#Arens

İnsanlar ve düşündükleri çok az alakadar ediyor beni. Tanıdıklarım ve ailem hariç kitabımı kapağımla değerlendirme hazır beyni yanmış mahlukatlar topluluğunu neden önemseyeyim ki? Tabi çok güzel insanlara da rastladım ancak istisnalar kaideyi bozmaz.
İyi ki sizin gibi dostlarım da var yoksa hiç çekilmez 🙏
İlginç bir strateji...
Onunda zamani gelicek yakinda , gerci bitek burasi var sosyal medya hesabim:)
Eğer mutluluğunuz bir başkasının yaptıklarına bağlıysa, çok ciddi bir sorununuz var demektir. - Aldous Huxley
Olmuyor hiç.
Henüz insanları o kadar umursamıyorum.
Cevap
8Cevap
Evet. Zaten sosyal medya kullanmıyordum, üç haftadır falan telefon da kullanmıyorum, sabaha kadar mesajlaştığım gereksiz birtakım kişileri hayatımdan çıkarmanın verdiği keyfi yaşıyorum.
Eskiden her gün girdiğim şu site de, artık ilgimi çekmez oldu.
Umarım böyle devam eder..
Ozellikle telefonu denize atip bambaska bir sehire sessiz sedasiz gidesim oluyor cogu zaman..
1. İnsanlıktan kaçamam
2. İşim olacak
Sadece sıfırdan başlamak isteyebilirim
Şu telefon numarasını değiştirmeyi bir beceremedim. 7 senedir aynı numarayı kullanıyorum. Beceremiyorum, istesem anında yaparım ama yapamıyorum. İnsanların bana aniden ihtiyacı olur ve ulaşamaz diye düşünüyorum belki de.
O evreyi yaşadım. Hala burası hariç sosyal medyalarim kapalı, kullanmıyorum. Rehberimi temizledim gereksiz insanlardan arındım. şu an muu sayılırım.
mutlu*
Sosyal medyam yok, sadece burası var. Numaramı da yeni değiştirdim zaten ama kaçtığım falan yok.
Hayir canım numaramı niye değistireyim. Hesaplari kapatmam yeterli
Zaman zaman kaçtığım oluyor. Paylaşım yapmamak daha etkili bence :)
Bu aralar sıklıkla
kaçtığınız yere gelrlerse
Yaşadığım şehirden kaçmak isterim yek.
Yoo neden yapayımki 😏
hemde nasıl hatta ölmeyi bile istiyorum
evet bazen oluyor
Zaman zaman
Evet 👍🏻
Hayr: )
Aynen çok oluyor ama mümkün değil
Evet
Oluyor