Bade Doğan şimdi de sizler için Boğa ları incelemiş ;) Siz de katılıyor musunuz?
BOĞA
Bugüne kadar bilmediğiniz, duymadığınız tüm gereksiz bilgileri size verebilen boğamız :) şaka bir yana çok okuyan çok bilen bir arkadaşımızdır. Dışarıdan Melek gibi görünse de aman dikkat içinden her an bir şeytan çıkabilir :) Bu arkadaşımız biraz üşengeçtir de aynı zamanda, bu yüzdendir ki hayatta herşeye sahip olmak ve rahat yaşamak isterler ama gün sonunda hiç birşeye sahip olamadan evlerine giderler.
Kendisinin aşk hayatındaki uyumları ; Boğa - Koç = Çok ateşli annecim, dikkat et küle dönüşme
Boğa - Boğa = Yüzyılın aşkı
Boğa - İkizler = Sakın diyorum !
Boğa - Yengeç = Hadi aşık olalım, sonra belki evleniriz de.
Boğa - Aslan = Güzel giden bir ilişkinin sonu antidepresan olabilir
Boğa - Başak = Hiç canı sıkılmaz bunların. Bugün piknik yarın müze
Boğa - Terazi = Arkadaşta olabilirdik yani
Boğa - Akrep = Yansın buralar
Boğa - Yay = Hergün bir yeni bilgi öğrenmek ister misin?
Boğa - Oğlak = Monoton bir hayata merhaba !
Boğa - Kova = Biri Monalisa biri Madonna gerisini sen düşün
Boğa - Balık = Kanatlar altında bir duygusal ilişki :)
Burçların Uyumları - Boğa Burcu Aşk Hayatıyla ilgili düşünceleriniz?
Burcum boğa, toprak grubundan. Yükselenim balık su grubundan.. Gündüzleri tam boğayım ( duygusal şeylerde balık devreye girebiliyor) , hava kararınca tam balık. Her ne kadar toprak ve su uyumsuzluğunu düşünsem de sanırım birbirini besleyen iki burcu taşıyorum. Sizce, gezegenleri birbirine sokup çıkarır mıyım? 😀
Boğalar; Akrep, Balık ve Başak burçlarından uzak durmasın bencee ama Yay ve aslan burcundan kesinlikle uzak durmalı. Bir boğa olarak deneyimlerim bunu gösteriyor
Oğlak kızıyım boğa erkekleriyle çok iyi anlaşırım 😂çünkü ne fazla ciddiler nede fazla komikler estetikler ve eğlenmesini biliyorlar bakımlılar ayrıca yeri gelincede ciddi olup herşeyi olgunlukla karşılayan erkek tipi boğalar.
boğalar fena değiller. ama boğa kova aşk ilişkisine tanık olmustum hem aşırı sevip hem kavga eden zıt ama uyumda bır o kadar mevcuttu. 10 kez ayrılıp barışıyorlardı vdcxbxc
En İyi Cevaplar