Tutku ve hislerini en uç noktalarda yaşayanlar hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
Olması gerekeni mi yapıyorlar?
Olması gerekeni mi yapıyorlar?
Ben öyleyim. Hiç pişman olmadım. Hayat kısa, tecrübe etmeli bence her duygu. Risk alarak sonuna kadar giderim. Öyle olunca hem canın yanmıyor bir yerden sonra, hem hayatı ıskalamıyorsun. Böyle davranmasaydım, YAPMADIKLARIM VE YAŞAMADIKLARIM için çok büyük pişmanlık duyardım, eminim. Tecrübe kazandıkça insan hayatta feci halde güçlü oluyor. Beni, ben istemedikçe kimse üzemiyor artık. Böyle hissetmek için uzun zaman gerek. Benim 7 yılımı aldı. Şimdi, hayata bakışım, ilişkilere ve geleceğe bakışım çok cesur. O duyguları yine olsa, yine tadardım. Yine acısını çekerdim. Rüyada gibi hissettiğim zamanlar da oldu. Bu yüzden çok mutluyum. Bunu çoğunuz anlayamayacak ama ben yine de yazayım dedim. Sevgiden ve tutkudan kimseye kötülük gelmez. Yeter ki içinize dönmeyi bilin, kendinizi sevin.:)
sevinçleri kadar acılarıda büyük oluyormudur ?
dibine vuracaksın hayatın yaşarken gerçekten hissediyorlardır heralde ikilemde kalmadan benim dünyam diyip sahipleniyorlardır duygu karmaşası yaşamaktan iyi
biliyorsun ki her şeyin aşırısı zarar yaratır. Bu tutkulu olma, sevme, aşık olma demek değil; biraz da olsun ayarını bilmektir bence. Sevgilin var; çok seviyorsun, canını verirsin onun için mesela... Kavga ettiniz ve seni bir daha görmek istemiyor, ayrılıyor senden... Aşırı üzüntülere girip intihar mı edesin? Evet, belki uç noktada bir örnek diyeceğim ama zaten uç noktalardaki hislerdi sanırım konumuz :)
geriye dönüpte keşke dememek için her anın tadını çıkaranları ayakta alkışlamak lazım
Cevap
5Cevap
Ateşi bir damla suyla söndürmeye çabalamak gibidir tutku.
Ya da dev dalgaların arasında hesapsızca çırpınmadır.
Var olduğumu hissederim.
Kendimle barışığım..
Kimi zaman hasar miktarı daha fazla olabiliyor sadece ( @bencanandım'ın ilk cümlesine atfen ). Olması gerekenin ne olduğunu bilmiyorum, hesaplamadım, hesaplamayı da düşünmüyorum.
en uçtaki duvara çarptıklarında umarım o duvarı yıkmaya çalışmazlar diye düşünürüm.
olması gereken oluyor derim.
ben hirsimi asiri yasiyorum hayatta. elde etmek konusunda bazen dozu asan takintilarim var ki bunlar genelde is konusunda.
Bence Süper Bişey herşeyin En mükemmeLini yaşıyorlar diye düşünüyorum Uç noktada yaşamak qzel.
Gereksiz bir biçimde anlam yüklemeye çalıştığın hayatın anlamını bulmuş olmak gibidir.
başak burcu insanı oluyolar
olmayabilirmiş.
ekşide her burcu tek tek yazıp başlık içinde tutku kelimesini çıkardım, sonuç;
koç: 19 entry
akrep: 18 entry
diğerleri 6-5-3 falan
yay: 1 entryde geçmekte..
bir koç olarak şaşırdım..
not: araştırma entry sayısının fazla olması nedeniyle" x burcu erkeği" başlıklarında yapıldı.
severim herşeyi en uç noktasına kadar yaşamayı
hayata geçirdiklerim ve geçiremediklerim
geçiremediklerim içinde yaşamaya devam ediorum iste
Meraba,
Hayatımdan memnunum. Tutkulu olmak güzel şey.
Herkese esenlikler diliyorum.
bys
sadece özeniyorum.
belki bende bir gün denerim belki.
Bence hayattan çabuk sıkılırlar
uyuz oldugum insan tipleridir
Tutku ve hislerini en uc noktada yani sapkinlik noktasinda yasayan insanlar ilk olarak kendilerine ve en kötüsüde cevresindeki insanlara zarar verirler!cok cabuk duygularinin esirleri oldugu icin belki isteyerek belki istemeyerekte olsa karsilarindaki insana zarar verebilirler!benim cevabima eksi puan veren vatandas verdigin eksi cokta umrumda sonucta neden eksi puan verdigini aciklamayan bana kalirsa aciklayamayan birisin.
tutku his vs iyi de nereye kadar?
Tadını çıkarıyorlar hayatın.
En uç noktadada acı veren insanlardır
5368898689+88+9
jhusdsıdhyusduıhjı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar