• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Seven erkek neden aldatır???????

DuDuCuK
DuDuCuK Takip Et
Xper 5 Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
çok sevdikleri halde niye aldattır bu erkekler? bir anlık hevesinize mi yeniliyorsunuz ?
Seven erkek neden aldatır???????
Aldatma Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Seven erkek aldatmaz diye bir şey yoktur bence..

Sevse de sevmese de her erkek aldatır. Bugün aldatılmadıysan yarın aldatılmayacaksın anlamına gelmez ve asla aldatmaz deme. Ben de aldattım. Çok büyük bir ayıp çok büyük bir ahlaki problem ama KADIN gibi bir varlığa yenik düşmeyecek bir erkek yoktur. Sen bileşu angidip evli bir adama kur yapsan karısını cocuklarını ne kadar severse sevsin birincide yok der ikinci de istemem yan cebime koy der üçüncü de senden bir çocuk daha yapar.

Ama tekrar yapar mı ? Orası da önemli. Bi kere kaybetme korkusunu yaşadım. Tekrar o konuma gelmemek için direniyorum. Bence sevdiğinden eminsen affetmelisin. Seni seviyorsa ve kaybetme korkusunu yaşamışsa bir daha yeltenmez öyle birşeye, Şahsi fikrim tabi.

Gereğini arz ederim :P

2
    8 Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

bende senin gibi düşünüyorum canım her ne kadar yansada affettm.. umarım pişman ettirmez...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İnşAllah pişman ettirmez ilerde bugünleri hatırlamak zorunda bile kalmazsın.

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

inşallah..

Yorumla
    • Alara00005
      Alara00005
      +1 yıl

Kadın aldatsa direkt orspu olur yok yok hatta sevgilisiyle yolda ele ele tutuşması hatta nefes alması bile yeter orspu olmaya

Yorumla
    • moongirlll55
      moongirlll55
      +1 yıl

Her erkek aldatamaz her erkek bir kadın bile bulamayabilir

Yorumla
    • moongirlll55
      moongirlll55
      +1 yıl

Kadına hayır diyip reddeden var biraz seçici Bi adamsa senin gibi abaza değildse sırf kadın diye hamile bırakmaz goril değil ya hani bu

Yorumla
    • moongirlll55
      moongirlll55
      +1 yıl

Yenik düşen erkek değil oğlan çocuğudur sevince testosteron bile düşüyor ilgi azalıyor öbür kadınlara. Hadi beğenirsin etkilenirsin o ayrı ama eyleme dökecek kadar ileri gitmek sevmemektir seviyorum diyen öyle zannediyor. Sizin gibi uçkuru ile düşünen beyinsiz goriller NE SEVMEYİ BİLİR NE SEVİLMEYİ

Yorumla
    • moongirlll55
      moongirlll55
      +1 yıl

Ayrıca aldatan erkeklerin ıq yani zeka seviyesi daha düşüktür bilimsel olarak kanıtlandı haha

Yorumla

En İyi Cevaplar

• güven1
    güven1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Seven aldatmaz sevmediği için aldatır aldatmanın en büyük nedenlerinden biride bence cinsel doyumsuzluk ya da farklı problemler eşler arasında erkek kadınından belli bir süre sonra cinsellikten soğuyor ve farklı zevkler arama peşine düşüyor sonra kadında cinselliğe aç olduğu için kadında erkeği aldatıyor o beni aladatırsa bende onu aldatırım diyor tabiki hiç bir şekilde aldatmanın bahanesi olmaz konuşularak bu sorunlar çözülebilir çözülemiyorsa boşarsın olur biter aldatarak evlilik yürümez zaten.

5
    0 Yorumla
  • Anonymous90
    Anonymous90 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.

Aldatan bir insanin hic bir sekilde bahanesi aciklamasi olamaz. Insan sevdigini aldatir yarin obur gun cocuklarini sonra ise kendini. Karaktersizliktir. Aldatmak normal karsilanmasi cok anormal geliyor bana.

En iyi cevapda biri yazmis daha iyisini gorunce aldatiyorlar diye, ama Eger ki asik oldugun insan senin gozunde dunya guzeli herkeze her konuda bin atmiyorsa gozun kayiyorsa ozaman sen sadece adam degilsin o*luk yapiyorsun demektir.

