.
Çoğu zaman arkadaş olarak bile kabul edilmedim. Kitap okudum, düşündüm, sevdim ama zerre kadar değer görmedim. Tek artısı Allah tarafından ödül olarak verilmiş olan yakışıklı erkek hep kazandı. Hem de hor görmesine, aldatmasına rağmen.
Çirkin olduğu için şanslı olanını daha hiç rastlamadım. Tüm çirkin insanlarda ortak sorun yüzlerine bakılmadıkları ve yalnız oldukları. Şans faktörü bence çirkinleri vurmuyor. Çirkin şansı dedikleri şey bence uydurma bir şey
Güzelim ve şanslıyım beni gören kimse çirkinde demez şanssızda demez iç güzelliği yalansız ahlaklı hayat güzel bir yaşam getirdi bana tabiki vicdanlı eş Allah ımın bana en büyük hediyesi
En İyi Cevaplar