Her ne kadar entelektüel olanlar buradan galip çıkacak olsalar da, işin özünde bir eksikliğin olduğu kimsece anlaşılır olmayacak. Bu nedenle olacak ki, kimin tam anlamıyla kültür ve zeka sahibi olduğu da anlaşılamayacak. Yalnızca iki şey göreceğiz, entelektüellik ve sportmenlik, söz olarak kalmış, düşünce dayanağı olmayan genel iki kavram. Şimdi herkes yeniden entelektüellik demeyi sürdürebilir, özündeki değerleri saptamadan.
Birini bulan haline şükretsin aç gözlü ikisinide istiyor 😂 kaldımı bu devirde spor yapıp beyni küçülmeyen entellektüel olup insanlardan kendini üstün görmeyen 😉
@PsikolojikkDeli gobek benim mal bemim mulk benim😜😆ister yemek yerim. ister uzerinde raki sofrasi kurup gobek deliginde sigara sondururum. benim ne yaptigima yapicagima fazla takilma😜😆
İkisi bir arada daha iyi olur Ben şahsen her iki konuda da geliştirdim kendimi Ama dış görünüş çok iyi olunca da yine kızlar yanaşmıyor Hem yakışıklı hem fiziği çok iyi bir erkek görünce sevgilisi vardır , bu bize bakmaz diyorlar :) orta yolu bulamadık gitti :)
Ikisi de aşırı itici. Ses tonu güzel, gülüşü güzel, sevecen erkekler çekici geliyor. + Zeki. Entellektüel takılıp 2 yeni kelime öğrenip etrafa "Pff, ck slk yha. ş" diye bakan kız tribine sahip erkekler çekici değil. Bir de slim eşofman+tshirt giyip "kaslarim süper yh. ş. s" diye gezenler de değil.
Kadınların ne istediğini anlayamazsın. Gelen cevapları iyi gözlemle. Sportmen yazanların birçoğu yarın benzer bir soru sorulduğunda entellektüel yazacaktır. Entellektüel yazanların birçoğu da sportmen diyecektir.
Diğer kızları bilmemde benim sportmenle işim falan olmaz valla. He arada bir tv'ye bağlar evde tvdekileri tekrar ederiz spor yaparız zıplayız dururuz o ayrı. Ama ben daha çok böyle kitap okuyan, şiir yazan, bilimle ilgilenen, siyasetle tarihle ilgilenen birini isterdim, tombiş olsun ama tartışabilelim :)
Sağ gösterip sol vurmayan erkek. Adelelerinden teni görünmeyen ve ukalalığı tavan yapan da, kitaptan başıni kaldirmayıp kelime hazinesini arşa çıkaran da gözumde sıfir; eğer kalbinin kotası sevgiyle dokup taşmıyorsa.
Bende entel kısmı var ama sabah 9 gece 11 çalışıyorum haliyle spora vaktim yok ve hafifi göbeğim var. ama bence doğru tercih entel ve fit adam olmalı. Zira "sağlam kafa sağlam vücutta bulunur".
Tüm kızlar entelektüel der, ama gidip kaslılarla çıkarlar. Dostum kızların ne söylediğine değil, ne yaptığına bakacaksın. Onların söyledikleri ve yaptıkları tamamen farklı olabiliyor.
arkadaşım erkek verşeyi vaad edip sap gibi bırakan erkek cazip gelir sonrada hepiniz aynısınız derler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ortası olsun 😂 çok entelektüel olmasın.. kaslı fit birininde kafası çöple doluysa oda olmasın 😂 hem kitap okumayı yeni şeyler öğrenmeyi gezmeyi sevsin hemde mümkünse çok şart olmasa da -olsa güzel olur- kaslı fit olsun😂
Entel olan öndedir, spor nasi olsa yapilir zor degil ama kendini yetistirmek, kültür birikim ister uzun bir sürectir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Artık herkesin bir fitness salonunda üyeliği var sportment veya fit olmak erkegi artık o kadar ayırmıyor çünkü herkes öyle. Ama herkes entellektüel değil. Az olan değerlidir.
Biraz ondan biraz ondan olan erkeklerde var canım 😊 kas yığını olmasın ama entelektüel olcam diyede gerim gerim gerilmesin. İkisinin ortası çok ideal 😄😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bütün kadınlar aygır düşkünüdür aksini söyleyen yalan söyler...
En İyi Cevaplar