Cok cok yanlis olsada erkekler baska kadinlara BENCE daha guzel bulduklari icin gitmiyorlar. SIkildiklari hayat ve ego tatmini baska birinde ariyorlar , TEK erkekler degil kizlarda bunu yapiyor. Aldatan kiz veya erkek bir tek kendini aldatir. Kimseyi kandirmasinlar

11
    4 Yorumla
    • Anonymous90
      Anonymous90
      +1 yıl

Erkekler kisaca Kendinisine Ilgi veren kadina gidiyor. Kizlarda aynisi.

Yorumla
    • Anonymous90
      Anonymous90
      +1 yıl

tsk

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

rica ederim :D

Yorumla
    • Nickbulamadımkii
      Nickbulamadımkii
      +1 yıl

+1

Yorumla
  • --uğurböcükü--
    --uğurböcükü-- Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 35%
    +1 yıl

bir erkek maddi imkanı olduğu halde aldatmıyorsa gerçekten seviyordur derim ama ben daha örneğini görmedim...

7
    2 Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

bizimkinin cebinde beş kuruşu yok aldatıyor, olsa kim bilir neler yapacak :S

Yorumla
    • --uğurböcükü--
      --uğurböcükü--
      +1 yıl

bende şuan onu düşündüm...cidden işin zor...

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

15

Cevap

42

Cevap

• sunnetsiz
    sunnetsiz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

Erkekler genellikle kabul görme sonucu kızları elde edebildiği için, karşısına çıkan fırsatları elinden geldiğince değerlendirmeye çalışır ve bunu bir başarı olarak görür. Kendini tatmin etmek amaçlı aldatır, doyumsuzluğundan.. Az da olsa bunu yapmayan erkekler var.

4
    7 Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

of keşke sormasaydım gece gece gerildiyim iyice :D

Yorumla
    • sunnetsiz
      sunnetsiz
      +1 yıl

Neden? :-)

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

aldatılan biri olarak cevapları okumak baya koydu yani bildiğin koydu yaa :D

Yorumla
    • sunnetsiz
      sunnetsiz
      +1 yıl

Acaba bundan dolayı birine katlanmak zorunda mı kalıyor diye düşündüm bir an ve üzüldüm. Geçmişle ilgiliyse boş ver; yaşanması gereken şeyler, hepsi tecrübe katıyor insana..

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

pek geçmiş sayılmaz, affedince ...

Yorumla
    • sunnetsiz
      sunnetsiz
      +1 yıl

:/

Yorumla
    • moongirlll55
      moongirlll55
      +1 yıl

Aşık değilken çapkın olabilir veya fırsat değerlendirir ama bir kızı seviyorsa dünyası o kız olur ne fırsatı ya siz anlamazsınız çünkü sevmeyi bilmezsiniz erkek dediğin iradeli olur bu ne be

Yorumla
  • selcukbey
    selcukbey Takip Et
    Guru Yaş: 44
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Bir kadınla beraber olmaya başka bir kadını sevmek engel değildir erkek için. Siz kadınlar erkekle beraber olurken bedensel+duygusal şekilde olursunuz ve kendinizi ona ait hissedersiniz. Erkekler öyle değildir tamamen üreme içgüdüsüyle hareket ederler... Kadınlar başka bir erkekle beraber olması önceki erkekle ilişkisini duygusal ilişkisini kestikten sonra olur ama erkegin başka bir kadınla beraberliginde duygusal bağ olmadığı için bağlayıcı biseyi yoktur. Konu aslında çok uzun ve karmaşık içgüdüsel hareketler var...

Ama şunu sakin unutma erkeğin cinselliğe bakış açısıyla kadininki bir değil kıyas kabul etmez. Bunun bedenler üzerindeki fizyolojik etkileride varki uzar gider :)

Sen bakma burada aldatmam diye hava atanlara ağırdan satanlara hepsi palavra...

5
    4 Yorumla
    • Alara00005
      Alara00005
      +1 yıl

Ama şöyle bir şey var kadın aldatınca niye orspu oluyorsa erkeğe bir şey denmiyor

Yorumla
    • moongirlll55
      moongirlll55
      +1 yıl

Hayır engeldir sen sevmekten ne anlarsın. Hadi başka Bi kadından etkilenebilir gerçekten ama eyleme dökmesi enerji harcaması sevmediğini gösterir. Ki sen o kadına duygusal bağlanmayon karşındaki kadını bağlanıyor mu sanıyon

Yorumla
    • moongirlll55
      moongirlll55
      +1 yıl

Üreme içgüdüsü ile mi yaşıyorsun sen goril misin ormanda mı yaşıyorsun tutsun kendini seviyorsa üreme içgüdüsünü bastırabilir erkek adam iradeli olur iki kadına kanmaz tutar kendini istese bile kadına olan sevgisinden tutar ki dünyası o kız olur başkasını görmez

Yorumla
    • moongirlll55
      moongirlll55
      +1 yıl

Hatırlatayım kadınların da üreme içgüdüsü var ve o kadar iyi erkek varken sana geliyorsa demekki içgüdülerine engel oluyor senin gihi Bi tipleyse sende şükret ve sadık ol. Maalesef sadece cinsellik için doyumsuzluktan aldatan kadınlar gördük öbür erkeği sevmeyi bırakıyorsa aldatmak değil ayrılmak olur o. Ama ikisini aynı anda yürüten çok kadın da var onu da bil ama iğrenç bunlar ne erkek ne kadın aldatmamalı tabi goril değilse ki ALDATAN ERKEKLRRİN IQ SEVİYESİ DÜŞÜK BİLİMSEL OLARAK KANITLI

Yorumla
  • ank190789
    ank190789 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 39%
    +1 yıl

Seven erkek aldatmaz aldatıyorsa sevmıyordur bu anlık olan bısey degıldır aldattıgı ortaya cıkıncada klasık olan bu yalanı soyler erkekler genelde bı anlık hevestı ben senı sevıyorum falann fılan ıste ...

5
    2 Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

işte onu da anlamış değilim madem aldatıyorsun bari seviyorum diye yalan söyleme .

Yorumla
    • ank190789
      ank190789
      +1 yıl

Bu her ıkı taraf ıcınde gecerli ( istisnalar hariç ) dunyada en cok soylenen ıkıncı yalandır bu ve en cok ınanılan yalan işte bu yuzden bu yalanı her ıkı tarafta fazlasıyla soyler ...

Yorumla
  • Paranoyak-Man
    Paranoyak-Man Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 69%
    +1 yıl

1- Kişilik meselesi: Kişiliği bozuk erkek sevmeyi başka düşünür, seninle aynı düşüncede değildir, sevgi kalptedir, zevkler uçkurdadır, aldatabilir.

2- Alışkındır: Bu kişi geçmişte çok çapkın birisidir, bağımlı gibi olmuştur, bunlar olmasa renk katamaz hayatına, o yüzden bunu sürdürür sürekli

3- Anlık: Bu bir anda kapılır birisine, o kadar çeker ki kendisini egosal veya cinsel yönden buna kapılır gider. Senin bulmadığın zaafları başkası keşfeder, onu bırakır kendini.

cut.

1
    2 Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

3. maddeye sinirlendim , çok gerildim şuan :S sevgilimin agzını burnunu kırmak istiyorum

Yorumla
    • moongirlll55
      moongirlll55
      +1 yıl

Anlık mı donu Bi anda mı çıkıyor kadınla konuşana yatağa gidene kadar çok uğraşıyor kadınlar gelip üstüne atlamıyor erkek kendi enerji harcıyor kendi istiyor ve bunu yapan sevemez

Yorumla
  • Nickbulamadımkii
    Nickbulamadımkii Takip Et
    Xper 2 Yaş: 47
    +1 yıl

seviyorsa aldatmaz...ben aldatmam en azından,değer verdiğim kişiyi niye aldatayım yaa?ya o beni aldatırsa?kendine yapılmasını istemediğin birşeyi sen de başkasına yapmayacaksın:))))

4
    4 Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

inanır mısın ben erkeğim aldatırım ama sen kızsın aldatamazsın diye gezinin o kdar erkek var ki :D

Yorumla
    • Nickbulamadımkii
      Nickbulamadımkii
      +1 yıl

dolu yaaa ohoooo:/yok böyle bir mantık,her aldatanın bir de suç ortağı vardır,yani aldatan erkeklerle eş sayıda bayan da vardır bence...

Yorumla
    • funda23
      funda23
      +1 yıl

Helal olsun sana :)

Yorumla
    • Nickbulamadımkii
      Nickbulamadımkii
      +1 yıl

"funda sen bir gelsene şöyle,şimdi sevgilim...":)))kikikkikiki:D

Yorumla
  • koraybey67
    koraybey67 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 49%
    +1 yıl

anlık heveslerle alakası yok .yapı ve kişilik önemli .içinde bir bayanı gerçekten sevme ,kendine en yakın sevgili eş olarak kabul etme düşüncesi yoksa o erkek aldatır .samimi değildir

6
    0 Yorumla
  • jwin1903
    jwin1903 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 36%
    +1 yıl

Lezzet çeşitliliği için sanırım.Aldatmak çok zahmetli iş.İlgilenmen gereken 2 kişi var.Buluşman gereken 2 kişi.Daha çok enerji ve daha cok para lazım.Zor iş.

2
    0 Yorumla
  • karanlık46
    karanlık46 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

emın ol:) cok sevdı ddıye dusndun sadece senın onu sevdın ıcın sevıyossur yada:) gosterdın ılgı yzuuznden:) seven aldatmaz:)

1
    2 Yorumla
    • karanlık46
      karanlık46
      +1 yıl

teskler:) bende basta ne dedımı anlamadım:) bu yoruma verdın cıın cok temız kalplısın gercekten:)

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

:)))))

Yorumla
  • HepsN
    HepsN Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 44%
    +1 yıl

Bu aldatma olayını en cok kadınlar yapıyor ilgisiz kaldıgı an baskasına yöneliyorlar erkek seviyorsa aldatmaz bence cok sacma olmus konu başlığı gerçekten başlık erkekler neden aldatır filan olmalıydı seven birisi aldatmaz.

1
    4 Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

özellikle öyle bir başlık seçtim.. genelde kızlar ilgisiz kaldıgı an başkasına yönelmezlerde hep çene yaparlar baktı ki yok adam düzelmiyor bitirirler.. ama erkekler sevdikleri halde hele uçkuruna düşkün olanlar, bir anlık zevk ugruna bütün yaşadıklarını satabiliriler.. çok örneğini gördük.

Yorumla
    • HepsN
      HepsN
      +1 yıl

evli oldugu halde yapanlar karaktersiz düsük insanlar ama bütün suçuda erkege atmamak lazım aldatıyorsa suçun yarısı eşindedir herneyse. hep çene yaparlar ben hiç çene çalanını görmedim günümüzde az birşey ilgisiz bırak biraz sürsün bu olay hemen başkasını arama bulma aldatma çabalarına giriyorlar. Zaten güven diye birşey kalmadı bu devirde arkanı döndügün an birisi yaralıyor seni vs.

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

öyle yapan kadınlar var evet.. mesela benmki evli kadınlarla aladttı off :S neyse sustum canım yandı ..

Yorumla
    • HepsN
      HepsN
      +1 yıl

sevgilin galiba herneyse evli kadın aldattıysa demekki sen olgun degilsin ona göre ya da çok bunaltıyorsundur vs vs. babana bile güvenmiyecen sözü bu devir için fazlasıyla geçerli.

Yorumla
  • ultraturk
    ultraturk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

"SEVEN ERKEK ALDATMAZ"

Yeterince aciklayici oldum mu :)?

3
    22 Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

aldatır diyenlerdenim :)

Yorumla
    • ultraturk
      ultraturk
      +1 yıl

Madem diyebiliyorsun nedenini de söyle o zaman ? He aldatir ama su sekilde olur cinsel anlamda

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

heh işte bende onu diyorum :) aldatmaktan kastim o zaten .D

Yorumla
    • ultraturk
      ultraturk
      +1 yıl

ee o zaman erkeginin bazi isteklerini belli bir sinir cercevesi icerisinde yapacaksin canım ;)

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

yapmıyorum diye aldatması mı lazım allaa allaa

Yorumla
    • ultraturk
      ultraturk
      +1 yıl

yapman sart degil, onunda aldatmasi sart degil.. fakat bir erkek bayan gibi degildir. Bu konularda cok daha hassastir.

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

kabullenemediğimde bu zaten cinsellik için aşkını satmak , değmez .

Yorumla
    • ultraturk
      ultraturk
      +1 yıl

ben satmam satmiyorum da zaten bu yüzden hep aldatildim, lakin kimse cinsel istek anlik zevk icin sevdiginden vazgecmez. vazgecmemeli

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

aldattıktan sonra senden vazgecemem ölürüm geberirim sensiz bir hayat yok benm için diyorlar ... madem o kadar çok sevdin o zaman nefsinede yenilmeyecektin.

Yorumla
    • ultraturk
      ultraturk
      +1 yıl

HARAM insanlara her zaman güzel görünür.. Bu durum erk icin degil bayan icinde olabilir.

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

haklısın...

Yorumla
    • ultraturk
      ultraturk
      +1 yıl

ben cok biliyorum ayni sebepten dolayi bayanlarin aldattigini.

Örnek vermek gerekirse : ben aldatildim, bir digeri metrobuslerde millet akraba oluyor ve cogununda hosuna gidiyor bu durum ayni durum snnde basina geliyorsa sene aldattin demektir...

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

çok şükür gelmedi :) kalabalık bir metrobüse, otobosüe, servise binmem :Dd.D açıklayıcı oldu mu :D

Yorumla
    • ultraturk
      ultraturk
      +1 yıl

Ben sen biniyorsun demedim, örnek verdim yani... ama en net örnek benim. sirf bu yüzden yapmadigimdan dolayi ayrilan oldu neden yapmadim o an kizi soydum hersey tam fakat aklima ablalarim geldi ben yaparsam yarin bir gün birileri ablama yapar diye yapmadim biraktim gonderdim kizi...

Yorumla
    • ank190789
      ank190789
      +1 yıl

Zaten bende bu mantıgı anlamıyom kızla herseyı yap soy sonra yapmadım neden ablalarım aklıma geldı onlarada yaparlarsa dedım dıyom madem bu kadar derın dusunuyonda kızla soyunana kadar yaptıklarınıı nıe yapıyon o zaman aklına gelmıyomu ablaların ? Yanlıs anlama dusuncene saygı duyuyom ama bunuda merak ettim ya ...

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

aynen bende merak ettım bizi bir aydınlat ya:D

Yorumla
    • ultraturk
      ultraturk
      +1 yıl

Derler ya zararın neresinden dönülürse k�rdr diye. O anda sadece sakso çektirdm:$:-) sonra zaten kendisi soyundu ama anlık bir hevese kapıldgmi anladım vazgeçtm

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

geç kalmışsın :D

Yorumla
    • ultraturk
      ultraturk
      +1 yıl

ne gibi geç kalma? birleşme olmadı ki

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

illa olması gerekmiyor..

Yorumla
    • ultraturk
      ultraturk
      +1 yıl

Bişyler oldu doğru ama becerme olmadı bu da önemli

Yorumla
    • ank190789
      ank190789
      +1 yıl

Nesı onemlı ya bırlesme olmadı dıyen o kadar gttıkten sonra bırlesmede olsa bısey farketmezdı yanı ama evet buyuk basarı bırlesme olmamıs tebrıkler :)

Yorumla
  • Heart2Heart
    Heart2Heart Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Bir anlık nefsine hakim olamıyorlar.

İrade meselesi.

Kendine hakim olan erkek aldatmaz.

1
    3 Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

sevip sevmemekle alakası yok yani..

Yorumla
    • Heart2Heart
      Heart2Heart
      +1 yıl

Gerçekten seviyorsa ve sadıksa yine aldatmaması lazım.

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

lazım... ama gel gör ki öyle olmuyor işte .S

Yorumla
  • RememberMe-
    RememberMe- Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 31%
    +1 yıl

Çok aşık olduğu için aldatır..

Diğer kızlarda seni gördüğü için falan..

1
    0 Yorumla
  • doksandokuz
    doksandokuz Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl

görünüşe aldanır masum zanneder ve farkına varınca yeni arayışlar tabi dış görünüşe değer verdiği sürece bu böyle devam eder ya da kız erkeğin görünüşüne işine evine bakar karşıdaki de bunnu kullanmak ister aslında kız kendi kendini aldatır

1
    0 Yorumla
  • sx7paAm
    sx7paAm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Erkekler aldatır diye birşey yoktur insan aldatır arkadaşım cinsiyetle hiçbir alakası yok bunun bazı karı kız düşkünü erkekler yapıyor ama unutmayalımki çorap değiştirir gibi sevgili değiştiren kızlarda var...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

seni seviyordur ama başkalarından hoşlanıyordur

mesela insanın bir evi var diyelim, evined çok rahat, çok huzurlu, ama yoldan geçerken güzel evlere bakmaz mısın? ben bu olayı biraz buna benzetiyorum, tabi bu durumu onaylamıyorum, ama bununda önüne geçemiyoruz maalesef, sadece ihtimalleri azaltabilirsin :(

2
    2 Yorumla
    • kontrpiyedekaldım
      kontrpiyedekaldım
      +1 yıl

bu kız bir takım seyleri asmıs

Yorumla
    • kontrpiyedekaldım
      kontrpiyedekaldım
      +1 yıl

+

Yorumla
  • skyline1517
    skyline1517 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

onlarca kez aldatan bırı olarak ben aşık olamıyorum bağlanamıyorum benım ıçın zevk kızı tavlayana kadar ya da sevgılınde olmayan bışeyı dığer kızda bulabılıyorsun sevgı ılgı gıbı kızlar trıpler yoruyor gerçekten ve hıç bı kız vazgeçılmez degıldır

1
    0 Yorumla
  • adrenalin64
    adrenalin64 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Bir anlık hevese yenilme de olabilir. Farklı deneyim acaba onla nasıl? Onunki nasıllar itiyordur belki.

0
    0 Yorumla
  • kareligomlek
    kareligomlek Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

Aldatan kişi sevdiğini söyleyerek sevgilisini de aldatmış kişidir yalandan bol bir şeye sahip olmayan kişi

2
    0 Yorumla
  • OttomanW
    OttomanW Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

yok öyle bir şey aldatmaz ben çok sevmediğim halde bile gözümle bile aldatmadım hiç sevsem kim bilir ne olurdu :)

0
    0 Yorumla
  • carismaaa
    carismaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 46
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 638 cevap paylaştı.

aldatmaktan kasıt nedir.. duygu meselesi normal bir durum değil cinsel manada ise normal diyebiliriz :)

0
    3 Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

cinsel manada tabiki ? şuraya baksana normal bile karşılıoylar artık :D

Yorumla
    • carismaaa
      carismaaa
      +1 yıl

aldatmadım diyene daha rastlamadığımdan öyledir belkide belki rastlarsam benim için asıl anormal durum o zaman yaşanacak :))

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

o kadar diyorsun yani :D

Yorumla
  • kripton94
    kripton94 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

aldatır sözcüğüyle seven bir arada olamaz eğer olursa aldatmazdı zaten

0
    0 Yorumla
  • veritasvosliberabit
    veritasvosliberabit Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

libido 1500 devire çıktı mı en kralını tanımayız <3

0
    1 Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

iyi afferin size

Yorumla
  • twety34
    twety34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

seven erkek aldatmaz ...seven kımse kımseyı aldatmaz bole bısey yokk yaaa

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Çok basit Bir nedeni yoktur ?

- Bazı İnsanlar Tek bir İnsanı sever ..

- Bazı İnsan Çok Eş sever ..

Heves Değil

1
    0 Yorumla
  • yung34
    yung34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

seviyor ama gözü dısarda sadece egosunu tatmin ediyor

0
    21 Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

sonrasını düşünmüyor mu peki ?

Yorumla
    • yung34
      yung34
      +1 yıl

sonrası belli kız ögrendikten sonra gerisi nafile terk edip gidiyor erkekte napyı pişman oluyor keske yapmasadım ama keskeleri yapmadan önce düsünmek gerek sonra kendimi öldürürüm atarım intihar ederim yakarım bunlar boş yap her türlü hatayı kabul ederim ama ihaneti asla seviyorsan adam gibi seveceksn

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

bunların yaşanacagını bildiği halde neden aldattırki :)

Yorumla
    • yung34
      yung34
      +1 yıl

bi anlık başlıyor sonrası kötü bitiyor

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

şu sıralar bir anlık lafını çok duymaya başladım zaten :

Yorumla
    • yung34
      yung34
      +1 yıl

dahada cok duyarsın herşey bir anlık oluyor oneden sonra son pişmanlık neye yarar

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

peki, tekrarlanırım mı sence aynı şey ?

Yorumla
    • yung34
      yung34
      +1 yıl

egerki sevdigi kız saf olursa bu olay bir cok kez tekrarlanır ama o saf ta olsa ne olursa olsa ögrendigi zaman kalp 1 kere kırılır tamiri cok cok zor dur

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

ooffoffffffffffffffffffffff

Yorumla
    • yung34
      yung34
      +1 yıl

sorunun varsa özelden ulaş bana

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

sorun yok aldattıldım sadece:D

Yorumla
    • yung34
      yung34
      +1 yıl

aramıza hoşgeldin diyorum ozaman

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

pek hoşbulmadık o zaman D:

Yorumla
    • yung34
      yung34
      +1 yıl

zamanla alısacaksın merak etme

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

hayırlısı be gülüm :Ç)

Yorumla
    • yung34
      yung34
      +1 yıl

özelden ulaşırmısın bana :))

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

ulaşamıyorum kapalı çünkü :D

Yorumla
    • yung34
      yung34
      +1 yıl

bn gönderdm sna kabl ettgn zmn mesaj at

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

150 istek var sen allah bilir neredesin :D

Yorumla
    • yung34
      yung34
      +1 yıl

sen beni ekle actım gizliligi

Yorumla
    • yung34
      yung34
      +1 yıl

ekle beni actım

Yorumla
  • wwwooow
    wwwooow Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

genelleme yapmayalım lütfen. gerçekten seven erkek aldatmaz.

0
    1 Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

o zaman bugüne kadar kimse beni sevmemiş :)

Yorumla
  • kontrpiyedekaldım
    kontrpiyedekaldım Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı.

aldatmanın sevip sevmemekle alakası yok. aldatma dürtü meselesi

0
    6 Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

dürtmesin efendim dürtmesinnnnn

Yorumla
    • kontrpiyedekaldım
      kontrpiyedekaldım
      +1 yıl

seytana soyle

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

işinize gelmeyince şeytan tabi :D

Yorumla
    • kontrpiyedekaldım
      kontrpiyedekaldım
      +1 yıl

benlik bir durum yok:)

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

şeytanını çağır onunla muhatap olayım :D

Yorumla
    • kontrpiyedekaldım
      kontrpiyedekaldım
      +1 yıl

ugramasını gerektirecek bir hareketim yok. aldatanlara soyle.

Yorumla
  • xsananex
    xsananex Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Çüklerinin derdine düşüyorlar.

2
    2 Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

aynen öyle oluyor bacım

Yorumla
    • karanlık46
      karanlık46
      +1 yıl

alakası yok:) arkadasım seven aldatmaz:)) ama sevmenın de kademelerı var:)asık olmak gıbı:)

Yorumla
  • ParovStelar2
    ParovStelar2 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Çok sevdiğini zannediyorsundur. Belki yanılıyorsundur.

0
    0 Yorumla
  • pars60
    pars60 Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl

seven erkek aldatmaz özelliklede senin gibi birini :)

0
    3 Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

:) denk gelmedi öylesi daha :D

Yorumla
    • pars60
      pars60
      +1 yıl

ben olursam denk gelir ama :)

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

:))))))

Yorumla
  • HamsterNiyazi
    HamsterNiyazi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Erkeklerin genlerinde var bu içinde bir fabrika var ve sürekli üretmek zorunda

ya da sen onu mutlu edemiyosun

0
    2 Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

hangi anlamda mutlu edemiyorum sence ?

Yorumla
    • HamsterNiyazi
      HamsterNiyazi
      +1 yıl

bunu ona sormalısın!

Yorumla
  • aamirkhan
    aamirkhan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 31%
    +1 yıl

İhanetin mazereti olmaz !

1
    0 Yorumla
  • askno01
    askno01 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

cinsiyeti erkek olduğundan

1
    1 Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

haaha buda iyidi:)

Yorumla
  • CansuOngel
    CansuOngel Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl

Sevmiyodur?

1
    1 Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

yok yok sevincede aldatıyorlar aşmışlar kendilerini :D

Yorumla
  • Roibeau
    Roibeau Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

olabilir belki peki ya siz neden aldatıyorsunuz ?

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Erkekse aldatır adamsa aldatmaz farkı iyi görmek lazım ;)

0
    0 Yorumla
  • mustafahazirci
    mustafahazirci Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Aldattıysa git pıçakla bence

1
    4 Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

baattin değilim ben :)

Yorumla
    • mustafahazirci
      mustafahazirci
      +1 yıl

Olman gerektiği durumlardan birisi de bu ama

Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

düştüm mapus damlarına öğüt veren çok olur :DDD

Yorumla
    • mustafahazirci
      mustafahazirci
      +1 yıl

ahahah aynen öyle :D

Yorumla
  • BurakBatuhan-
    BurakBatuhan- Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

O hevesin ben *mk. Neler açtı başımıza

0
    2 Yorumla
    • DuDuCuK
      DuDuCuK
      +1 yıl

işte o bir anlık dedğinize şeye aşkınızı satıyorsunuz

Yorumla
    • BurakBatuhan-
      BurakBatuhan-
      +1 yıl

Aldatmaya göre değişir bu. Birisine bakmakta aldatmak sayılır. sadece ilişkiye girmekte veya ibn*liğe vurup 2 sinide aynı anda yürütmekte. Erkekler bu konuda basit canlılardır. Cinsellikten çok kolay etkileniriz. İlla her defasında da aldatıcak diye bişeyde yok. Ama her beraber olduğum insanı aldattım ben mesela. Konuşarak olsun birliktelik olsun. 1 kişi hariç ama oda aşık olduğum kızdı ve sonuna kadar güvendiğim bir insandı.

Yorumla
  • piercikhasan
    piercikhasan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 32%
    +1 yıl

ihtiyacı ıcın aldatır

0
    0 Yorumla
  • Mandarinia
    Mandarinia Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Seven erkek aldatmaz !

0
    0 Yorumla
  • BraveHeart24
    BraveHeart24 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Seven erkek aldatmaz. ;)

1
    0 Yorumla
  • kelebek-etkisi
    kelebek-etkisi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.

Kesinlikle sevmiyordur.

0
    0 Yorumla
  • Kaplişş
    Kaplişş Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Yalancı insanlar var sis.

0
    0 Yorumla
  • bendebilmemkimim
    bendebilmemkimim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

ne olursa olsun seven aldatmaz.))))

0
    0 Yorumla
  • lamiye555
    lamiye555 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.

yalnis fikir gercekden seven aldatmaz

0
    0 Yorumla
  • fuocoturco
    fuocoturco Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl

sırf cinsellik için başka bişey değil

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

yok la aklımızı alıyorlar :DD

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

toplaşın aldatma hikayesi anlatcam salt +1ler gelirse asfdasf

Yorumla
  • Wolvorine
    Wolvorine Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

Dümbük olduğu için.

1
    0 Yorumla
  • mod71
    mod71 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

seven erkek aldatmaz,aldatan sevmemiştir

0
    0 Yorumla
  • armageddon--
    armageddon-- Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

doyumsuzluk ötesi yok...

0
    0 Yorumla
  • CaputRadii
    CaputRadii Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

öyledir muhtemelen ama affedilmemeli

0
    0 Yorumla
  • hakank
    hakank Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Demek ki sevmiyor... Sevse aldatmaz...

0
    0 Yorumla
  • Doby2222
    Doby2222 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 33%
    +1 yıl

uslnamaz bunlar

0
    0 Yorumla
  • melekkkkk21
    melekkkkk21 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 40%
    +1 yıl

oçlar ya...

0
    0 Yorumla
  • nicktirgitbeyaaa
    nicktirgitbeyaaa Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

Heves sadece okadar.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Arsız işte

0
    0 Yorumla
  • qonvers
    qonvers Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

heveslerı batasıclar

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Seven erkek neden aldatır???????
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Seven erkek aldatir mi? 19 cevap verildi
Seven erkek de aldatır mı? 9 cevap verildi
Seven erkek aldatır mı? 26 cevap verildi
Seven erkek aldatır mı? 30 cevap verildi
Seven erkek bile aldatıyorsa hangi erkek aldatmaz? 186 cevap verildi
Seven erkek neden saçmalar? 38 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En sevdiğiniz etamin/kanaviçe modeli nedir?
  • Birinin karakteri arkadaş çevresinden anlaşılır mı?
  • Sevgilinizin ayak tırnaklarını keser miydiniz?
  • Sakin biri misiniz?
  • Kaç dudağa değmiştir dudakların?
  • Churchill sever misiniz, çay mı yoksa churchill mi tercih edersiniz?
  • Yemekte tuz kullanır mısınız?
  • Egonun kaynağı nedir, sen ne kadar egolusun?
  • Kalın kollar erkekleri çekici gösteriyor mu?
  • En çok kimle gülüyorsun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