- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın en kompleksli milletiyiz.
Erkeklerin özellikle kadınlar konusunda kompleksleri arşa değiyor.
'benim sevgilimin karşı cinsten ahbabı olamaz' kafasında bir adamın nasıl bir erkeklik kompleksi içinde olduğunun izahı bile çok mümkün değil burda kısaca.610 Yorumla- +1 yıl
@Barkn699 Türkçe bilmiyor musun?
- +1 yıl
@Barkn699 Niye huylanayim mk?
Senin sevgilin birileriyle dost diye hemen gidip arkandan zikisecek' mi yani?
Nasıl bir kafa var lan sizde? - +1 yıl
@Barkn699 Su lafa dahastayim, karşıdaki erkeğe güvenemezsinmis, niye, tecavüz mü edecek? Ne olacak yani?
Bana kalirsa insanların bu tip paranoyalari kendilerinden ileri geliyor.
Elbette gözü hiçbir şeyi görmeyen bir kör olmamalı insan ama her an her şeyden şüphelenen, paranoyası teki olmak da normal değil. - +1 yıl
@Barkn699 Benim kafamdan iyi bir düşünce geçmez, sendeki mantıkla yolda yürürken eşine ters bir hareket yapabilirler, sokağa çıkmasın, çalışmasın, gözükmesin ortalıkta, her an herkes yanlış bir hareket yapabilir çünkü
- +1 yıl
@Barkn699 Hastalıklı bir düşünce bana kalırsa. Hiç normal değil.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen değilim
00 Yorumla
Özgüven eksikliği ve yetiştirilme tarzı
10 Yorumla
Özgüven eksikliği
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
+1 yılbir erkek olarak sevgilim kıskanıyorum benden bir yaş büyük ve okula bir yaş erken kayıt olmuş 14 yaşımdan beri sevgiliyiz üniversitede o ve biz almanyadayız burada bir sürü benden iyi yakışıklı çocuk var haliyle kıskanıyorum birisi bakınca baktırmıyorun vebenzeri durumlarda sevgilimde melek gibi güzel çok ben kıskanmıyım da kim kısakansın aga herkes böyledrir bence karsu da öyle çok kıskançtır türkiyedeki kızlarla erkekler hakkında en ufak bir fikrm yok yani bilmiyom ya kıskanıyom ben cümleleri toparlamakta ve anlamlı cümle kurmakta zorlanıyorum Üzgünüm sorry
00 Yorumlaçünkü çocukluklarından itibaren soy ismini onlar devam ettirecek diye onlara verilen aşırı değerden dolayı kıskançlar. Çocukluğundan itibaren şımartıldıkları için her şeye sahip olabileceklerini düşündükleri için kıskançlar. Her şeye sahip olunca kaybetme korkusu yaşayıp haliyle bu duruma düşüyorlar.
22 Yorumla- +1 yıl
Bu düşmanlık neden arkadaş çok mu üzdüler seni
+1 yılÇünkü biz tek eşli onlar çok eşli. Mecazi anlamda. Hoş yeni nesilde onlara özeniyor artık. Daldan dala. Benim sevdiğim, kadınım, eşim benimdir. Ona çok iyi bakar, değer verir ve ölümüne severim. Ben onun erkeği oda benim kadınım olacak. Böylesini isterim.
31 Yorumla- +1 yıl
Çok da kıskanırım çünkü koruma iç güdüm, ona olan ilgim ve merakım çok yüksek olacaktır.
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılhınzır eti yemiyoruz ondan. inanıyorum ki en çok da bu yüzden yasaktır hınzır eti artı dışkısını vs vs yediği içinde ama en çok kıskanç olmadığındandır
ve gene inanıyorum ki Allah bizi emanetlerini kıskandığımız sahiplendiğimiz için daha çok seviyodur. şizofreniye bağlamadıkça
" Aşk dan kıskançlığı söküp at , geriye ne kalır ; hiç b i B. K kalmaz " :D00 Yorumla
+1 yılKıskanmazsa sevmiyordur diye düşünürüm değer vermiyor diye düşünürüm seven kıskanır ben de kıskanırım. Başımdaki pezzevenk değil sonuçta (Aşırısını istemem pencereden bakmayacanksın bensiz bakkala gitmeyeceksin dışarı çıkmayacaksın saat başı görüntülü aramalara gelemem istemem öylesini)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılSadece erkeklerde değil kızlardada oluyo ve bu aşırıya kaçmadıktan SONra olması GEREKendir SAHİPleniyolar, SAHİPleniyoruz. Yabancılar dediğin insanlar güzeller müzeller deniliyoda ahlak yönünden bakacak olursak gayet gevşekler. Kızlarıda erkekleri de. Sıkı tı yok bizde.
00 Yorumla
+1 yılYabancılar çok fazla kadınla beraber olduğu için hem kendine güvenleri fazladır hem de bir kadını tamamen sahiplenmezler. Biri gider biri gelir kafasında rahat olduğu için kıskanmaz sahiplenmez kadınını. Kıskançlık guvensizlikle karıştırılmadiğı sürece gereklidir. Seven deger veren umursayan insan kiskanmalidir. Kiskanmiyorsa beni umursamadığını düşünürüm.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü türk erkekleri koruyucu ve sahiplenici olduğundan.
20 YorumlaSahiplenme duygusu çok yüksek kim ne derse desin özgüveni düşük vs falan hikaye onlar türk erkekleri bu konuda çok başarılı bence sahip çıkacaksın eşine sevgiline hoşlandıgın kişiye teşekkürler iyi günler
30 Yorumla
+1 yılBak arkadaşım bir araştır istersen bütün hayvanlar bize yememize helal kılınan hayvanlar hepsi eşini kıskanır bir tane hayvan hariç o bizede yasak Domuz ve eşini kıskanmaz rus lar yani yabancılarda bu hayvanın etinden yiyorlar durum bu..
30 Yorumla
+1 yılYa bu türk erkeği ne yapsın? Sevse suç, Kıskansa suç, Öpse suç, ilgilenmese suç...
Oldu olacak bir liste yapın, sizin için özel eğitim alarak istekleriniz doğrultusunda birer insan olsunlar.41 Yorumla- +1 yıl
Bir yorum bu kadar güzel olabilirdi.
Mantık akıyor, sağolun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk kızları kıskanç olmalarını istiyor da o yüzden
Görüşlere bakınız
Kıskanan erkek mi kıskanmayan erkek mi? ↗
Kıskanmayana da geniş ve g*vat diyorlar01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevgilisine karışmayan kişi medeni midir yoksa sevmiyor mudur? ↗
Bak başka bir örnek :D
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çünkü Türk erkeği diğer Türk erkeklerinin içinde ne kadar yaaavvv***şak olduğunu iyi biliyor.. Mevzu bu kadar basit...
30 Yorumla
+1 yılRusya da o kadar çok güzel kadın varki kadınların değeri yok
Burda bırak güzeli normalini ikna edene kadar anamız ağlıyor30 Yorumla
+1 yılayyy hic cekilmiyolar ya hepsi bunaltici sıkıcı salaklar
24 Yorumla- +1 yıl
Dengesizsiz olmak sana terbiyesizlik hakkı vermez çocuk
- +1 yıl
kes be
- +1 yıl
Çocukça cevaplar devam ediyor büyü biraz yetişkin ol burda olgun insanlar var
- +1 yıl
senin gibi gereksizlerbmi var
+1 yılYabancılar daha rahat. Aslında doğruyu onlar yapıyor. Karşısındakine güveniyor, yanlış yaparsa zaten sen ne kadar kısıtlasan da yapacaktır, bunu biliyor.
10 YorumlaKurban olsunlar Türk erkeklerine ki genelde oluyorlar, bir Rus neden gelip Türk erkeğiyle evl
21 YorumlaHastalık boyutunda olmayacak ama Hayatımdaki adam beni sahiplenmeli yaaa diğer türlü önemsiz hissederim
20 YorumlaRus erkeğine herşey paris anladın? Kadın da kıskanır erkekte normal birşey bence kıskanmazsa bir halt vardır
20 Yorumla
+1 yılvay rus arkadaşın mı var senin bir kere türk erkeği kadını canından çok sevdiği için ve onu asla kaybetmek istemediği için kıskanır hem her erkek o kadar kıskanç değil canım :)
00 Yorumla
+1 yılKıskançlıkmı çok banel. Bana göre değil karşımda ki insandan da fazlasını istemem yerine göre haraket etsin ota boka kıskanmak kıskançlık değil hastalıktır
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir ama benimde cok yabancı arkadaşım oldu hem. erkek hem kiz onlarda kiskanc bizim gibi o arkadaşın istisnalardandir ya da gerçekten sevmemistir birini
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yanliz erkekler degilki kadinlarda cok kiskanc ama kiskanmak insanin dogasinda olan bisey asil kiskanmamak dogal degil oda domuz eti yemekten kaynakli eşini kiskanmayan tek hayvan domuzdur
00 Yorumla
+1 yılÇünkü biz türk erkekleri sevdik mi tam severiz ve onu herşeyden ve herkesten koruruz daha doğrusu elimizden geldiği kadar korumaya özen gösteririz bu yüzden de kıskancız
00 YorumlaKarısını eşini kıskanmayana islamda deyyus denir. Türkiye de yaşayıp müslüman olmayan Türkler de gene bu kültürle yaşadıkları için (geneli) kıskançtırlar.
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok, her erkek eşit derecede kıskançtır. Bazıları volumu yuksek tutar, bazıları çaktırmaz, bazıları fazla kıskanmıyormuş gibi davranır filan işte.
00 YorumlaKaybetme korkusu , özgüven eksikliği , yetiştirilme tarzı ve kültür farklılığı. Kıskanmak dozunda güzeldir. Abartılması ayrılık sebebidir benim için.
12 YorumlaHayvanlar aleminde eşini kıskanmayan tek hayvan domuzmuş ve yabancilarda domuz eti yediklerinden kiskanclik duyguları köreliyor. Diye duymustum.
50 YorumlaTürk kızlarının bir çoğu da kıskanç. Neden? Dozunda olmayan karşı tarafı rahatsız edecek kıskançlık bir tür rahatsızlık. Net.
00 Yorumla
+1 yılTürklerin gelenek görenekleri ve toplumsal yapısının gereğince kıskançlık görülmesi bence normal karşılanmalı.
00 Yorumla
+1 yılrus arkadaşının numarasını versene.
eğer vermezsen savınla çelişirsin ve türk kızlarının da kıskanç olduğunu kanıtlamış olursun.
hadi bakalım.00 Yorumla
+1 yılHemcinslerni bildikleri için tedbirli davranıyorlar 😊 kadınlar da aynı şekilde çok yılan insanlar var etrafta 🐍
02 Yorumla- +1 yıl
Tabiii 😂 kızlar erkekler kadar tehlikeli olacaktı o 😂
Zaten rus erkeklerde fazla kıskançlık olmadığı için bu kadar türk erkeklerini seviyor👍 bu arada fazlasına karşıyım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılortodokstur senın rus arkadasın. onlarda olmaması dogal bende Rusya gocmenıyım ama Muslümanlarındanım herkeste kıskanclık olmayacak dıye bırsey yok
00 Yorumla Evet bu yüzden Avrupada Türk erkekleri çok seviliyor. Avrupalı kadınlar için kıskanılmak, sahiplenilmek vs çok uzaaaak duygular😶😁😶😁
00 Yorumla
+1 yılKadını bize ailelerimiz tabu yapıyor belli bir yaşa kadar arkadaş olarak bile yaklaşamıyoruz sahip olmak ulaşılması zor bir olgusunuz toplumda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1- Nereden biliyorsun her erkeğin kıskanç olduğunu?
2- Arkadaşın Ankarada gemiyle uçtuğunu söylese inanacak mısın?
3- Şimdi ben bu yazdığından yola çıkarak "Türk kadınları paranoyak birer manyaktır" diye girişsem hoşuna gider mi?00 Yorumla
+1 yılYabancı erkekler kiskanc değilse kızları da kiskanc değil aga siz kendinize bakarak bizi değerlendirin başkalarına bakarak degilll😂
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlması gereken, sahiplenme duygusunun dışarı yansıması. Abartılmadigi sürece tabi
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Öyleyiz , öyleyim.. sevdiğim , benim olan kadınımı tabi ki kıskanır , sakınırım.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Amerikan da kıskanç, İngiliz de. Meksika'lı da. Türkler'in sadece bu konudaki agresiflik çıtası biraz daha düşük.
00 Yorumla
+1 yılçünkü ordakiler kadınları mal olarak görüyor başkasıyla elleşse bile bana ne havasındalar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYabancılar eşiyle grup yapıyor ne kıskanması karaktersizler eşine başka bir adam dokunsun sarılsın hiç sorun değil. Hatta ruslar öpüşerek selamlasiyor
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 884 cevap paylaştı. Belcikalilar hic kiskanc degiller dogru. Ama arnavut falan onlar da kiskanc. Kultur meselesi
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çünkü Türk Erkeği sahiplenmesini biliyor, seven Erkek sevdiğini kıskanır.. 😉
00 Yorumla
+1 yılTurk erkegi kiskanmazsa arkadasinizla dedikodu yaparsiniz be beni kiskanmio beni sewmio diye trip atarsiniz yazik adamlar ne yapsın simdi?
00 Yorumla
+1 yılHazreti Ali r. a der ki; kıskanmayan erkekden hayır gelmez.
00 YorumlaKıskanç mı? kıskançlık kısıtlamak ise, o kıskançlık değildir.
00 Yorumla
+1 yılarkadaşin yanliş söylüyor yabancı erkekler bızım gıbı kıskanç
00 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri de gitgide avrupa erkeklerine benziyor çoğu kıskanç değiller sahiplenmiyorlar artık..
01 Yorumlakimisi çok sevgiden kimisi özgüven eksikliğinden kimiside paylasamamsından
00 Yorumla
+1 yılSorun zaten rus olması kadına hayvan gibi davran millet gerçi bizde de öyle öküzler var
00 Yorumla
+1 yılÇok severler ölümüne de ondan, böyle devam edin hayranım size
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılSahiplenme duyguları fazla ayrıca Türk Kadınlarının aldatma yüzdesi her yıl artıyor o da etkili...😠
00 Yorumla Emin ol kıskanmıyo halimize hiç tahammül edemiyolar isterseniz böyle davranalım? 😃
00 YorumlaKendilerine güvenmedikleri için aşırı kıskançlık özgüven eksikligindendir başka bir açıklaması yok
00 Yorumla
+1 yıl1 kadın çok fazla erkek az 2 votka erkekliklerini bitiriyor cinsel arzu kalmıyor
00 Yorumla
+1 yılSahiplenici ve korumacı bir özelliğimiz var belkide ondandır.
00 YorumlaKadına gereğinden fazla değer veriyoruz önemsiyoruz galiba.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbizimkiler iliskinin 1-3 yil max kiskanirlar ama yillar gectikce kiskanma toleransa özgürlüge kadar gider. Ambalaj iliskiler iste.
10 Yorumla- Devamını Gör (163)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat