neden türk erkekleri yabancı erkekleri çok kıskanıyor genelde on güven mi yok ya onların bir kıza teklif ederlerse da kabul etmedi,gidip başka biriyle çıkarsa direk or.ospu diorlar kızlara ayıp değil mi ya neden neden neden? yoksa türk kültürümdr?
Cevabın nedir?
arkadaslar ben 72den fazla milletin yasadigi bi ulkede yasiyorum.evet turk erkekleri kiskanc dunyada turk erkegi kadar kadinini kiskanan bi millet daha yok bu benim turk kizi olmaktan gurur duydugum bi nokta ayrica yalniz turk kadinlar değil dunya kadinlarinin hosuna gidiyo kiskanilmak.bu gerizekali afrikalilar turkiyede sayilari cok az oldugu icin turklerin iyi niyetinden faydalanarak adam olduklarini saniyolar.avrupada bi zenci parayi bulunca yaptigi ilk is kendine beyaz bi kadin bulmak oluyo coluk cocuguda hic umurunda bile değil kopek kadar deger vermiyolar iste bu yuzdende rezil bi hayat yasiolar.bazi yalanci turk erkeklerinin rus kadin hikayesi gibi bazi kizlarda kendini afrikali hikayelerine veriyo anlasilan.ben turk erkegini seviorum cunku italyanini ispanyolunu afrikalisini cinlisini hepsini gordum.bazi kotu niyetli erkeklerimiz yok değil var bizim kadinlik gururumuzu cigneyen ama kotu niyetli olanlardan kat be kat fazla iyi niyetli erkeklerimiz olduguna inaniyorum.yabancilarla yasamak bizi turklugumuzden ediyo ne yazikki.belcikada fransada almanyada bi yabanciyla evlenen turk kadin cok nadirdir ama turk erkekler neden musluman bile olmayan kadinlarla evlenir anlamak guc.genelleme yapmiyorum
32 Yorumla- +1 yıl
Türk kızlarının günahını değiştirmem.
En İyi Cevaplar
Türklerde reddedilme başarısızlık anlamındadır. Özgüven ortadan kalkar. Kendilerindeki eksiklikleri kabul etmez bu durumu hazmedemez kızı kötüler. Evet çekemez kıskanırlar hemen kötü düşünürler. Tabi kendini bilen özgüveni tam bunun gerçek nedenini kavrayabilen biri karşısındakinin tercihlerine saygı duyan biri bu şekilde davranmaz.
Senin yabancıdan kastın başka erkekler ben öyle anladım ona göre cevapladım.03 Yorumla- +1 yıl
Türklerde reddedilme başarısızlık değil, arka tarafta bir yerin kalkık olması anla işte. Ben 2 defa teklif ettim birinde kabul birinde red (çıktığı varmış), kızı kötülediğimi hatırlamıyorum ama alçaldığımı hissetmiş ve bu yüzdende bol bol beddua etmiştim.. bunun sebebi alçalmamdı, yani hazmememek söz konusu değil hayatta kızmı yok, bence sen biraz kızlık gururu yapmışsın ;) bu konuda genelleme yapman doğru değil, hele ulusa (yaşadığı ülkeye) göre ayrım yapman hiç doğru bir düşünce değil.. ancak ve ancak soy'a göre değerlendirebilirsin. İnsanlar davranışlarında soyetik yani soydan geçen özellikler taşır. Birde büyüme ortamına göre gelişen özellikler vardır, Türkiye'li bazı kızlar kendini bulunmaz Hint kumaşı sanarlar, bunun nedeni kendilerini Türkiye'ye yabancı hissetmemeleri Türkiye kültürünü cool (havalı) bulmamalarıdır..bende bir ara böyle genelleme yapıp bütün Türk kızlarına kin kusuyordum, sebebi birkaç kızın bana kötü davranmasaydı, kavga edecek duruma gelmişidik :)
Bir kere sorun niye türk erkekleri yabancı erkekleri kıskanıyor mu? yoksa erkekler reddedildiklerinde neden kızlara sürtük damgası vuruyolar mı?
Öncelikle kıskanmanın türk veya yabancı olmakla, kız veya erkek olmakla bir alakası yok insan kendini yeterli bulmuyorsa, beğenmiyorsa veya yaptıklarından tatmin olmuyorsa özgüven problemi yaşar. Özgüveni düşük olan insan da kensisinde bulamadığı özelliklere sahip olan insanları kıskanır.
Ayrıca sırf latin kızlarının seksi ten rengini kıskandıkları ve buna sahip olabilmek için yazları 40 derece güneşin altında şezlongta cayır cayır kendini yakanlar da kızlardır. Bir an önce bronzlaşmak için üzerine kola döken kız bile gördüm ama böyle bi çaba içinde olan bir erkek görmedim. Yine de dediğim gibi bunu cinsiyete indirgemek doğru değil insan doğasının bir parçası bu.
Diğer soruna gelince bazıları istediğini elde edemeyince bok atmayı çok sever. Sen takmadığın sürece sorun yok kendi kendini yesin bitirsin o. Ben de zamanında reddedildim ama demekki o benle birlikte olmayı hak etmemiş dedim ve yoluma baktım başka kızlarla çıktım.21 Yorumla
Sevdiğim insana sululuk yapacak yabancı - türk farketmez sevgilimi kıskanır ve o şahsiteye gereken ayarı veririm. Bunun dışında bahsettiğimiz genel bir kıskançlık ise eğer , az olan şey rabet görür mantığıyla Türkiye'de yabancı az olduğu için hanımlar onlara bizden daha tölerans lı davranabiliyor, yada yarım yamalak türkçe konuştuklarında şirin gelebiliyorlar. Aynı şekilde biz norveç, fransa , italya vb. yabancı ülkelere gittiğimizde normal olarak , farklı geldiğimiz için rabet görme ihtimalimiz, o ülkenin erkekleri tarafından kıskanılma ihtimalimiz var.
15 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum budy sana.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
41Cevap
Kıskanma yok bence, biz yabancı kadınları beğendik mi abaza, sapık vs oluruz. Onlar beğendi mi onlar bizden daha yakışıklı,zeki olur özeti budur. Hayatında bir kere İtalya ya gitmemiş, kültürünü tanımamış, neye benzediği hakkında tek fikri sinema filmlerinden gelir ama İTALYAN ERKEKLERİNE aşığım derler :) Bizi de temsil eden yakışıklı Türk kardeşlerimiz var Burak Özçivit gibi Tolgahan Sayışman gibi
42 Yorumla
+1 yılNe alaka şimdi onu kestiremedim, yabancı erkekleri kıskanan bir Türk erkeğine henüz şahit olmadım. Ne çevremde duydum böyle bir şey nede dur şu yabancı erkeği kıskanalım dedim. Genelde onlar bizi kıskanıyorlar, ha bu arada yaşam standartımız bizim yüksek olsa her zaman biz bir numara oluruz. Bizi kabul etmeyen bir kıza da senin yazdığın gibi davranmıyoruz. Bizim kültürümüzü bilmeden de yazmışsın bir şeyler, yakın dönem daha Avrupa'da kadının seçme hakkı yokken, bizim ülkemizde kadınlar hepinizden önce bir çok hakka sahiptiler. Yanlışlarımız var mı mutlaka vardır, ama dünya'ya en çabuk ayak uyduracak olan da biziz, yeterince güçlü ve akıllı genç nesilimiz var. Siz kendi derdinize yanın!
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 370 cevap paylaştı. Kıskanmaları için bir sebep yok. Ancak şöyle de bir gerçek var ki yabancı erkekler daha zeki.
926 Yorumla- +1 yıl
Sen hep kuş beyinli erkeklerle takıldın her halde. Arada kendi seviyenin üstündeki erkeklerle de takılırsan Türk erkeklerinin de zeki olduğunu göreceksin. Tabi bunun için de belli bir zeka gerekir...
- +1 yıl
Zakayla ilgi değil bence.
