Merhabalar Sizi bilmem ama ben genelde her insanla anlaşabilen, bir orta yol bulan biriyim. Ancak öyle durumlar ve insanlarla karşılaşıyoruz ki soru başlığı gibi "iki dünya bir araya gelse de anlaşamam"diyoruz. Peki senin asla anlaşamam dediğin insan tipi hangisi?
Kibirli
Saygısız
Ateis
Atatürk düşmanı
Nankör
Menfaatçi
Yalancı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
"İki dünya bir araya gelse de anlaşamam" dediğin insan tipi hangisi?
kapalı görüşe sahip olan insanlar ile anlaşamam asla. gelişime kapalı olurlar çünkü. ve bir insan gelişime kapalıysa dediğim dedik en doğrusunu ben bilirim başkası bilemez tarzında hareket ediyorsa, kişisel gelişimini tamamlayamamış bir insan olduğuna kanaat getir ve uzak dururum.
Yalan söylediği sürece / kandırılıyor aldatılır sürekli şüpheye düşer ve söylediği hicbie şeye itibar etmediğin için diger maddeler de hükmünü yitirir.
Bir cümlenin içine yerleşmiş Ama gibi öncesi hükümsüz sonrası önemsiz. .
ATATÜRK konusunda evet hakarete tahammül etmem fakat herkesin düşünce özgürlüğü var konuşmamı kısıtlamaz içine girilmediği müddetçe. SAYGIsız, nankör, menfaatçi ve yalancı insanlar mümkünse uzak dursun.
Çünkü öyle olan insanlar var. İnançlı oldukları için ateist insanlarla anlaşamıyorlar. Uyuşamıyorlar. Bu benim fikrim olduğu için değil, gözlemlediğim için yazdım. Benim ateist arkadaşlarım var çünkü.
En İyi Cevaplar