Evet yaşıyorum bu benim için iyi mi kötü mü tam olarak anlayamadım ama her duygumu en uç noktalarda yaşıyorum. İster sevgi olsun ister öfke eğer o an içimden ne geliyorsa onu bir patlama şeklinde yaşarım ve karşımdaki insana mutlaka hissettiririm.
Duygularımı genelde hep içimde yaşıyorum dışa vurmak pek becerebileceğim bir durum değil sanırım Aslında hayatım boyunca hep şunu fark ettim bana kötülüğü dokunmayan ya da kötü his bırakmayan insanlara daha çabuk sarılıp onlarla daha güzel temas kuruyorum ailem de dahil beni üzen her kimseye maalesef güzel sözcükler sarf Edip onlara sarılamıyorum Bunu yapabildiğim sadece iki insan var yapımda var sanırım ఌ
Evet, uçuk kaçık bir insanım o yüzden de. Her şeyi uçlarda yaşarım. Birini mi seviyorum? Dibine kadar severim, o benden vazgeçse dahi ben vazgeçemem mesela. Ya da sinirli miyim? Sinirim geçene kadar kahkahalarla gülerim.
Bağırmam ya da ağlamam çünkü fazla sinir kahkaha olarak dışarı çıkar. O yüzden her duygumu uçlarda yaşarım. Gerek seçimlerimde, gerek hayatımda, gerek duygularımda ☾
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Uçlarda yaşarım. Hem de en ucunda, korkmadan, düşünmeden. Ama sen uçta yaşasan ne olacak, sadece sen yaşadıktan sonra. İşte o zaman o uçtan düşmesi kaçınılmaz son.
Ben o konuda biraz çift kişilikliyim bazen kalpsiz hissiz oluyorum dünya yansa uzanır izlerim kimi zamanda ki genelde öfke anları sadist ve vahşi Bi canavar çıkıyor içimden
Benim için bu duyguları uçta yaşamak kişiye yani kim olduğuna göre değişir mesela erkek arkadaşım annem vs değer verdiğim biriyse uçlarda yaşarım ve bence bu iyi bir şey değil