- +1 yıl
Arkadaşlar bütün türk erkeklerinden bahsetmiyorum sadece yabancı kızlar da biz kızlardan daha zeki olabilir, sonuçta neden onlar güzel işler başarıyolar da biz başaramıyoruz? Neden onlar müthiş zeka ürünü dizileri ve filmleri izleyip çok beğeniyorlar da biz hala küçük emrah tadındaki dizilerde takılıp kaldık?
- +1 yıl
Biraz düşünün neden bizim kanallarımızda yayınlanan dizilerin hepsi tecavüze uğrayan kız, bir konakta / saray yavrusunda süren mutsuz hayatlar, bir kızın gayrimeşru ilişkisi / hamile kalması, veya doğuda geçen saçmasapan hikayeler bunların dışına çıkamıyor konular neden? Çünkü talep fazla... Bundan 20 30 sene önceyi düşünün. Elin ecnebisi gitti terminatör filmleri çekerken biz küçük emrah filmleri yapıyorduk.
- +1 yıl
Pinzoe walla herseyi anlattin da diyecek biseym kalmadi ya..o kucuk emrah da warya hic gulmedim izledgmde bide hababam sinifi die bi film war arkadaslar izletti bana bi ara guluyorlardi benda dusnurdm neye guluyorlar acaba oyle salak salak seylere... *diger arkadaslara*: yanlis anlamayin ben demiyorum ki zeki olan turk erkekleri yokdur vadir ama cok nadir azdir yani...anlayana ;)
- +1 yıl
Türkten daha zeki bir millet yok arkadaşım senin hiç düşünmeden yaptığın dönerle ayranı aynı anda bitirme işini,kendisini dünyanın en zeki sanan ingilizleri uğraşıpta yapamıyor...bide kaç sene önce mısırda türk piramitleri var kaç sene evvel yapılmış en eski mimari sende glmiş türkleri kötülüyorsun..önce öğren sonra konuş haa sen zeki değilsen sus bizi karalama...
- +1 yıl
babanız aptal olması ülkedeki bütün erkelerin zekasıyla aynı olduğu anlamına gelmez
- +1 yıl
kimse babanın zekasını eleştiremez mi?
ayrıca bir tane kırmızı kafam yok gördüğün buzdağının görünen kısmı
+1 yılbu afrika kökenli arkadaşlar ülkemize geliyorlar geziyolar tozuyorlar bi anda kendilerini klasik avrupalı sanıp laf sokmaya başlıyolar ulan adama sorarlar geldiğin ülkede hergün kadınlara tecavüz ediyolar hırsızlık yapıyolar adam öldürüyolar uyuşturucuyu söylemeye gerek yok düzen yok insanlık kalmamış siz bu kadar adam oldunuz da adam mı beğenmiyosunuz
12 Yorumla- +1 yıl
aha bak iste sorun orada kafan basmaz! sizin ulkenize gelip klasik avrupali sanmyorum kendimi zatn ben cift vatandasliyim i*also from brighton in london..gercekleri soolerim sadece..butun listledin herseyi turkiyede oluyor zaten sizinkiler yapar genni tecavuz falan dizilernz da onu anlatmyormuydu ya? ben bile korkuyorum trde yasayayim hergun bi olay oluyor ya adam esisini olduruyor ya terroist bilmem ne her turlu sey orda anasni satym ..beni yanlis anlama kardesim sen gaza getrdn da sinir ettn
- +1 yıl
gerçekleri söylemen güzel bişey dostum da bu ingiltere vatandaşı olunca ingilterenin hiç kendi gerçekleri olmaz mı hep namuslu şerefli dürüst mu olurlar bu ingilizler heryerde mesela aşayiş zaafiyetleri her ülkede olduğu gibi tr de var geneli yansıtmaz
+1 yılseni kıskanmam için bir sebep söyle ?
bence senin kendine öz güvenin çok yüksek ...
Kız konusunda ki tek problemimiz de biz sevdiğimizi kıskanırız
Sizin gibi geniş değiliz yani...
birde Türkçeyi iyi öğren birader ...
İyi öğrenirsen belki o zaman bak adam benden iyi Türkçe konuşuyor der kıskanırım ...
Birde Türk ERKEKLERİ Diyerek Genelleme yapma ...21 Yorumlasix pack şovu yapan arkadaşım,fijilimisin sen? kaç kardeşsiniz? profil resmini afişe edip bu soruyu çok düşünmedin eminim.türk erkegi yabancı erkekleri kıskanmaz aksine yabancı erkekler türk erkeklerini kıskanır(hertürlü performans,kıvrak zeka ve binlerce şey)
link adonislerini kıskandım evlat.12 YorumlaEğer tamamiyle ırsi bir güdüyle sorduysan bende cevap her zaman hazırdır. İkinci cevabım ise. Siz yabancılar kendinizi ayrı tutup ilgi toplamak veya kendinizi diğer insanlardan üstün görmek gibi bir tutkunuz var vede türkleri küçümsemek gibi. Kusura bakma ama benim milletim bence dünyanın en zeki en üstün en akıllı insanıdır ve cesurdur. TÜRK MİLLETİ dünyada 1 numaradır ve en çok konuşulan bir ülkedir. Allahıma çok şükürler olsunki bu dünyaya Türk olarak gelmişim.
24 Yorumla- +1 yıl
+1 :)
- +1 yıl
diğer insanlardan üstün görmek gibi yapmayiz biz en azndan ben yapmiyorum azicik yapanlar war yalan soolemem o konuda ama inan ki onlara karsi yapildgi icin yapiyorlar yoksa durduk yerde yapmazlar ;) ben irkci degl ve hic bi zaman olmaycagm benim dinim da izin wermez oyle seylere
+1 yılkomik bir genelleme olmuş :) genelde Türk kızları yabancı kızları kıskanır. ama dünya genelinde Türk erkekleri tercih edilen erkeklerdir. Bu yüzden bir yanlışın var. kıskananlar Türk erkekleri değil Türk kızları
31 YorumlaNefret kıskançlık yaratır, bir insanın gururuyla oynarsan onun kendine karşı nefretini yaratmış olursun.. tabi gurura zarar veren bütün kişileri içerir bu.. kız olsun, erkek olsun :D ancak Türkiye'deki herkes tabii ki Türk değil, bazı Türk erkekleri bıyık yapılarından veya davranışlarından ötürü olsun, kendilerini sevgililerinin önlerinde süslemeyen Türkiye'li kızlara "kezban" lakabını takar, bu kızlarda bunu sinirlenir ve sanal alemde Türk-Türkiyeli erkekleri kötüler, feministlik yapar.
00 YorumlaMalesefki biz türk milleti olarak yapısal duruşumuz biraz çöküktür:D Kadında erkektede klasik kısa boy erkeklerde göbek sorunu bayanlarda kısa boylu olma gibi oysaki yabancı bayanlar uzun ve fizikliler türk kızlarında bu olay çok nadir. Türk erkeği genellikle kendini bildi bileli çalıştığından çabuk çöküyor ve çabuk yaşlanıyor fizik konusu ise yabancılar bizden daha uzun boylu ve yapılı. Fizikleride dağlam oda ırsii.
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çarşı hepimiz zenciyiz diye pankart açtı diye havaya girme len esrar içerek maça geliyolar naptıklarını bilmiyolar link
24 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşim gücüm yok yüzyıllarca batılıların oyuncağı olan hala da olmaya sömürülmeye devam eden afrika kökenlileri mi kıskanacam.Afrika ülkelerindeki insanların açlıktan ölmesinden kendi ülkelerindeki yeraltı kaynaklarını bile kullanamamasından gelip batılı şirketlerin çıkarmasından belli afrika kökenlilerin zekası.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Türk erkekler yabancı erkekleri mi kıskanıyormuş :D:D nereden duydun bunu. bence tam tersini duymalıydın. sen Türkleri ne kadar tanıyorsun? ya da bu genellemeye nasıl vardın?
50 Yorumla
+1 yıleğer kendini zayıf buluyorsan kıskanırsın. kimileri boyledir olabilir onyargılar vesaire bir cok nedeni var iide sen neden yabancı birinin fotosunu kullanıyorsun kıskanmak yabancı sevdasından guzeldir.
01 Yorumla
+1 yılkıymetli görme meselesi vede dini,kültürel inançlar sayesinde.yakınındaki biri başkasına meyil ederse kıskanma diye adlandırılır ama kıskançlık başkasında olmamasını istemek bense benim olmasını isterim başkası kim kine onunla ilgili durum yok istenirsem bişey kalmaz istenmezsem bu sefer kizın tercihi kendi inançları ve isteklerine göre ...başkası olsa ne olmasa ne.isterse bufalo olsun...bağlamaz.
00 Yorumla
+1 yıl:) Basit..
Çünkü yabancılar daha bakımlı ve daha yakışıklı..30 Yorumlaerkekler neden yabancı erkekleri kıskanıyorlar? Bunun tek bir kelime ile özetliyimm.
YAKIŞIKLILARR.12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 899 cevap paylaştı. 24 yıldır erkeğim şu söylediğini ilk defa duyuyorum.
Eğer varsa öyle birşey kızların yabancı hatunları kıskanması ile bağıntısı olduğu kesin. Tabi böyle birşey de olmayabilir :)10 YorumlaTurk erkekler en fazla rus erkekleri kiskanirlar. rus erkeklerin karsi cinsi olan rus bayanlar nasil yaratildilarsa abicim cirkin hatun yok :)) o yuzden kiskanirim yani ben.
13 Yorumla
+1 yılkim demis? zeka konusuna gelince AVRUPA BATARKEN BU ULKE NEDEN DIM DIK AYAKTA?
67 Yorumla- +1 yıl
eywallah
- +1 yıl
Evet kardeşim doğru söylüyorsun ayrıca Türk insanını rahat bıraksalardır şimdi çok şey değişik olacaktı. Malesef ki 1950 li yıllardan bu yana ülkemizin üzerinde bir çok el var. Bıraksalar Türkler zekii de olacak güçlüde bunu eşşek gibi biliyorlar. Bu soruyu soran arkadaş yabancı bence soruyu bir düşünün kimse benim insanımı karalayamaz.
- +1 yıl
- +1 yıl
kendide yabancı! afrikalı.afrika neden açlıktan kırılıyo? sokmuşum bunların zekasına
- +1 yıl
arkadaşım senin gibiler yüzünden ırkçı deyimler kullanmak zorunda kalıyorum.konuyu kapatalım istersen
türk erkekleri yabanci erkekleri kskanmazda
türk erkeklerinin yabanci bayanlara olan hevesi yüzünde
türk bayanlari baya madur kaliyo20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDaha yakışıklı ve zeki olduklarını düşünüyor olmaları
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 722 cevap paylaştı. Bugüne dek hiç yabancı erkekleri kıskanmışlığım olmadı. Genelleme yapmak yanlış olur.
En fazla biscolata erkeklerine gıpta etmişimdir o kadar. :P10 YorumlaKıskanıyormuyuz gerçekten yahu...yoksa laf olsun diye mi nöyle bir ima..?
11 Yorumlahayir kiskanmiyorlar :) tum turkleri kibrista gorduklerin ile karsilastirma derim
41 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahaha bizde bu adettir, türk erkeği yakışıklı birini gördüyse yabancıysa bide gay der laf atar. :D
Adamlar bizim erkeklerden yakışıklı çünkü yalan değil, ama kızlarımızda havalanmasın onlarda yabancı hatunların yanında facia. :D
Bulmuşuz dengimizi boşverin.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar öyle bir şey, fark ettim ben de. Yakışıklı bulduğun bir ırktan bahsedersen hemen Rus kızlarından bahsedip, seni püskürtmeye çalışıyorlar. :)
Eksikliklerin fark edilme korkusu vardır belki?12 Yorumla- +1 yıl
En başta bu genellemeyi yapmak bile bir kıskançlığın eseri (bunu yapan kızın kıskançlığının) :D ayrıca bunu hangi ülkede yaparsan yap yine aynı sonucu alacaksın, seni dediğin gibi püskürtmeye çalışırlar..çünkü senin yaptığın kıskandırmayı aşar direk hakarete girer.. hemde genel-haksız bir hakarete. Senin amacın durduk yere bilinmez Hint kumaşı olma istediğidir.. ama istediğiniz kadar batılı olmak isteyin, bunu başaramazsınız. Bu erkeklerin sözde "kıskançlık" denilen hallerinin sebebi bu. Ayrıca Cermen-Latin asıllı beyaz kızlarda bunu kendi erkeklerini "kıskandırma" maksadıyla Zenci erkekleri övüyorlar, ben buna bir tür kullanma diyorum ama :D :)
Cevap sahibi+1 yılkıskandırmak için değil. Ciddi ciddi arkadaş grubuyla bu konuyu tartıştığımızda, illa kıskanan ee rus kızları ee ispanyol kızları diye kafasını uzatan biri çıkıyor..
Dişilikten bi haber Türk Kızlarından biri Söyleyebilir mi onlardan eksik yanımız nedir ?
Tipe Bak,Özgüvene bak derler adama.00 YorumlaHiç öyle dertlerim yok.Ben yabancıların yaşam stilini seviyorum sadece..
01 Yorumlabilmiyorum ama bende mesela birazcık ırkçılık var o yüzden olabilir bende bölümümde görüyorum rusları falan arada ama kızları ayrı tabi :)
11 Yorumlatürk erkeği başka bir erkeği kıskanmaz hem böyle şeyler kızlara hastır biz tüm erkeklerle dostluk içindeyiz
00 Yorumla
+1 yılNeden türk kızları yabancıları kıskanıyor

00 Yorumla
+1 yılBirilerini yaglayacan diye ne de güzel çamur atiyon. Türk sevdigini kıskanır. sizin gibi geniş egilimlerimiz yok rahat ol sen
10 Yorumlaseni kıskanacak duruma gelirsem fatih sultan mehmet köprüsünden atlarım mo_om
31 Yorumla
+1 yılTürk erkeği kendi içinde çelişkili bi kere. ne istediklerini bilmiyolar daha. Yabancı erkekler daha sempatik,daha kibar,daha anlayışlı e heralde kıskanıcaklar ;)
50 Yorumlagerçekten değer verdiği için olabilir mi acaba bunun türklükle falan alakası yok mesele karşındakine verdiğin değer..
21 YorumlaBunu Türk erkeklerine değilde bizim kızlarımıza söylemen gerekir türk erkeklerinde bu kıskanma huyu pek bulunmaz.
10 Yorumla
+1 yılkıskandıklarını sanmıyorum o konuda ama ben de anlamıyorum erkekleri zaten
00 YorumlaBizim gibi kadınlara çok değer verip'te afedersin bi yerlerini şişirmiyorlar ve her zaman el üstüne tutuluyorlar. ondandır belkide.
00 Yorumlakıskanalar yanıtlasın hiç öyle birşey yok onlar biz kıskansın
00 Yorumlakafa karmakarışık :) yok ne kıskancaz elin gavurlarını
00 Yorumlao nerden çıktı aksine hiçde kıskanmam onlar beni kıskansınlar...
00 YorumlaArkadaşım sen cinsiyetleri karıştırmışın.
20 YorumlaKim demiş? Yok ulan öyle bir şey..
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. siz bize yetersiniz koçlarım benimm
21 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. :D:D:D Pascal bizi discoya götür...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne güzel Kıskananlar çatlasın çitlembik :)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 385 cevap paylaştı. ilk defa duydum öylemiymiş :|
00 YorumlaHiç kıskanan birini görmedim.
02 Yorumla
+1 yılyok ki öyle birşey :D
10 Yorumlakiskandiklarini bilmiyordum
36 YorumlaProfil fotondaki hacıyı çok kıskandım şu an. :D
02 YorumlaLa niye kıskanalım .
22 Yorumlaöyle bir sıkıntım yok nerden çıkmış o..
00 Yorumlaneden türk erkekleri öylemi gözüküyor
00 Yorumla
+1 yılSana kim söyledi bunu ne alaka=?
00 Yorumlaİlginc kıskanıyormuymusuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıskanmam
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi