1 yılseven erkekte aldatır aslında aldatmayan erkek beklentileri karşılanan erkektir bu duygusalda olabilir cinselde
duygusal olarak eşi ona güvendiğini gösteriyo ona saygı duyuyosa ve sevdiğini belli ediyosa
cinsel olarakta bu sadece ilişkiye girmek değil arada ufak fanteziler yapmak kendini ona hoş göstermek hani oldu tamamdan çok ilişkiyi süsleyebilmekle alakalı bişey eyer bir insanın eşi bunları erkeğine sağlayabiliyosa o erkeğin aldatmak için bir amacı kalmaz çünkü aldatmak demek başka biriyle birlikte olmak değil yanındaki kişide bulamadıklarını başkasında bulmaktır.. Her erkek aldatir erkeklere guven olmaz. Deli kanli efendi piskopat sozunun eri olmasi lazim benim adamim.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler kadına 18-28 arası ihtiyacı var... Bu yaş aralığından sonra erkeğin kadına ihtiyacı sıfır. Zaten ayakları üzerinde duruyor zaten güçlü zaten maddi geliri var. Sırf maddi geliri var diye talebi oluyor. Haliyle diğerlerinden daha çekici özelliklerinize bakmaya başlıyor erkekler. Çok daha zor. Aklınız varsa erkenden evlenirsiniz çünkü yaş ilerlerledikçe beklenti büyüyor iki cins içinde! Hatta devlet yanlızca 18-32 yaş aralığı evlenebilir diye yasa çıkarmalı çünkü ileri yaşlar hikaye evlilik için.
011 Yorumla- 1 yıl
niye bence bir yaştan sonra da ikinci evlilik iyi olabiliyor 50 60 gibi
Cevap sahibi1 yılOlmuyor! Kadın-erkek aynı yapıya sahip değil. Erkek gerçekten sevebilir ama kadın hiç bir zaman sevemez. Kadın erkeğin elde ettiklerine inşa edip koruduğu statüsüne ve maddi tarafını sever. Sevdiyse de bunu severek evlenir... Ama genç yaşta ki çiftler uyumu ve beraber geçirdikleri zamanı da önemser ve bu ilişki devam ettikçe hatırında kalır. HATTA 18-25 arası bu şekilde sevebilir. 25-30 arası %60 maddi %40 kişiyi... 30+ %90 maddi %10 kişiyi. 40+ %1000 maddi kısmı ve statüsünü sever.
Günde kaç çift elimden geçiyor bir bilsen. Oranların hepsi tartı da ölçülmüşçesine doğurudur.- 1 yıl
:( babamın salı nikahı var pişman olmaz umarım o zaman😅
Cevap sahibi1 yılolucak. Madem seviyordu evlenmeden de yaparlardı. evlilik çocuğu korumak için bir sistem. Çoğu 35+ kadın için evlilik şart koşar. maddi anlamda ortak olmak için ve çoğunun ortak olucak tek mal varlığı giysileridir kadın tarafı için ya da öce ki kocasından kalmışsa zaten onlara dokunulamaz önce ki kocasından kaldığı için.
- 1 yıl
valla bende öyle dedim evlenme dini nikah yapın çok istiyorsanız dedim dinlemedi. Evlenicek diye araştırdım gerçekten de evlilik kadını koruyor daha çok farketmemiştim bende şuana kadar😅 Siz de bilgilisiniz bu konuda sağolun☺️
Cevap sahibi1 yıl20 yıllık deneyim ve en az 100 bin + çiftin analizidir dediklerim. baban maddi olarak sağlayıcı olduğu sürece evli kalır o kadın ama da... dahası var... parası olsun olmasın maddiyatını sunmayı kestiği zaman ömrü 1-2 ay... bilemedin 4 ay durur o kadın sonra boşanma davası nafa telebi ve mal bölüşümüne gidicektir.
Komik tarafı kızlar kendi babası ya da kendi kanından canından birinin bu duruma maruz kalıcağını öğrendiği zaman anlayış ve mantıkla yaklaşırken... Başka bir erkekle evlenirken bunu yalanlayıp reddediyorlar. burada iki yüzlülük çok tiksindirici bir şekikilde gün yüzüne çıkıyor.- 1 yıl
kesinlikle... insan erkeğin tarafında olmadan anlayamıyor eşitsizliği. bana da bir ders oldu ama evlenirken bunu göz önüne alacağım :)))
Cevap sahibi1 yılmaalesef kuzum yapamazsın. Yapabiliceğin en sağlıklı şey : "18-25 arası evlenmek " olucaktır. Bu sayede karşı tarafa hem sevgi beslersin hem de maddiyatına %20-30 bakarsın.25 ve üstünde bir şeyler değişiyor. Elzem şeyler.
(Değişmem ben diyen genç insanlara bu hayatta ki tek gerçekçi şeyin değişimin devamlı ve sürekli olduğudur. her yaş aralığında kadınlar özellikle değişir)- 1 yıl
Ama sonra pişman olmaz mıyım istekler değişecekse
Cevap sahibi1 yılDediğim yaşlar arasında yaşnan güzel anlar ve yaşanmışlıklar senin değişmeni tamponluyucak... Bekar birinde bu olmuyucak. İlişkisine ve evlendiği adama daha çok bana ne sunuyor sorusu olucak ve devamlı bu yeterli değil benim için gibi ikilemlere de kalıp evliliğini daha mutsuz seviyelere çekicek. Yaşanmışlıkları olmuyucak ya da bir hikayeleri çünkü 1-2 yıl sevgili kalıp evlenicek ama o yaşta maddiyat düşüncesi sevginin bir birine sahip olmanın ve beraber hayatlarının inşa ediliş süreçlerinin hiç birini yaşamadığı için kadın direk maddi şeyler beklentisiyle evliliğe başlıyıcak. O yaşlar da evlendiğin de maddiyattan çok birlikteliğinizin ne kadar maddiyata bedel olursa olsun daha güçlü daha sadık bir durumda olduğunu hissediceksin. Bunu içsel olarak hissiyat olarak hissedebiliceksin...
Öte yandan geç evlenmiş bir kadın bundan emin olamıyıcak. Erkeğine içsel bir güveni sağlıyamaz çünkü bu güveni inşa etmesi gereken yaşlar da gezip tozuyordu. O yüzden 25-40 yaş aralığında aldatmalar çok oluyor çünkü evlendiler ama bağlayıcı bir temel inşa edilememiş oluyor çiftler arasında.- 1 yıl
Yaaa çok bilgilisiniz bunları toyken öğrenmem iyi oldu :))) güvene bağlı bir ilişkiye ve erken evlenmeye bakacağım, kulaklarınız çınlarsa bilin ki o benim 😅
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAldatanları bilmem. O kadar mal değilim. Sevdiğimi şimdiye kadar aldatmadım aldatmamda. Çokta fırsat oldu, fiziksel olarak daha güzelleri geldi hatta baştan çıkarmak için çok uğraşanlar oldu. Karakterine değer veriyor mal olmak istemiyorsan veya erkek görünümlü bir p. ç olmak istemiyorsan yapmayacaksın, nokta..
13 Yorumla- 1 yıl
Seni eic seçeceğim
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim inceliğin için..
- 1 yıl
Rica ederim, ben de teşekkür ederim harbi cevabınız için.
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Aldatan erkek hiç sevmemiştir, sadece 'sevmiş' rolünü iyi oynamıştır.
213 Yorumla- 1 yıl
Görüyorum adam evli, eşimi seviyorum diyor ama aldatıyor nasıl oluyor🙄
- 1 yıl
Her söylenene inanmamak gerek.
- 1 yıl
İnsan eşine de inanmayacaksa ne bileyim
- 1 yıl
En büyük düşman en son bakacağın yere saklanır.
- 1 yıl
Erkeklerin topunu diye başlayan bir cümle kurmak istiyorum 🙄
- 1 yıl
Allah belamızı versin topluca ölelim siz de kurtulun biz de.
- 1 yıl
Allah korusun öyle demeyelim de…
Hak edenleri… diyelim en iyisi 😂 - 1 yıl
Hak edenleri. :)
- 1 yıl
Teşekkür ederim.
- 1 yıl
Rica ederim, naber
- 1 yıl
İyiyim teşekkürler... senden naber?
- 1 yıl
Günaydın, daha iyi günlerim olmuştu o yüzden iyiyim demeli miyim bilemedim : )
- 1 yıl
Günaydın, erken saatte kalkan kimse ilk başta iyi olmaz zaten.. günü sonradan güzelleşir kanımca. Gün içinde daha iyi olursun umarım :)
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be Lotus, bu konular insanın içini yakar! 🔥 “Seven” birisinin aldatması gerçekten kafa karıştırıcı ama burada mesele her zaman sevgi değil. Kişinin karakteri, vicdanı ve sadakati gibi faktörler devreye giriyor. 👀 Bir erkek veya kadın aldatmıyorsa bu sadece sevgiden değil, aynı zamanda ilişkiyi ve partnerini gerçekten önemsemesinden kaynaklanıyor.
Böyle bir soruyu erkeklere sorunca da panik butonuna basıyorlardır şimdi! 😅 Peki sence herkes aynı hata potansiyeline mi sahip? Platonik aldatmaya bile “aldatma” diyen biriyim, ne dersin? ❤️00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılSeven erkek aldatmaz ki aldatma konusu bence ikisi birbiriyle yarışir cinsiyet durumunda
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Seven aldatmaz ! aldatıyorsa sevgisinde bir şüphe vardır
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSadece erkekleri hedef alan bu soruyu protesto ediyorum.
Sorunun sadece erkeklerde olduğunu belirtmek, kişinin kendini hiç bir zaman hizaya çekemediğini gösterir. Hayatta ki bütün olumsuzlukların "dış güçler" tarafından yapıldığını söylemek gibi. Ben her zaman doğruyu yaptım, hata hep diğerlerindeydi demek gibi. Bu açıdan bakanın dönemsel heyecanlar dışında mutlu olma şansı sıfır.
Yürekten bir aşk varsa, kimse kimseyi aldatmaz diyorum ben.
02 Yorumla- 1 yıl
Protestonuzu takmıyorum, hatta gülüyorum.
Soru benim sorum, ben istediğimi istediğim gibi sorarım!
Ama siz benim kişiliğimi eleştiremezsiniz!
- 1 yıl
Sorabilirsin, hatta cevap verirken ünlem bile koyabilirsin. Buna mani olacak kimse yok. Bende dilediğimi yazarım, buna mani olacak kimse yok.
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Vallaha her erkek aldatıyor kendini nadire ve bulunmaz zanediyirlar🙄🙄 ayy birde kendini beğenmiş oluyor yani oracıkta boğmak istiyorum kendime engel olamıyorum
110 Yorumla- 1 yıl
Bir de şey varya seninle özgüven kazanıp kendini bişey sanan erkekler😂
- 1 yıl
Nerdeeee hayatım onlar bizim enerjimizi sömürür anca
- 1 yıl
- 1 yıl
@pandapanya 😂😂😂 ben taktiği buldum onu ne kadar görmezden gelırsen o kadar adam gibi davranıyor birde özür filan dileme sevgi filan verme o yalvarsın
Şöyle bir şey vardır hani kedi var yaa sen sevmek istediğin de izin vermez o gelip kendini sevdirir gider diye işte gitmeden önce az seversen tekrar gelir sev diye az az verince ne olur hep gelir düşünür az sevdi beni 😂😂 bir şey mi oldu ki - 1 yıl
- 1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılDuruşu ve kendine saygısı olan adam.. erkek demiyorum
00 Yorumla
1 yılİmkanı olmayan kadın tavlama konusunda kötü olan erkekler aldatmaz 🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılKarakteri olan insan aldatmaz. ayrıca seven erkek aldatmaz.. aldatıyorsa zaten hiç sevmemiş demektir.. benim sevgilim olsa bırak aldatmayı başka kıza göz ucuyla bile bakmam.. ama maalesef aşkın değerini bilmeyenler aldatır hep de böyleleri seviliyor maalesef.. iyi insanlar sevilmiyor ne yazık ki
30 Yorumla Köle erkek pasif erkek bir de kadına pasif olan erkek yani kadının erkek erkeğin kadın rolünde olması bunların dışında kalani yuzdelersek %95 i aldatır gerek fiziksel gerek sanal ne yaparsanız erkek aldatmaz soruna da yanıt vereyim ne yaparsanız yapın isterseniz 7/24 seks yapın bir dediğini iki etmeyin her isteğini yerine getirin yine aldatır aldatan aldatmaya meyilli her erkek için siz evdeki ömürlük garantisisin dışarıdaki gelip geçici birgün hatceye bir gün yağmura dışarıdaki baldan tatlıdır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı.
1 yılSeven erkek değil de seviyor imajı veren, oynayan erkek aldatıyorsa demen yahutta toplum olarak denilmesi daha hoş olur. Zira her seveni kadın olsun erkek olsun topun ağzına koymamak gerek. Bu devir de insanların uckuruna taptığı hâlleri ortada iken cinsiyet ayrımı olmaksızın sevgi sözlerine de çok kulak asmamak gerek. Aldatanın onur ve sereften yoksun olduğunu düşünüyorum net şekilde.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. gerçek sevgi ve bağlılık varsa aldatma olmaz ama bir ilişki de monotonlaşmaya başlarsa zevk alınmaz duruma geldiyse bilinç altında kalan gerçekler ister istemez etkiler ilişki yaşarken bir önceki ilişkinde kaybettiklerini ararsan bulamazsın her ilişki yeni bir sayfa yeni bir romandır aslında
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. 1- Ehli Müslüman olması şartı.
2- Kadınların erkekler gibi davranmaması.
3- Kadınları hep daha mülayim, daha özverili olarak tanıdık. Şimdi göremiyorum onları.
4- Aşırı maddiyatçı olup erkeği aşağılamaması.
Ben kimseyi aldatmam, sadece bunlara uymayanı hayatımda da istemem.19 Yorumla- 1 yıl
@Valeriyax Ben kızda olması gerekenleri yazdım. Böyle kadına sahip olan erkek aldatmaz. Senin gibi üzerine hücum edersen sürekli adamı aşağılarsan yanında durmaz. Kapiş?
- 1 yıl
Kendiniz ehli müslüman misiniz hayır demişsin ya @Valeriyax a böyle kadına sahip olanerkek aldatmaz diye emin misin bu konuda yani kaç kişi gördün duydun?
- 1 yıl
@Valeriyax Bakın ehli müslüman demek, Allahın emirlerini bilmektir. Totonuzdan kanun kural uydurmamaktır. Ben kimseyi aldatmadım, sadece aldatanların yerine kendimi koyduğumda öyle pislik kadınlar var ki yani zorla kendi elleriyle adamları evlerinden atıyorlar.
Ben de sorulmuş soruya cevap verdim empati yaparak. Nesini anlamadınız bunun?
Evet Adamın da Ehli Müslüman olması gerekiyor ki Günah olgusu oluşsun da Allah korkusundan gitmesin. - 1 yıl
@Valeriyax Senin baban yaşındayım, edebine terbiyene dikkat et. Bu şu diye konuşamazsın benimle.
- 1 yıl
@Valeriyax Sen bi defa konuşmasını öğren sonra çık karşıma. Kendiniz yapınca erkek suçlu, erkek yapınca yine mi erkek suçlu? Adaletli olun önce. Konuşma şekline de dikkat et diyorum sallamıyorsun.
Gizli Üye(18-24)1 yılYoo bence gayette sadıklar yaşanılan bir şey size göstereceğim buyrun aşağıda ne kadar sadık olduklarını görürsünüz bence erkekler gayet sadık veya ben çok şanssızım bilemiyorum bana hep başkasına sadık erkek denk geliyor

27 Yorumla- 1 yıl
:)))
- 1 yıl
Kırk yerimden bıçaklandım okurken
- 1 yıl
@nemünoseboo :))
- 1 yıl
Üzücü bi durum senin için...
- 1 yıl
Kötü hisseder insan cidden
Cevap sahibi1 yılHerkes red ediyor beni sevgilisi olsun olmasın
- 1 yıl
Üzülme demekki Allah'ın bi bildiği var senin için olmuyorsa daha iyisi olacağındandir
Gizli Üye(25-29)1 yılBence ilişki başladıktan sonra ilişki monotonlasirsa erkek başka tarafa yöneliyor, ben eşimi asla aldatmayacagim, bu yüzden tüm fantezilere açık olduğumu kendisine çekinmeden soyleyecegim, yatakta farklı şeyler deneyeceğiz, yeri geldiğinde farklı yerlere tatile gidecegiz, iki günümüz birbirine eşit olmayacak, o yüzden maddi durumumu şimdiden iyileştirmeye çalışıyorum, inşallah eşimle birbirimize ait olucaz, inşallah Rabbım nasip eder.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. her konuda dürüst olabilen bi kadın.
geçmişi hakkında dürüst olabilen bi kadın. Çünkü yalan söylemek aldatmaktır. bu çocuğu kaçırmayayım elimden diye geçmişi hakkında yalan söyleyen aldatıyordur.
ALDATAN ALDANIR.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBu aldatan erkeklerle değil aldatan o karakterle ilgili bir durum. Örnek ben evli olduğum sürece aldatmadım. Kadını da erkeği de yapanı var ama maalesef o, o insanlarla ilgili bir durum. Genel olarak kimseyi cezalandıramayız :)
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Hiç sevgilim olmadı ben aldatmam sevgilim bana karşı baskın dominant ise aldatmam sevgilim benim yanımda beni aldatıyorsa daha çok güvenirim ona hiç aldatmam. Halen inanmıyorsan penisini kitle Abi sende kesin çözüm 😂😂
11 Yorumlaerkekler yapısı gereği çok eşlidir ama bu ilkel bir dürtüdür çok az insan dürtülerine sahip çıkabilir kısacası olgun ve karakterli erkekler aldatmaz. ayrıca araştırmalara göre son 20 yılda kadınlar erkeklerden daha çok aldatıyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Horoz ölür, gözü çöplükte kalır.. diye bir deyim var.
Belli ki sosyolojik bir tespit.
Yine de tüm erkek camiasına affetmek sadece genelleme olur.
Çünkü herkes kendinden sorumludur.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılsadece erkekler mi arkadaş. neden bu genellemeleri yaparsınız anlamıyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Ben erkeklere ilişmek istedim ala ala : )
1 yılSevgiyle ilgisi yoktur çünkü erkekler herkesi elde edebilirim ve bunu başarı olarak sayarım adı altında düşünüyor. Kendince bir yükseliş ego bence o kişileri de sevdiklerinden değil yani.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Hani bir söz vardır
Eğer ayrılık varsa çiftlerden biri iyi sarılmamıstır.
Demek ki sevmiyormus.
Aşk ki,
Helal'den başkasına
kapatmaktır tüm güzelliği.
Başka isimlere kalın bir çizgi,
gözlere perde,
Yüreğe kelepçe...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılTelefonu sürekli şarjda olan erkek... çünkü dışarı çıkamaz.
Bu aralar telefonum sürekli şarjda, gerçi sevgilim ve sevdiğim biride yok. Olsa aldatmazdım.
😂😅🤣🤣
10 Yorumla Pic erkek sevmemen lazım ben hiç karımı aldatmadım sadece onu istedim o da işi bitince sen kendin hallet dedi bıraktı her seferinde reva mi bu şimdi ayrıldım rahatım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Allah korkusu olan kendi karakterine değer veren asil bir adam aldatmaz. Tabı bazı evre ve aşamaları gecmıs olması gerek bunun için. Doygunluk ve olgunluk gibi
10 Yorumla
1 yılErkeğin doğasında cinsel sadakat diye bir şey yoktur, duygusal sadakat vardır. Bir erkek cinsel olarak aldatmıyorsa ya parası yoktur, ya ortamı yoktur, ya çapkınlık yeteneği yoktur ya da yakalanmaktan korkuyordur.
Cinsel sadakat sadece kadınlarda vardır. O da hepsinde değil. Feminen karakterli, anaç ruhlu, iyi huylu kadınlarda...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılSeven erkek aldatmaz Lotuscum, doyumsuz, gözü dışarıda olan , sevmeyi bilmeyen adam 🚹 gider aldatır. 🎀
219 Yorumla- 1 yıl
👏👏👏
- 1 yıl
@zeynep3000 teşekkürler tatlım♥🎀
- 1 yıl
@crazzy42 aldatıyorsa doyumsuzdur net o sevmek değil. Sevenin aklı fikri sevdiğinde olur sokaktaki kadında olmaz 😄
- 1 yıl
@crazzy42 crazy sen safsın demek sevdiğin seni aldatsa sen kabul edersin beni seviyor diye yok öyle bir gezegen 🌍😄
- 1 yıl
@crazzy42 çözmeye çalışmıyorum beni hak edeni hayatıma alırım sadece o hlşşi
- 1 yıl
Ayrıca ben bir erkek beni aldatırsa hisseder yol veririm 😄
- 1 yıl
@crazzy42 hayatımı yazacak halim yok ama ben her şeyi anlarım o kadar söyleyeyim hlşş
- 1 yıl
@crazzy42 sen beni hiç tanımıyorsun böyle düşünmeni normal karşıladım benim anlamamam imkansız gibi bir şey
- 1 yıl
@crazzy42 beni bağlamaz bu jklçç
1 yılSeven erkek aldatmaz. Sevgisi bittiği için aldatır. Sevgi , alışkanlığa dönmüştür. Alışkanlığı hala sevgi sanar ve seviyorum der.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılSiz kadınları dünyadan yok etmek belki çözüm olabilir😀
115 Yorumla- 1 yıl
Muş gibi yaşayın o zaman ala ala, farzedin ki biz yokuz
- 1 yıl
Siz olmasanız dünyanın dengesi olmaz, hayatın tadı olmaz yaa
- 1 yıl
Az önce öyle demiyordunuz ama
- 1 yıl
O biraz kızdırma cevabı idi. 😀
- 1 yıl
Sorunun gerçek cevabını vereyim artık: Seven erkek aldatmaz ama aldatıyorsa sevgi kalmamış demektir. Bu durumda da aldatılan biri olmuyor.
- 1 yıl
O zaman ayrılsın ya da boşansın ala ala niye aldatıyor
- 1 yıl
İlla bir atar gider yapacaksın soru seven erkekle alakalı idi evli erkekle alakalı değil
- 1 yıl
Ayrılsın derken zaten seven erkek için söyledim, evli erkek için de boşansın kısmı geçerli.
- 1 yıl
İlla taş atacaksın yani. Adam sevmiyorsa zaten birliktelik diye bişey var mıdır?
- 1 yıl
Sus bana çemkirme
- 1 yıl
Ben değil sen yapıyorsun onu 😃
- 1 yıl
Evet 😂😂😂
- 1 yıl
Ama ben yapma demiyorum yapabilirsin😃😃
- 1 yıl
Teşekkür ederim 😂
- 1 yıl
Rica ederim je demek
- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
1 yılSevmesem bile aldatmam boşanır ya da sevgiliysek. ayrılırım. seviyorsam ondan başkasını gormem
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Seven erkek aldatmaz sen onun seni sevdiğini sanıyorsun ama onun gözü dışarıdadır iyi tanıman lazım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aynı soruyu ben de Kadınlara soruyorum.
Her şeyi yapmışken neden bu ihanet. Kadınlar çok mu masum.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Eğer o erkek gerçekten erkekse gerçekten aşıksa gerçekten seviyorsa aldatmayı aklından dahi geçirmez
10 Yorumla
1 yılAldatmamasi için sağlam bir karakter ve onur lazim. Bunlar yoksa o insan aldatır. Bu karşıdaki kadindan/adamdan bağımsız bir mesele çünkü.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Karakteri oturmuş insan aldatmaz.(Dikkat ederseniz erkek demedim insan dedim) Bu işin kadını erkeği olmaz;çapkını sadığı olur.
10 YorumlaSeven erkek aldatıyorsa, sevmemiştir çok basit yani. Rol yapmıştır, kandırmıştır, karaktersizlik yapmıştır. Seven erkek asla aldatmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Seven biri aldatmaz aldatan sevmiyordur bu kadar basit
20 Yorumla
1 yılAldatmayan erkek yok yakalanmayan erkek var
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. İnsan olan aldatmaz, insana göre bir duygu değil çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir erkek nasıl aldatır ben anlamıyorum kız bulmak öyle kolay bişey değil ki ben bir kız bile bulamadım 25 yaşındayım. Nasıl bir erkek bir kız bulup bir tane daha bulabiliyor bunu açıklayın ya
10 YorumlaHerkes değil be iyi iliskilere sahip çok insan çiftler var. 😌😌
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erkeklik onuru olan adamlar sadece aldatmaz. Aldatan da bizden değildir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
1 yılKim diyo seven erkeğin aldattığını kaynak nere 😂
10 Yorumla
1 yılAlternatifi olmayan erkek aldatmaz sanırım. Ne demişler kadın yoklukta erkek varlık belli olur.
10 Yorumla
1 yılSevmeyen erkek aldatmaz. Sevmediği için sevgili olmaz sevgili olmadığı için de aldatmış sayılmaz.
10 Yorumlakimin aldatıp kimin aldatmayacağını bilemeyiz, en çok seven değil en çok değen veren aldatmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. karakteri düzgün olan aldatmaz erkek kadın fark etmez
10 Yorumla
1 yılSeven erkek aldatmaz çünkü vicdanı rahat etmez etik olmadığını bilir ve kendine sahip çıkar aldatan Türk erkeklerinin çoğu tekeşliliği erkeğe hakaret saydıkları için erkekleri çokeşli sandıkları için aldatıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Aldatmayan erkek yoktur firsat bulamayan erkek vardır bence.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence yatakta iyi olmayan kadının kocası mutlaka aldatır
21 Yorumla- 1 yıl
Aklımda deli sorular...
Gizli Üye(30-35)1 yılPatra kadının aldatması erkeğe nazaran daha çok tehlikeli sıkıntıdır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHey erkler, deyince bütün erkekleri aynı kategoriye koymuyormusunuz? bakın aldatmak karekter meselesidir bu demek değil erkek veya bayan bundan dolayı bu yazdığınız etik değil.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılArtık şöyle bir algı var herkes aldatır. Hayır arkadaş ben aldatmam günden güne daha çok severim. Sevildiği yerden kimse gitmez kimse aldatmaz yapamaz diye de düşünüyorum. İnsan mutsuz huzursuz olduğu yerden sadece gider
00 Yorumla
1 yılKendimden yola çıkıyorum da birini aldatmak için birlikte olmayı düşünmüyorum. Lakin çevremde çok ilginç şeyler duyuyorum ne ara insanlık böyle oldu cidden anlamak mümkün değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılsana söz ilk sana yazacağım söz
ama midesizlik açgözlülük, maymun iştahlılık uzar da uzar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılSeven erkek Tabii ki de bir süreden sonra aldatır ama her gün yeniden aşık olan ve her gün yeniden daha fazla seven tabii ki de gerçek sevendir
00 Yorumla Cidden çok seven erkek bırak aldatmayı düşüncesini bile kurmaz, yemeyelim birbirimizi beyler
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılSeven adam aldatmaz. Aldatan erkek sevmez. Numara yapar kadını kullanmak için.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir söz var
Seveni...
... severler
10 Yorumla
1 yılSeven sevdiğini aldatmaz ama bazıları doyumsuz oluyor
10 Yorumla
1 yılerkek sivri sineğin bile aldattığını gördüm fazla kasmayın
10 Yorumla- Devamını Gör (121)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?